Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

o mane kava biski "spalvoja"....
Atsakyti
QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 21, 19:00)
o mane kava biski "spalvoja"....

Veidas patamseja?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2005 09 14, 17:56)
gal tu nenuosirdziai trini smile.gif nes juk ir kitos rase kad oda po to lyg ir riebi buna  mirksiukas.gif

Na jau, kad nuoširdžiai tai jau tikrai mirksiukas.gif Gal tik ne stipriai. Man atrodo, kad pakankamai.
Ankstyvoj jaunystėj, kai man buvo -niolika metų, aš pirmą kartą bandžiau pilinguoti veidą. biggrin.gif O ant nosies tiek tų juodų inkštirų buvo doh.gif Tai jau aš pasistengiau ją patrinti biggrin.gif Rezultatas - savaitę laiko vaikščiojau su šašuota nosim. Jau kad graži buvau, tai neapskomai doh.gif biggrin.gif Nuo to laiko aš privengiu intensyvaus šveitimo, ypač tose vietose, kur oda plonesnė ir jautresnė ax.gif
Atsakyti
Na, sugqalvojau, kad noreciau enziminio pylingo. Mano odyte misri. Droge pardaveja pasiule toki tik viena pylinga "Beaty + dar kazkoks zodis", bet jis sausai jautriai odai...
Negi kitu tipu odai tokio sveitiklio nera? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2005 09 16, 17:59)
Na, sugqalvojau, kad noreciau enziminio pylingo. Mano odyte misri. Droge pardaveja pasiule toki tik viena pylinga "Beaty + dar kazkoks zodis", bet jis sausai jautriai odai...
Negi kitu tipu odai tokio sveitiklio nera? blush2.gif

yra under 20, eris. misriai gal odai
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 09 16, 23:17)

ir kaip jis?
Atsakyti
QUOTE(babarskas @ 2005 09 16, 21:17)

Aciu, zvilgtelsiu smile.gif
Bet kaip supratau, tie fermentinuiai sveitikliai tinka net paakiu odai, ar ne? blush2.gif
Atsakyti
Su paakiais atsargiai- juk labai plona oda.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2005 09 18, 18:54)
Bet kaip supratau, tie fermentinuiai sveitikliai tinka net paakiu odai, ar ne?  blush2.gif

o ka ten pilinguoti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2005 09 18, 21:44)
o ka ten pilinguoti?  blink.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
tas enziminis under 20 pilingas yra kaip kremas,be grudeliu,ji reikia uztepti ir palaikyti,atseit jis daug geriau nupilinguoja nei bruzinimas su grudeliais.kaipten istikruju veikia as nezinau, bet vis zadu ji nusipirkti,tas pilingas labai tinkamas pas ka matosi kapiliarai ir spuoguotai odai,nes nepazeidzia spuogeliu. mirksiukas.gif
under 20 pilingas skirtas spuoguotai, jaunai odai,dar yra lirene serijos skirtas odai au kapiliarams.
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 09 18, 19:34)
Su paakiais atsargiai- juk labai plona oda.

As tai pylinguoti paakiu odeles nesiruosiu, bet jei jau tuo pylingu galima pylinguoti paakiu oda, tai reiskias, jis yra labao svelnus tongue.gif

Aciu, Vita82. Kai pabaigsiu savo Nivea young pylinga pirksiu tavo taip gerai apibudinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonrisita: 19 rugsėjo 2005 - 09:57