Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

Sveikos, mamytes.

Aš manau, kad viskas priklauso nuo mamytės savijautos. Ar ji jaučiasi subrendusi ir pasiruošusi auginti mažylį. O tam tinkamą amžių manau kiekvieną gali pasirinkti pati, nors kartais už tai nusprendžia tam tikri gyvenimo vyngiai.

Kas liečia manes, tai aš savo mažylį pagimdžiau budama 24 metų. Apie mažylį pradėjome galvoti tik apsiženiję, bet.... Mano ir vyro tikslas buvo turėti nuosavą būstą, aš norėjau pabaigus universitetą įsidarbinti. O tada galima ir meistrauti. Kai su vyru viską turėjome, va tada ir prasidėjo didysis planavimas.

Šiuo metu mintis sukasi apie antrą mažylį. Ir vėl gi jeigu mūsų gyvenime ir toliau viskas bus taip pat stabiliai, tai rudenį pradėsime darbuotis biggrin.gif

Atsakyti
Jei visos moterys galvotu, kad nevalia tureti vaiku kol neturi savo busto, tai matyt lietuvaiciai isnyktu laaabai greitai..... biggrin.gif o jei paskola, tai cia ne nuosavas bustas...bet kada gali dingti ir eiti pas mamyte, nuomotis ar baisiausia i gatve...manau bustas tai ne rodiklis
Atsakyti
QUOTE(saule19841984 @ 2011 02 26, 14:01)
Jei visos moterys galvotu, kad nevalia tureti vaiku kol neturi savo busto, tai matyt lietuvaiciai isnyktu laaabai greitai.....  biggrin.gif  o jei paskola, tai cia ne nuosavas bustas...bet kada gali dingti ir eiti pas mamyte, nuomotis ar baisiausia  i gatve...manau bustas tai ne rodiklis

na kiekviena galvoja kaip jai geriau ir kada pradeti savo mazyli:) o stai as nesu susituokusi nuomuojames buta su draugu ir lkaukiame augancio pilvelyje vaikucio nera didele manau problema tas bustas gi ne visi ishgali nusipirkti buta ar namo kad turetu savo manau jei butume lauke kol susikursime savo kampeli gan dar ilgai butume uztruke doh.gif
Atsakyti
QUOTE(as_eglute @ 2011 02 26, 15:43)
na kiekviena galvoja kaip jai geriau ir kada pradeti savo mazyli:) o stai as nesu susituokusi nuomuojames buta su draugu ir lkaukiame augancio pilvelyje vaikucio nera didele manau problema tas bustas gi ne visi ishgali nusipirkti buta ar namo kad turetu savo manau jei butume lauke kol susikursime savo kampeli gan dar ilgai butume uztruke doh.gif

Ta ir turejau galvoje smile.gif Jei lauksim kol susitaupysim bustui ar issimokesim, tai ar sulauksim tu savo stebukliuku biggrin.gif Jau ne tie laikai, kai anksciau seimoms butus dalindavo rolleyes.gif
Atsakyti
Mano kaimyne pastojo 16 metų. Ir galiu pasakyti, jai pasisekė galbūt geriau nei galima įsivaizduoti. Susižadėjo, turi savo butą, gyvena tiesiog puikiai ir be jokiu nepriteklių. Tik kad didžiulis buvo stresas jai kai sužinojo visa mokykla, mokytojai ir į mokyklą ėjo iki paskutinių dienų.
Atsakyti
QUOTE(astuliux4 @ 2011 02 27, 19:52)
Mano kaimyne pastojo 16 metų. Ir galiu pasakyti, jai pasisekė galbūt geriau nei galima įsivaizduoti. Susižadėjo, turi savo butą, gyvena tiesiog puikiai ir be jokiu nepriteklių. Tik kad didžiulis buvo stresas jai kai sužinojo visa mokykla, mokytojai ir į mokyklą ėjo iki paskutinių dienų.

na taip kaip dar esi moksleive gali sulaukti ir kandziu pasaipu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(saule19841984 @ 2011 02 27, 17:57)
Ta ir turejau galvoje  smile.gif  Jei lauksim kol susitaupysim bustui ar issimokesim, tai ar sulauksim tu savo stebukliuku  biggrin.gif  Jau ne tie laikai, kai anksciau seimoms butus dalindavo  rolleyes.gif

tas tiesa mums dabar truputi jau sunkiau isigyti kazka savo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as_eglute: 28 vasario 2011 - 11:07
Sveikos smile.gif Turbut as jauniausia mamyte cia rasau blush2.gif Man 17 metu 4u.gif einu dar i mokykla ir zadu eiti iki paskutines dienos , tenka iskesti apklabejimus ir t.t. Savo aukselio neslėpsiu ir neketinu jo slėpti. nestuke.gif Gyventi turiu kur, ir daikteliu vaikeliui isigyti neproblema . Tai manau viskas bus toliau ok rolleyes.gif Svarbu, kad vaikelis gimtu sveikas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(redzutia @ 2011 03 01, 16:37)
Sveikos smile.gif Turbut as jauniausia mamyte cia rasau  blush2.gif  Man 17 metu 4u.gif einu dar i mokykla ir zadu eiti iki paskutines dienos , tenka iskesti apklabejimus ir t.t. Savo aukselio neslėpsiu ir neketinu jo slėpti.  nestuke.gif Gyventi turiu kur, ir daikteliu vaikeliui isigyti neproblema . Tai manau viskas bus toliau ok  rolleyes.gif Svarbu, kad vaikelis gimtu sveikas smile.gif

user posted image

saunuole linkiu tau paciai sveikatos ir zinai yra toks posakis kad nescia moteris ziurkem apkalbeti gali(ar kazkas panasaus) taigi tegu niekas nebando ant nestukiu negraziai sneket nes nekas jiem tada bus nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na man sveikatos uztenka ax.gif bet aciu 4u.gif su tomis ziurkemis ir as zinau lotuliukas.gif
Atsakyti
pirmagymio sulaukem per mano 24m gimtadieni,bet skaiciau save jauna mama thumbup.gif antrasis pasibelde pries 26m.taigi manau pats tas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(areida @ 2011 03 03, 13:02)
pirmagymio sulaukem per mano 24m gimtadieni,bet skaiciau save jauna mama thumbup.gif  antrasis pasibelde pries 26m.taigi manau pats tas thumbup.gif

manau visos mes busim geros mamos tas amzius nelabai ir svarbu thumbup.gif
Atsakyti
Man tai atrodo svarbiausia, kaip jaučiasi, mąsto, elgiasi ir pati save vertina moteris. Ir dar: ką tai reiškia jauna mama? tai gali būti suprantama ir su negatyviu atspalviu iš kai kurių lūpų, t.y. nesugebanti pasirūpinti kūdikiu, neišmanėlė, nesubrendusi... tačiau manau, kad tikrai ne amžius lemia pastaruosius dalykus, juk gali būti 30 ar 35 metų moteris, o elgtis kaip paauglė, galvoti tik apie save ir t.t.
Aš pati pagimdysiu pirmąjį kūdikį būdama 24. Jaučiuosi pakankamai subrendusi ir pasirengusi auginti būsimą atžalą smile.gif
Atsakyti