Įkraunama...
Įkraunama...

Veido šveitikliai

QUOTE(vita82 @ 2005 09 18, 22:18)
tas enziminis under 20 pilingas yra kaip kremas,be grudeliu,ji reikia uztepti ir palaikyti,atseit jis daug geriau nupilinguoja nei bruzinimas su grudeliais.kaipten istikruju veikia as nezinau, bet vis zadu ji nusipirkti,tas pilingas labai tinkamas pas ka matosi kapiliarai ir spuoguotai odai,nes nepazeidzia spuogeliu. mirksiukas.gif
under 20 pilingas skirtas spuoguotai, jaunai odai,dar yra lirene serijos skirtas odai au kapiliarams.

o kur ji pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2005 09 19, 09:55)
As tai pylinguoti paakiu odeles nesiruosiu, bet jei jau tuo pylingu galima pylinguoti paakiu oda, tai reiskias, jis yra labao svelnus  tongue.gif

Aciu, Vita82. Kai pabaigsiu savo Nivea young pylinga pirksiu tavo taip gerai apibudinta  smile.gif

4u.gif dziaugiuosi, kad galejau padet. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 09 19, 16:51)
o kur ji pirkti?

droguose tai tikrai. mirksiukas.gif
Atsakyti
As jau seniai veidui naudoju Apotheker Scheller veido sveitikli su alyvuogemis (atrodo nei viena tokio neminejot). Po to veidas tarsi ir kremu kartu pateptas butu, oda svelnute... Nors galetu buti kiek svelnesni grudeliai kaip veidui.
Atsakyti
As nusipirkau Vitaskin(veidui),visai nieko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo France;): 01 spalio 2005 - 20:24
Zhiurkike rasei apie kazkokius Miralliuks miltelius, gal gali pasakyt kokie tai milteliai ir kur ju ieskot? Bandziau tau i az parasyt bet kazkodel nenusisiuncia.
Atsakyti
QUOTE(Strazdane @ 2005 10 04, 07:12)
Zhiurkike  rasei apie kazkokius Miralliuks miltelius, gal  gali pasakyt kokie tai milteliai ir kur ju ieskot? Bandziau tau i az parasyt bet kazkodel nenusisiuncia.

Tu miltuku ieskok pas Miraliuks konsultatntes mirksiukas.gif
Pries kokius 4 metukus man teta pylingavo veiduka su jais. Bet kadangi tada dar sveitikliais nelabai domejaus, tai tik prisimenu, kad svelnesnis veidas liko biggrin.gif
Atsakyti
o kaip jums avon sveitiklis veido su ruduoju cukurm? ir tos pacios serijos sildanti kauke? abu oranzinese tiubikese ax.gif
Atsakyti
Naudoju "Beauty formulas" pilingą veidui su abrikosais ir esu juo labai patenkinta tongue.gif . Pirkau "Droge", visai nebrangiai mokėjau, berods, 6 ar 7 litus, nemažas kiekis - kažkur 200/250 ml. Šita firma yra "Drogo" prekinis vardas, ta prasme, jų gaminama kosmetikos linija. Na, mano odai, kuri linkusi į riebumą ir į spuogelius, šis pilingas be galo patiko. Poveikis tikrai jaučiasi ir dar koks biggrin.gif . Tik kvapas man nelabai schmoll.gif , primena akvarelę, bet tai niekis palyginus su rezultatu, kurį matau veidrodyje. Man dar labai patinka, kad pilingas kreminės konsistencijos, todėl skalsus ir kartu drėkina, o ne sausina odą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2005 11 17, 14:05)
Naudoju "Beauty formulas" pilingą veidui su abrikosais ir esu juo labai patenkinta  tongue.gif . Pirkau "Droge", visai nebrangiai mokėjau, berods, 6 ar 7 litus, nemažas kiekis - kažkur 200/250 ml. Šita firma yra "Drogo" prekinis vardas, ta prasme, jų gaminama kosmetikos linija. Na, mano odai, kuri linkusi į riebumą ir į spuogelius, šis pilingas be galo patiko. Poveikis tikrai jaučiasi ir dar koks  biggrin.gif . Tik kvapas man nelabai  schmoll.gif , primena akvarelę, bet tai niekis palyginus su rezultatu, kurį matau veidrodyje. Man dar labai patinka, kad pilingas kreminės konsistencijos, todėl skalsus ir kartu drėkina, o ne sausina odą  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as turiu tik ne su abrikosais o su kazkuo kitu, tai isvis nepatiko schmoll.gif pats blogiausias is visu turetu pilingu, kvapas nekoks, daleles isvis kazkokios smulkios, net nesijaucia kad kazka pilinguoji schmoll.gif
Atsakyti
Kazkas labai ieskojo Ciornij Zemciug veido sveitikli,tai va vakar maciau Droge ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 08 18, 14:44)
Kava - geras dalykas, aš jau ne vienus metus ja šveičiuosi veidą. Bet žinau dar vieną: paprastą kosmetinę vatos kempinėlę suvilginti pienu, apibarstyti gausiai cukrumi ir ja trinti veidelį, o po to nusiprausti žalia arbata ir truputį patepti aliejuku kūdikiams (jeigu oda sausa). Liuks  thumbup.gif

Na, apie maisto produktus ant veido... Kiek sake dermatologe- paskui issivystyt gali ivairios alergijos...

Atsakyti