Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(Shumeras @ 2010 11 03, 09:11)
Čia kaip komplimentą reiktų pratraktuot..?

Vargu bau ....
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 11 03, 09:27)
Vargu bau ....

Obettačiau jei komplimentuojantysis be proto mėgsta kakakolą manau galima užskaityti kaip komplimentą, kuris vienok nedžiugina...
Atsakyti
Man tie kvepalai taip pat kvepia būtent Coca cola...
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2010 11 02, 22:38)
pagal save sprendžiu, kad žmonės dažnai nutyli, net jei ir patinka kažkieno kvepalai blush2.gif

Stengiuos nenutylėt. Kartą pagyriau visai nepažįstamą moterį, nes tikrai fantastiškai kvepėjo wub.gif Tai labai apsidžiaugė blush2.gif Bet kartais gali pasirodyt kaip visiška idiotė, nelygu ką pagirsi biggrin.gif , mat žmonės nepratę prie tokių dalykų Lietuvoj. Bet pažįstamus tai pagiriu, nes žinau, kad tai labai malonu, tačiau komplimentas būtinai turi būt nuoširdus, nemoku padlaižiaut cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2010 11 03, 09:36)
Obettačiau jei komplimentuojantysis be proto mėgsta kakakolą manau galima užskaityti kaip komplimentą, kuris vienok nedžiugina...

Tataigi, kad nemėgsta ... biggrin.gif
Betgi negi imsi čia žmOgas ir susirūpinsi nei iš šio nei iš to, bala nematė, kvepėsiu kakakola ir bus man gerai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 11 03, 09:52)
Tataigi, kad nemėgsta ...  biggrin.gif
Betgi negi imsi čia žmOgas ir susirūpinsi nei iš šio nei iš to, bala nematė, kvepėsiu kakakola ir bus man gerai.  biggrin.gif

Kita vertus, gali išsivystyti priklausomybė, ir Cocacolos jau nebeužteks - noras kvepėti Fizzu, Tarchunu, Varpeliu ir netgi Buratinu... jau nekalbant apie Kobras, Žaibus ir kitus stipresnės koncentracijos kveliukus.
Atsakyti
QUOTE(Shumeras @ 2010 11 03, 11:08)
Kita vertus, gali išsivystyti priklausomybė, ir Cocacolos jau nebeužteks - noras kvepėti Fizzu, Tarchunu, Varpeliu ir netgi Buratinu... jau nekalbant apie Kobras, Žaibus ir kitus stipresnės koncentracijos kveliukus.

"kvepi Kobra"...

"duok Kobros!"....
oj, Shumerai, nieko sau komplimentai būtų biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 02, 21:27)
Retai sulaukiu komplimentu, nes mano aplinkos zmones kvepinasi, kaip cia pavadinti.. na - nieko ypatingo, o man patinka charakteri turintys.. Tai ir mastau, ar gerai yra kvepeti tik sau  g.gif

Tą patį galiu pasakyti.
Rodos, aplinka į mano kvepalus nereaguoja. Nei jiems kvepiu, nei dvokiu. Nors kvepinuosi ir tais, kuriuos čia kažkuri įvardijo kaip katino sysalą...
Tiesa, vis tik šiemet vieną komplimentą girdėjau. Pamenu, jog buvau pasikvepinusi Tom Ford Vanille Tobacco. Užėjo į kabinetą kolegė su kažkokiu raštu, pasilenkė kažko paklausti ir atšoko nuo manęs didelėmis iš nuostabos akimis: "Kas čia taip skaniai kvepia?"
Nugis, sakau trumpai - tabakas hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 03 lapkričio 2010 - 16:10
Baikit, nesiderinu prie aplinkos, net priesingai. Visada bambu, kad pas mus pilki zmones. Net mados renginiuose vistiek visi ateina apsirede cementais ir zemem. Kompleksuota tauta? g.gif
O genijus tik po mirties ivertina hihihi.gif
Atsakyti
Genijus tikrai įvertina po mirties... kad ir staiga atsiradus aistra Alexander McQueen kvepalams. Iki kol jis buvo gyvas, beveik nemačiau, kad kas kvėpintųsi ar pirktų juos (kalbu dabar tik apie SM). O po to pasipylė...
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2010 11 03, 17:12)
Genijus tikrai įvertina po mirties... kad ir staiga atsiradus aistra Alexander McQueen kvepalams. Iki kol jis buvo gyvas, beveik nemačiau, kad kas kvėpintųsi ar pirktų juos (kalbu dabar tik apie  SM). O po to pasipylė...

drinks_cheers.gif Labai ryskiai pasimate
Atsakyti
QUOTE(1270 @ 2010 11 03, 16:12)
Genijus tikrai įvertina po mirties... kad ir staiga atsiradus aistra Alexander McQueen kvepalams. Iki kol jis buvo gyvas, beveik nemačiau, kad kas kvėpintųsi ar pirktų juos (kalbu dabar tik apie  SM). O po to pasipylė...

buvo ir kas pirko, ir turėjo, ir kvėpinosi, ir vertino irnesakyk.gif
Atsakyti