Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

pirma gimdziau be 1menesio 18metu,o antro sulauksiu symet 25 metu ax.gif
Atsakyti
Mano draugė pirmąjį gimdė 26 metų ir save laiko labai jauna mama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomato @ 2011 02 18, 18:52)
Mano draugė pirmąjį gimdė 26 metų ir save laiko labai jauna mama  biggrin.gif

na nesena bet yra kurkas jaunesniu mamu 4u.gif
Atsakyti
Man 21 ir katik suzinojau, kad laukiuosi. Sokas lotuliukas.gif blink.gif doh.gif g.gif unsure.gif nestuke.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
Sakyčiau kaip jaučiasi pats žmogus... pvz save žiūrint - man viskas buvo laiku... pirmas 22 m, antras 25, ir trečiaus 30... biggrin.gif ir jaučiuosi labai gerai
Atsakyti
Labai žaviuosi jaunomis mamytėmis, kadangi pati pagimdžiau 18-os. Bet tik yra vienas "bet". Neįsivaizduoju, pro kokius rožinius akinius žiūri tos, kurios tokiam amžiuje pradeda planuotis vaikus.
Taip. Yra tų pasisekusių istorijų, kur metusios mokslus gauna darbą arba gerą vyrą ir gerą uošviją arba turi pasiturinčius išlaikančius tėvelius. Arba turi kantrybės ir tvirtybės (ir kam palikti vaiką), kad galėtų dirbti ir mokytis toliau, taip bandydamos sukurti pagrindą naujai šeimai. Savo ausim girdėjau, kaip jaunos mamytės dar ligoninėj atsiliepia apie savo vaiką (matyt pasitaikė ne tokios, kur dievina savo mažiukus).
Pati dabar esu jauna vieniša mama. Gimdymas buvo labai komplikuotas, dėl to mano mažiukas dabar turi sveikatos problemų.
Gerai, kad baigiau mokyklą, įstojau, dirbu. Gerai, kad turiu nuostabius tėvus su kuriais tikrąja to žodžio prasme auginu vaiką. Bet kiek teko savo nervų sugadinti dėl to, kad pasiekčiau bent kažkiek stabilumo - nesuskaičiuojama. Taip, kad tai tik mažas pavyzdys, kad ne viskas taip gražu ir paprasta, kaip atrodė man pasiskaičius kitų jaunų mamyčių pasisakymus....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wanila: 23 vasario 2011 - 12:28
Bent jau man sakyčiau viskas su laiku - baigiau kolegiją, padirbau užsienyje - o kaip dabar kitaip biggrin.gif , o tada ir vaikučius dariau... tongue.gif
Atsakyti
Cia tas pasakymas "jauna mama" tai turi dvi prasmes mano manymu. Per jauna mama, tai aisku nepilnametysteje besilaukianti, o vat jauna mam, nu tai kazinau kaip cia traktuot. Man jauna mama ir 26 metu ir 36. g.gif
Atsakyti
QUOTE(wanila @ 2011 02 23, 10:26)
Labai žaviuosi jaunomis mamytėmis, kadangi pati pagimdžiau 18-os. Bet tik yra vienas "bet". Neįsivaizduoju, pro kokius rožinius akinius žiūri tos, kurios tokiam amžiuje pradeda planuotis vaikus.
Taip. Yra tų pasisekusių istorijų, kur metusios mokslus gauna darbą arba gerą vyrą ir gerą uošviją arba turi pasiturinčius išlaikančius tėvelius. Arba turi kantrybės ir tvirtybės (ir kam palikti vaiką), kad galėtų dirbti ir mokytis toliau, taip bandydamos sukurti pagrindą naujai šeimai. Savo ausim girdėjau, kaip jaunos mamytės dar ligoninėj atsiliepia apie savo vaiką (matyt pasitaikė ne tokios, kur dievina savo mažiukus).
Pati dabar esu jauna vieniša mama. Gimdymas buvo labai komplikuotas, dėl to mano mažiukas dabar turi sveikatos problemų.
Gerai, kad baigiau mokyklą, įstojau, dirbu. Gerai, kad turiu nuostabius tėvus su kuriais tikrąja to žodžio prasme auginu vaiką. Bet kiek teko savo nervų sugadinti dėl to, kad pasiekčiau bent kažkiek stabilumo - nesuskaičiuojama. Taip, kad tai tik mažas pavyzdys, kad ne viskas taip gražu ir paprasta, kaip atrodė man pasiskaičius kitų jaunų mamyčių pasisakymus....

Labai realistiska istorija. aciu, kad pasidalinote. Dauguma jaunu mamu nenori sakyti tiesos, kad joms sunkiau, nei vyresnems, jau isitvirtinusioms mamoms

manau jauna mama ta, kuri pati jauciasi jauna....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule19841984: 24 vasario 2011 - 13:45
man 22, pavasarį tikiuosi pabaigsiu bakalaurą, vasaros pabaigoje laukiam leliuko thumbup.gif Kai pagalvoju apie skaičius - 22, kaip ir nedaug, pasižiūrėjus į kitas savo amžiaus paneles/moteris, tai kai kurioms dar artimiausius 3 metus vaikų gimdyt negalima, nes vėjai galvoje. O kai pasvarstau apie save, nu nesijaučiu nei labai jauna, nei sena, jaučiuosi normaliai, esu 2,5 metų ištekėjus, turim savo būstą, kažkaip natūraliai jau vaikelio norėjosi, aišku, būtų buvę smagiau kur įsidarbinti prieš pastojant, bet dar metų laukti jau nebenorėjau, labai norėjosi greičiau pasijausti tikra šeima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(as_eglute @ 2011 02 22, 19:42)
na nesena bet yra kurkas jaunesniu mamu 4u.gif

ir as taip manau smile.gif
Atsakyti