Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

Šiandien bendradarbis labai išgyrė man vis tik man nelabai "limpančius" D&G BY lotuliukas.gif Bet vis tiek pamalonino blush2.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2010 11 02, 07:58)
renku antikomplimentus už Mitsouko EDP (

rusma, atsiraskit užuodžiamu atstumu - apipilsiu komplimentais bigsmile.gif Jei kalba nebūtų apie jums artimus žmones, išvadinčiau neišmanėliais ir beskoniais, bet šiuokart tyliu lotuliukas.gif
O aš ir nežinau, kaip čia mano (tiksliau, Robert Piguet) Bandit'ą įvertino - kolega įėjo, patraukė nosim, pamąstė, apsidairė kažko ieškodamas, o paskui vis tik atsiminė, kad atėjo darbo reikalais lotuliukas.gif Sakyt tai nieko nesakė, mūsų bendravimas tik darbinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 02 lapkričio 2010 - 21:20
QUOTE(jurgina@ @ 2010 10 20, 11:16)
Testavau Lalique le parfum, MB atsisėdęs pas mane į mašiną sako - kokiu čia vyneliu trenki lotuliukas.gif

O maniskis viena ryta perklause, ar as nesupainiojau batu gaiviklio su kvepalais.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kvepinausi taigi Dior Addict lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2010 11 02, 20:59)
O aš ir nežinau, kaip čia mano (tiksliau, Paco Rabanne) Bandit

biologe, šita .... g.gif tikrai?
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 11 02, 22:09)
biologe, šita ....  g.gif  tikrai?

vajėzw lotuliukas.gif Robert Piguet ir ne kitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 02 lapkričio 2010 - 21:17
Retai sulaukiu komplimentu, nes mano aplinkos zmones kvepinasi, kaip cia pavadinti.. na - nieko ypatingo, o man patinka charakteri turintys.. Tai ir mastau, ar gerai yra kvepeti tik sau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 02, 22:27)
Tai ir mastau, ar gerai yra kvepeti tik sau  g.gif

Tik tai ir yra gerai tongue.gif Pradėk kvepėt tuo, kas patinka kitiems, paskui ir atitinkamai rengtis, kalbėt, elgtis, galvot... Kol tavęs tiesiog ims ir nebeliks unsure.gif
Na ok, su išlyga - nepapiktinti aplinkos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 02, 21:27)
Retai sulaukiu komplimentu, nes mano aplinkos zmones kvepinasi, kaip cia pavadinti.. na - nieko ypatingo, o man patinka charakteri turintys.. Tai ir mastau, ar gerai yra kvepeti tik sau  g.gif

nereikia taip jau nuvertinti. jei patys nesikvepina "ryškiais" kvepalais, tai dar nereiškia, kad tokie negali patikt ir negali tokių pagirti ax.gif

pagal save sprendžiu, kad žmonės dažnai nutyli, net jei ir patinka kažkieno kvepalai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 02 lapkričio 2010 - 21:40
QUOTE(biologė @ 2010 11 02, 21:59)
rusma, atsiraskit užuodžiamu atstumu - apipilsiu komplimentais bigsmile.gif Jei kalba nebūtų apie jums artimus žmones, išvadinčiau neišmanėliais ir beskoniais, bet šiuokart tyliu lotuliukas.gif

biggrin.gif Ačiū ačiū - žinosiu, kur kreiptis, kai baisiai užplūs komplimentų poreikis.

Paprastai aš derindavausi prie aplinkos - jeigu artimieji aktyviai reikšdavo neigiamus vertinimus, anksčiau ar vėliau atsisakydavau tų kvepalų. Dabar jau paklausiau - kodėl, o kuo jie nepatinka. Kadangi atsakymas dėl Mitsouko visus kartus buvo panašus į "turi kvepiančių kvepalų, tai kam tokie" (ne galvą skauda, ne prisiminimai nemalonūs, ne kokia pažįstama bjaurybė taip kvepėdavo ir t.t.) - kvepėsiu kaip man patinka. Gal tik laiką ir vietą kiek derinsiu... Nors kita vertus - jeigu tada nepasipriešinau, matyt nebuvo taip svarbu, nebuvo tai kažkuo išskirtiniai ir nepamainomi kvepalai. Mitsouko užkabino itin giliai, tai pasirodė verta savo poziciją ginti smile.gif.
Papildyta:
QUOTE(katalike @ 2010 11 02, 22:38)
pagal save sprendžiu, kad žmonės dažnai nutyli, net jei ir patinka kažkieno kvepalai blush2.gif

Nuo žmonių priklauso ir nuo to, kiek artimas bendravimas. Pastebėjau, kad kai pati pradėjau dažniau sakyti komplimentus kitiems kvepalų atžvilgiu, dažniau ir pati jų sulaukiu.

Be to, labai smagu žiūrėti į reakciją paklausus - kokie čia kvepalai, o kuo tu kvepi ? (dažnai išryškėja, kaip apskritai žmogus save vertina lotuliukas.gif )
Atsakyti

Šiandien ryte įėjau į sūnaus kambarį jo žadint į mokyklą, tas pakėlė galvą, pauostinėjo ir sako - Coca-colos gėrei? biggrin.gif Buvau ką tik šviežiai pasipurškus EL Youth Dew Amber Nude. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 11 03, 09:16)
Šiandien ryte įėjau į sūnaus kambarį jo žadint į mokyklą, tas pakėlė galvą, pauostinėjo ir sako - Coca-colos gėrei?  biggrin.gif  Buvau ką tik šviežiai pasipurškus EL Youth Dew Amber Nude.  biggrin.gif

Čia kaip komplimentą reiktų pratraktuot..? Net įdomu pasidarė.
Atsakyti
O gal cia buvo priekaistas, kad tipo mama slapcia nuo vaiko gere Coca-cola. Ir net nesiruose dalintis. g.gif
Atsakyti