Įkraunama...
Įkraunama...

Šiandien sulaukiau komplimento/antikomplimento (2)

QUOTE(Night_ @ 2010 10 19, 16:02)
O jei rimtai, jis yra  normaliai katės myžalą uostęs?  biggrin.gif Aš auginu katiną, valau dėžes, bet tikrai man jo myžalai nekvepia frapin'u unsure.gif Esu gavus dėl frapin komplimentą iš vyresnio žmogaus, tai jam jie kvepėjo ne alkoholiu, o medumi, medaus koriais, kažkaip taip apibūdino g.gif

augimone mes katiną tik nelabai jam teko dėžes valyti unsure.gif jam patinka tik gaivūs kvepaliukai. kuriu aš deja neturiu schmoll.gif gal per daug tirštai saldus frapin'as, saldumui praėjus ant manęs labai jau vyriškas kvapas lieka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Night_ @ 2010 10 19, 16:02)
tai jam jie kvepėjo ne alkoholiu, o medumi, medaus koriais, kažkaip taip apibūdino g.gif

tai čia (jam) gali būti šuo pakastas, ta prasme, meduje blush2.gif man kai kuriose kompozicijose medus būtent taip ir "kvepia", bet jo turi būti daaaug. o 1270 - tikrai nekalti kvepalai šiuo atžvilgiu.
Atsakyti
Testavau Lalique le parfum, MB atsisėdęs pas mane į mašiną sako - kokiu čia vyneliu trenki lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 20 spalio 2010 - 10:16
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 19, 16:05)
Mano katė irgi Frapinais nesiusioja lotuliukas.gif (o gaila tongue.gif )

mirk iš juoko lotuliukas.gif
manoji irgi, gaila, ne tokia gudri.

vakar JPGaultier2 buvo apibūdinti keistai.. "kvepi kaip mumbo jumbo" g.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 10 20, 11:40)
mirk iš juoko lotuliukas.gif
manoji irgi, gaila, ne tokia gudri.
vakar JPGaultier2 buvo apibūdinti keistai.. "kvepi kaip mumbo jumbo" g.gif

i siuos kvepalus daug kas keistai reaguoja. draugei labai patiko, mb paklause ar cia vyriski ar moteriski kvepalai (as beje atsakyt negalejau lotuliukas.gif ), o man pagal nuotaika tai ziauriai nepatinka tai labai patinka. man cia pirma karta taip nutinka su kvepalais, nesuprantu as ju visai.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Night_ @ 2010 10 13, 16:07)
Nu čia dabar doh.gif kokie dar pelėsiai ir kerpės biggrin.gif  Gal per daug pasipurškėt, nepatiko ax.gif

aš tai neparduočiau, pripras tongue.gif

Tai kad tikrai neperdaug purkstelejau tik 2 kartus, rolleyes.gif bet jie tokie stiprūs intensyvus pasirode. nemaciau dar tokio zmogaus kad kvepalai sukeltu tiek neigiamu emociju. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurakkk @ 2010 10 19, 15:58)
užėjęs brangiausias į kambarį, kur ką tik kvepinausi Frapin 1270, paklausė "kokiais čia katės myžalais smirda" štai tau ir Frapin  verysad.gif

Galėtum neblogą bizniuką prasukti - atomikais, aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 10 20, 19:25)
i siuos kvepalus daug kas keistai reaguoja. draugei labai patiko, mb paklause ar cia vyriski ar moteriski kvepalai (as beje atsakyt negalejau lotuliukas.gif ),  o man pagal nuotaika tai ziauriai nepatinka tai labai patinka. man cia pirma karta taip nutinka su kvepalais, nesuprantu as ju visai.... mirksiukas.gif

man irgi su gaultier2 doh.gif viena akimirką myliu, noriu, negaliu, kitą - negaliu pakęsti jų biggrin.gif tikrai vienintelis toks kontraversiškas kvapas, bent jau manojoje amunicijoje biggrin.gif (bet kaip matau, ne aš viena tokia biggrin.gif )
komplimentą tokį su anti- atspalviu esu gavusi 4u.gif "hm... tokia saldyyybė" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2010 10 20, 19:25)
i siuos kvepalus daug kas keistai reaguoja. draugei labai patiko, mb paklause ar cia vyriski ar moteriski kvepalai (as beje atsakyt negalejau lotuliukas.gif ), 

nei labai lengva, nei labai reikia skirstyt. Panašu, kad tiesiog uni'

labai retai jais kvepinuosi, bet reakcijos susilaukia, kiek pamenu, visssada.
Na kaip tarkime imi ir apsivelki savo mylimiausią jaukiausią megztukėlį su tokia maželyte mikroskopine niekinga skylute, bet tau mieliausią pasaulyje ir geriausiai tau tinkantį tądien - na tai žinoma būtinai būtiniausiai bent dešimt asabų jau savo akylų akių pro tą skylutę nepraleis!!..... biggrin.gif

QUOTE(SiVidz @ 2010 10 27, 22:55)
man irgi su gaultier2  doh.gif  viena akimirką myliu, noriu, negaliu, kitą - negaliu pakęsti jų   biggrin.gif  tikrai vienintelis toks kontraversiškas kvapas, bent jau manojoje amunicijoje  biggrin.gif  (bet kaip matau, ne aš viena tokia  biggrin.gif )
komplimentą tokį su anti- atspalviu esu gavusi  4u.gif  "hm... tokia saldyyybė"  smile.gif

na asmeniškai man jie nėra saldūs. Jei tokia kompozicija būtų dar bent kiek saldesnė, jie tikrai nebūtų išsilaikę manojoj kolekcijos, manau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatina: 29 spalio 2010 - 18:49
Man katik bendradarbis pasake, ka as buciau labai gera zmona, nes kvepiu ypatingai skaniai lotuliukas.gif - PdN Vanille Tonka.
Atsakyti
Testavau ROCHAS ALCHIMIE,žinau,kad daugumai vyrų patinka.Klausiu MB,na kaip?O jis-neblogi,bet gal tu dar per jauna šitiems kvepalams blink.gif lotuliukas.gif Nors man jau gerokai per 30 ax.gif Taip ir nesupratau,kokią moterį jis įsivaizduoja jais kvepiančią g.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2010 11 01, 22:22)
Testavau ROCHAS ALCHIMIE, žinau,kad daugumai vyrų patinka.

Man matyt nepasisekė - nes nesutikau tokio nė vieno lotuliukas.gif, nors aplinkui dideliais kiekias vaikšto .

Į temą - renku antikomplimentus už Mitsouko EDP (MB antrą kartą paklausė, bežiūrėdamas į tuštėjantį atomiką - bet tu jų nepirksi, ką?, mama - kažkas čia nekaip kvepia, antrą kartą - žinok, man tai tu visai nekvepi..., galiausiai kolegos mašinos langą prasidarė gan demonstratyviai... Liūdžiu baisiai, nes man jie labai labai patinka...

Už tai renku komplimentus už Lancome Hypnose ir Hypnose Eau Legere - tik nė kiek nešildo... Nes man pačiai jie - "reikia suvartoti, kad nesivalkiotų" statusą turi ax.gif
Atsakyti