o mane kava biski "spalvoja"....
QUOTE(zhiurkike @ 2005 08 21, 19:00)
o mane kava biski "spalvoja"....
Veidas patamseja?
QUOTE(almantė_k @ 2005 09 14, 17:56)
Na jau, kad nuoširdžiai tai jau tikrai

Ankstyvoj jaunystėj, kai man buvo -niolika metų, aš pirmą kartą bandžiau pilinguoti veidą.

Na, sugqalvojau, kad noreciau enziminio pylingo. Mano odyte misri. Droge pardaveja pasiule toki tik viena pylinga "Beaty + dar kazkoks zodis", bet jis sausai jautriai odai...
Negi kitu tipu odai tokio sveitiklio nera?

QUOTE(Sonrisita @ 2005 09 16, 17:59)
Na, sugqalvojau, kad noreciau enziminio pylingo. Mano odyte misri. Droge pardaveja pasiule toki tik viena pylinga "Beaty + dar kazkoks zodis", bet jis sausai jautriai odai...

yra under 20, eris. misriai gal odai
QUOTE(babarskas @ 2005 09 16, 23:17)
ir kaip jis?
QUOTE(babarskas @ 2005 09 16, 21:17)
Aciu, zvilgtelsiu

Bet kaip supratau, tie fermentinuiai sveitikliai tinka net paakiu odai, ar ne?

Su paakiais atsargiai- juk labai plona oda.
QUOTE(Sonrisita @ 2005 09 18, 18:54)
o ka ten pilinguoti?

tas enziminis under 20 pilingas yra kaip kremas,be grudeliu,ji reikia uztepti ir palaikyti,atseit jis daug geriau nupilinguoja nei bruzinimas su grudeliais.kaipten istikruju veikia as nezinau, bet vis zadu ji nusipirkti,tas pilingas labai tinkamas pas ka matosi kapiliarai ir spuoguotai odai,nes nepazeidzia spuogeliu.
under 20 pilingas skirtas spuoguotai, jaunai odai,dar yra lirene serijos skirtas odai au kapiliarams.

under 20 pilingas skirtas spuoguotai, jaunai odai,dar yra lirene serijos skirtas odai au kapiliarams.
QUOTE(xlr @ 2005 09 18, 19:34)
Su paakiais atsargiai- juk labai plona oda.
As tai pylinguoti paakiu odeles nesiruosiu, bet jei jau tuo pylingu galima pylinguoti paakiu oda, tai reiskias, jis yra labao svelnus

Aciu, Vita82. Kai pabaigsiu savo Nivea young pylinga pirksiu tavo taip gerai apibudinta