Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

Veidui naudoju eveline - tokioj melynoj tutelej,melyna su raudonais taskuciais,kurie labai gerai man viska nusveicia.Nusipirkau jau 3,kai pabaigsiu pirksiu kita,bet nesiruosiu pirkt brangaus,nes sveitikliai man visi vienodi. O kunui naudoju ta pati ka ir veidui.Na dar kartais kavos tirscius
Atsakyti
Galvoju, galvoju... Ar Uriage veido sveitikli pirkt, ar AHAVA? O kur tos Ahava buna pirkti siauliuos?
Atsakyti
eurokos'e pirkau pilinga veidui su sidabro jonais (bet nzn ar ten tikrai ju yra biggrin.gif ) ir likau labai patenkinta ir kainavo tikrai nebrangiai thumbup.gif
Atsakyti
kokios cia firmos?
Atsakyti
O gal jūs su kava ir veidą šveičiat? biggrin.gif jei rimtai, su kuo šveisti veidą?
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 08 15, 19:30)
O gal jūs su kava ir veidą šveičiat? biggrin.gif jei rimtai, su kuo šveisti veidą?

As sveiciu su morkom kazkokiu,pirkau is eurokos uz kelis litus..gal 6ar7 g.gif Visai neblogas...Man atrodo kad ir su kava galima sveist veida...
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2005 08 15, 18:46)
As sveiciu su morkom kazkokiu,pirkau is eurokos uz kelis litus..gal 6ar7 g.gif Visai neblogas...Man atrodo kad ir su kava galima sveist veida...

as irgi ta su morkom turiu, tai labai fainas. Beje, rusiskas
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 08 15, 19:30)

niu, kadangi aš kavos praktikoje naujokė mirksiukas.gif ax.gif , tai ir veidą šveičiau
Atsakyti
Aš taip pat veidą šveičiau ir poveikis thumbup.gif Nors kai pagalvojau jautresnei odai tai gal nelabai g.gif
Atsakyti
Nepatikėsit, ką rekomenduosiu. Man patarė kosmetologė, tai kai baigiasi veido pilingas (Anon Antibacterical) šveičiuosi.. kava. Taip, taip - paimi šaukštelį kavytės, galima ir jau iš išgerto puodelio ir trini veiduką. Labai gerai nusisveičia ir po visko lieka toks aliejukas. Kai mano oda labai sausa, tinka idealiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyvė @ 2005 08 17, 13:05)
Nepatikėsit, ką rekomenduosiu. Man patarė kosmetologė, tai kai baigiasi veido pilingas (Anon Antibacterical) šveičiuosi.. kava. Taip, taip - paimi šaukštelį kavytės, galima ir jau iš išgerto puodelio ir trini veiduką. Labai gerai nusisveičia ir po visko lieka toks aliejukas. Kai mano oda labai sausa, tinka idealiai  thumbup.gif

patikesim,patikesim mirksiukas.gif Juk cia visi tik ir kalba apie ta kava biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo France;): 17 rugpjūčio 2005 - 12:17
Kava - geras dalykas, aš jau ne vienus metus ja šveičiuosi veidą. Bet žinau dar vieną: paprastą kosmetinę vatos kempinėlę suvilginti pienu, apibarstyti gausiai cukrumi ir ja trinti veidelį, o po to nusiprausti žalia arbata ir truputį patepti aliejuku kūdikiams (jeigu oda sausa). Liuks thumbup.gif
Atsakyti