Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(katalike @ 2010 11 03, 16:53)
buvo ir kas pirko, ir turėjo, ir kvėpinosi, ir vertino irnesakyk.gif

Aš tikiu. Parašiau žodį "beveik":) bet tikrai ne taip masiškai, kaip dabar. Bent jau man tas toks antplūdis labai pasijautė.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 03, 16:53)
buvo ir kas pirko, ir turėjo, ir kvėpinosi, ir vertino irnesakyk.gif

Kaip ir yra tokių, kurios nei anksčiau, nei dabar vertina hihihi.gif Kalbu apie kvepalus, ne apie genijų mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu gi susiruosiau iseiti, psyk psyk Fraca ir uz keliu minuciu vyras: - jauti, kas cia taip skaniai pakvipo? Jej, galvoju, mano kvepalai patiko, gal pasikeite jo mastymas bigsmile.gif Eina jis link virtuves: - aha, kazkas is kaimynu pica kepa... Jo.. mano kvepalai lotuliukas.gif Turbut man reikia kokiais maistais pasikvepinti, gal tada patiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 03, 20:01)
Nu gi susiruosiau iseiti, psyk psyk Fraca ir uz keliu minuciu vyras: - jauti, kas cia taip skaniai pakvipo? Jej, galvoju, mano  kvepalai patiko, gal pasikeite jo mastymas  bigsmile.gif Eina jis link virtuves: - aha, kazkas is kaimynu pica kepa... Jo.. mano kvepalai  lotuliukas.gif Turbut man reikia kokiais maistais pasikvepinti, gal tada patiktu  lotuliukas.gif

na ok, bet perfrazuojant tautosakinę išmintį apie vyro meilę - jam pirmiausiai turi būti skrandis užkimštas, tuomet jau.....smile.gif t.y. pirmiau identifikuojama pica, o jei po to skrandis bus pilnas, galima bus ir į parfumus dėmesį atkreipti rolleyes.gif

Atsakyti
Na, o šiandien sulaukiau, manau, antikomplimento dėl LULU GUINNESS, kuriais kvepėjau.
user posted image
Kolegė popiet įėjusi į kabinetą: "iš kur čia tas pakalnučių kvapas?"
Atsakius, kad, ko gero, tai - mano kvepalai ir suteikus garbę biggrin.gif jai uostelti mano kaklą, ji pareiškė, kad kvepia... Net labai rolleyes.gif i!!! Brangesniu oro gaivikliu lotuliukas.gif doh.gif ... Buvau "paraližuota" doctor.gif ohmy.gif, o tai tik dar labiau paskatino norą juos parduoti rolleyes.gif . Beje, kita kolegė, nugirdusi mudviejų poklabį, dar labiau sunervino, sakydama, jog jai primena mamos labai senus pakalnučių kvepalus, lyg tai PRIMAVERA ar kažkas tokio verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2010 11 02, 21:02)
Šiandien bendradarbis labai išgyrė man vis tik man nelabai "limpančius" D&G BY lotuliukas.gif Bet vis tiek pamalonino blush2.gif  wub.gif
user posted image

Už šituos aš irgi gavau komplimentą.
Testavau - man pasirodė nieko labai ypatingo - aštri pradžia, paskui Kingdom, o dar paskui Jacomo Silences Purple dvynys (tuo norėjau pasakyti, kad turiu Jacomo ir viskas, kam dar kopija).

Būčiau ir pamiršus juos - užėjo giminaitė (besilaukianti). Reakcija - ooooooooooooooo kokie čia kvepalai, koks šleifas, eičiau iš paskos uostydama - noriu, surask, nupirk... Pasiginčijau dar ar tikrai čia ne nėštumas susuko nosį (niekad į tokius jinai net nežiūrėdavo). Kai pasakė, daugiau pajudėjau - šleifas tikrai gražus ir unilkalus atrodo.
Atsakyti
Is mano vyro sulaukti komplimento - misija neimanoma schmoll.gif
Bet kai paprasiau kad is keliones parveztu man kvepalus- nu sakau isrink kokie tau patys skaniausi-tik neklausyk konsultanciu patarimu o rink pats- tai jis nupirko C.DIOR PURE POISON hihihi.gif Na as ju jau iskvepinau 3 butelaicius-tai arba jam jie skaniausi arba tingejo rinkti lotuliukas.gif
Atsakyti
Kolegė kartą paklausė, kuo esu pasikvepinusi. Kažkaip daug negalvodama ėmiau ir atsakiau, jog Maroko vėju (turėjau omeny Andy Tauer L'air du désert marocain). Kolegė pažiūrėjo į mane blink.gif ir nustebusi paklausė, kaip to vėjo galima atsivežti...
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 11 08, 18:44)
Kolegė kartą paklausė, kuo esu pasikvepinusi. Kažkaip daug negalvodama ėmiau ir atsakiau, jog Maroko vėju (turėjau omeny Andy Tauer L'air du désert marocain). Kolegė pažiūrėjo į mane  blink.gif  ir nustebusi paklausė, kaip to vėjo galima atsivežti...

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
paskutinius kartus sulaukiau komplimentų už Frapin Passion Boisee ir D&G Light Blue.
Atsakyti
Komplimentu dienos darbe prasidejo...vakar gyre siuos -
http://www.fragranti...-Girl-3016.html
siandien-
http://www.fragranti.../Alien-707.html smile.gif
Atsakyti
Šiandien ir mano kieme šventė: po ilgo kvepalinių komplimentų negavimo, pagaliau pagyros sulaukė Serge Lutens - A La Nuit . Visai malonu. hihihi.gif
Atsakyti