Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

QUOTE(Gausteja @ 2011 05 25, 18:52)
4u.gif  ir kaip savijauta? kaip reaguoja aplinkiniai? tevai? kaip su mokslais ? smile.gif
nes cia man nelabai kas atsako,matau teks paciai i aki lyst
smile.gif))

Savijauta.. Hm, daug baimių, nes tokio amžiaus ir virš 40, daugiausiai rizikos. smile.gif Aplinkiniai ir tėvai - džiaugiasi. Tiksliau ką jau čia bepakeisi. Aišku, būtų buvę geriau jiem jei dar būčiau palaukusi, bet.. kaip gavosi taip. smile.gif Mokslai.. SU jais visada galima susitvarkyti, svarbiausia sveikata ir vaikutis. smile.gif O Tu pala, jau pastojusi? kiek savaičių?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 05 25, 20:04)
Savijauta.. Hm, daug baimių, nes tokio amžiaus ir virš 40, daugiausiai rizikos. smile.gif Aplinkiniai ir tėvai - džiaugiasi. Tiksliau ką jau čia bepakeisi. Aišku, būtų buvę geriau jiem jei dar būčiau palaukusi, bet.. kaip gavosi taip. smile.gif Mokslai.. SU jais visada galima susitvarkyti, svarbiausia sveikata ir vaikutis. smile.gif O Tu pala, jau pastojusi? kiek savaičių?smile.gif

Ne, tik dabar pribrendom tam riekalui ir stengsimes smile.gif) Pavydziu tau,kiek jau lauki laiko? smile.gif
esme kad tik dabar nustojau gerti kontraceptines tabletes,tad manau koki menesi reik paprastai pasisaugot ir tik tada bandyt? ar iskart galima nesisaugot ir tiketis? Seip jau mano gimines moterys nesunkiai pastoja.>
Atsakyti
QUOTE(Gausteja @ 2011 05 25, 19:38)
Ne, tik dabar pribrendom tam riekalui ir stengsimes smile.gif) Pavydziu tau,kiek jau lauki laiko? smile.gif
esme kad tik dabar nustojau gerti kontraceptines tabletes,tad manau koki menesi reik paprastai pasisaugot ir tik tada bandyt? ar iskart galima nesisaugot ir tiketis? Seip jau mano gimines moterys nesunkiai pastoja.>

Man jau 10 savaičių. smile.gif
Nereikia saugotis, gali veikti iškart. Aš kai kontraceptines nustojau gerti, pastojau po 6 mėn. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 05 25, 20:41)
Man jau 10 savaičių. smile.gif
Nereikia saugotis, gali veikti iškart. Aš kai kontraceptines nustojau gerti, pastojau po 6 mėn.  4u.gif

Eina sau,o man atrodo kad viskas turi buti daug greiciau.. :/
matai kaip, o kiek laiko buvai gerusi tabletes?
Atsakyti
QUOTE(Gausteja @ 2011 05 25, 19:53)
Eina sau,o man atrodo kad viskas turi buti daug greiciau.. :/
matai kaip, o kiek laiko buvai gerusi tabletes?

Tai juk kiekvienai skirtingai, gal tau mėn užteks, gal daugiau.. čia tokių dalykų nežinosi.. o gėriau gal irgi apie šešis mėn. smile.gif
Atsakyti
matai as geriau kokius 2 -2.5metu. Kazin arai turi itakos? Man net sirdis virpa kai pagalvoju kad taip galiu pastot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gausteja @ 2011 05 25, 20:16)
matai as geriau kokius 2 -2.5metu. Kazin arai turi itakos?  Man net sirdis virpa kai pagalvoju kad taip galiu pastot smile.gif

Vaikas - pats didžiausias stebūklas. Ir vienintelis dalykas dėl ko "Verta gyventi".
Jei žinot kad norit - o ko laukti?
O kontraceptikų vartojimas tam tikrą laiką, nemanau, kad labai paveiks ką nors.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 05 25, 21:34)
Vaikas - pats didžiausias stebūklas. Ir vienintelis dalykas dėl ko "Verta gyventi".
Jei žinot kad norit - o ko laukti?
O kontraceptikų vartojimas tam tikrą laiką, nemanau, kad labai paveiks ką nors.. smile.gif

Na taip as irgi tos pacios nuomones smile.gif)
tai dabar iskart po mm mano pradedam bandyti, kada darytis pirma nestuo testa? iskart pries kitas mm?
Atsakyti
QUOTE(Gausteja @ 2011 05 25, 20:50)
Na taip as irgi tos pacios nuomones smile.gif)
tai dabar iskart po mm mano pradedam bandyti, kada darytis pirma nestuo testa? iskart pries kitas mm?

nėr ko bereikalo darytis jo. Jei vėluos sekančios mm bent savaitę - tada. Nes "abydna" būna kai pasidarai, o atsakymas neigiamas.. verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 05 25, 21:55)
nėr ko bereikalo darytis jo. Jei vėluos sekančios mm bent savaitę - tada. Nes "abydna" būna kai pasidarai, o atsakymas neigiamas..  verysad.gif  4u.gif

Jo tikiu,tik laukiu nesulaukiu,manau nekantrausiu,man ir menesis skamba ilgai,zinai atrodo turi but dabar bigsmile.gif
Bet teks pasisemti kantrybes smile.gif
ar emeisi kokiu ypatybiu kad susilauktum?> kas pasikeite tavo gyvenime "besistengiant" susilaukti? gerei vitaminus?
Papildyta:
taip pat pamirsau paklausti,esi is kauno? pas kokias gyditojas lankaisi,kur zadi gimdyti? smile.gif dareisi kokius tyrimus pries laukiantis?
Atsakyti
QUOTE(Gausteja @ 2011 05 25, 21:10)
Jo tikiu,tik laukiu nesulaukiu,manau nekantrausiu,man ir menesis skamba ilgai,zinai atrodo turi but dabar bigsmile.gif
Bet teks pasisemti kantrybes smile.gif
ar emeisi kokiu ypatybiu kad susilauktum?> kas pasikeite tavo gyvenime "besistengiant" susilaukti? gerei vitaminus?
Papildyta:
taip pat pamirsau paklausti,esi is kauno? pas kokias gyditojas lankaisi,kur zadi gimdyti? smile.gif dareisi kokius tyrimus pries laukiantis?

Jokių piremonių nesiėmiau specialių. Galvojau kaip bus taip. Kada bus lemta pastoti tada ir pastosiu. Nedariau kaip kitos, kad ten žoleles neaiškios kilmės gertų ir pan. biggrin.gif
Tiesiog.. Viskas vyko natūraliai, tik be jokių tablečių ar prezervatyvų. Net užmiršdavau.. smile.gif
O esu iš Klaipėdos. smile.gif Prieš pastodama nesidaariau, o pastojus, jau teko.. nuleido kraują litrais biggrin.gif
Atsakyti
Na aisku,as vis galvoju i ateiti kur eiti ka daryti smile.gif) mamos neturiu tad nelabai turiu kas palydetu nebent jau gimdziusi ir dabar besilaukianti sesuo smile.gif Manau rinksiuosi mazyli.
Na ka palaikysim rysi,kai pasiseks pasigirsiu 4u.gif
beje aciu mirksiukas.gif
Atsakyti