Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

As gimdysiu 23 ir manau pats paciausias laikas 4u.gif thumbup.gif ,o del to amziaus tai vienom ir 30 dar anksti,va drauges uosvienei 60 su biske ir dar jauciaus per jauna but mociute doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2011 01 24, 14:18)
As gimdysiu 23 ir manau pats paciausias laikas  4u.gif  thumbup.gif ,o del to amziaus tai vienom ir 30 dar anksti,va drauges uosvienei 60 su biske ir dar jauciaus per jauna but mociute doh.gif  lotuliukas.gif

močiute tapti visada per anksti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DijaDeima @ 2011 01 18, 01:08)
bet kaip ydomiai,jauciu tik Lietuvoj cia tokie kompleksai zmonems del amziaus doh.gif as pati sunu gimdziau irgi jauna,20ties rolleyes.gif bet uztat dabar sunus pareiske,kad is jo klases as jauniausia mama,tipo kai sesuo vyrsne atrodau atejus doh.gif
tikiuosi dukryte nepareiks kada,kaip jus,kad manes gedijosi rolleyes.gif

drinks_cheers.gif ta pati norejau pasakyt. niekada nesvarsciau ar mano mama sena ar jauna doh.gif gimdziau 27, manau pats tas. buciau gimdzius ir anksciau. norejau jau seniai, bet maziuke pasirinko kada gimti mirksiukas.gif
Atsakyti
as gimdziaiu 22 smile.gif
Atsakyti
na ka o as gimdysiu 20-ties vaikelis jauna mamyte tures smile.gif
Atsakyti
As pirma gimdziau 19, o pagranduke gimdysiu be 1men. 39 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuli @ 2011 01 24, 14:18)
As gimdysiu 23 ir manau pats paciausias laikas  4u.gif  thumbup.gif ,o del to amziaus tai vienom ir 30 dar anksti,va drauges uosvienei 60 su biske ir dar jauciaus per jauna but mociute doh.gif  lotuliukas.gif

Nu jau lotuliukas.gif mano mamai 45 ir ji jau vieno trimečio, o kito dvejų pupsiko močiutė. Ir mano anytai 51, tai biggrin.gif o aš pati mama tapau jauna, manau gal ir per daug pirmą kartą man buvo 19, antrą 20 4u.gif
Atsakyti
Sveikos nestukes ir jau esamos mamytes! 4u.gif
O as va gimdysiu 21 metu nestuke.gif
Atsakyti
Gerbiami moderatoriai,gal butų galima sukurti tema būtent jaunoms mamytems iki 25metu? Kur jos galetu pasidalinti savo dziaugsmeliais ir vargeliais? Nes šiame tinklalapyje jaunos mamytes yra kur kas daugiau engiamos ir niekinamos vyresniu moterų nei palaikomos ir suprantamos smile.gif ačiū moterims,kurios atsiliepia geru žodžiu:)
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2011 02 18, 12:22)
Gerbiami moderatoriai,gal butų galima sukurti tema būtent jaunoms mamytems iki 25metu? Kur jos galetu pasidalinti savo dziaugsmeliais ir vargeliais? Nes šiame tinklalapyje jaunos mamytes yra kur kas daugiau engiamos ir niekinamos vyresniu moterų nei palaikomos ir suprantamos smile.gif ačiū moterims,kurios atsiliepia geru žodžiu:)

nu jau negirdejau tokio dalyko doh.gif vyresnes tik pataria...o ir paklausyti ju verta....niekur nemaciau kad kas net ENGTU doh.gif Mamai amzius nesvarbus
As mamyte tapsiu 26m. Man pats tas..... thumbup.gif jaunesne buciau turbut burbejusi, kad nespejau issilakstyti, pakeliauti, padukti ir pan....Manau busiu ne jauna, bet jaunatviska mama.....nei atrodau 26, nei jauciuosi...vyrui 30, bet dar tokio reikia paieskoti biggrin.gif gak mano lelius greiciau surimtes nei pats tetis lotuliukas.gif
Atsakyti
Pritariu,kad mamai amžius nesvarbu smile.gif o jus skaitete šia temele visa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarabe @ 2011 02 18, 12:45)
Pritariu,kad mamai amžius nesvarbu smile.gif o jus skaitete šia temele visa?  g.gif

Kaip ir skaiciau...nieko blogo nepastebejau..o jei kokia viena kita kazka pasako, tai cia visose temose pasitaiko
Atsakyti