Įkraunama...
Įkraunama...

Jauna mama

O aš visad savo vaikui linkėjau jaunos mamos.. Ta jaunystė bėga po truputį, o aš vis nedrįstu, nes vaikų nelabai mėgstu ax.gif Jei laikas nespaustų, gimdyčiau 45ių - 50ies maždaug biggrin.gif Aišku pačią kai 35ies pagimdė, tai skaitau vėlai labai, tikrai nenorėčiau to savo vaikui schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes wink.gif gal Jusu tarpe yra mamyciu, kurios dar nera sulaukusios pilnametystes? Jeigu yra, prasau atsiliepkit, man labai reiktu Jusu pagalbos rolleyes.gif [FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=red][B]
Atsakyti
Laukiuosi pirmo vaikelio ir dabar man dar tik 18 . smile.gif
Atsakyti
Manau amzius cia nera labai svarbus. Nelinkeciau nepilnametems ir vyresnems nei 40m susilaukti leliuku, nes ir rizikos didesnes ir manau vaikai vaiku neturetu auginti. Bet nuo 18-40m yra pats tas, svarbu, kad tvirta zeme po kojom. Visoms po 4u.gif
Atsakyti
jauna mama manau yra iki 25metu susilaukusi vaikucio.
subrendusi mama iki 35metu.
vyresnio amziaus iki 40metu
nuo 40metu jau....
cia kalbu tik apie amziu, bet juk ne kiekviena 18mete lygi 18metei ir ne kiekviena 30 mete lygi 30metei. juk yra tokiu jaunatvisku net 40meciu, kurios ir atrodo ir i gyvenima ziuri tokiom pat jaunatviskom akim kaip 25-30 metu moterys. o kitom 30metem dar toli grazu iki seimos ir vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi manau ,jog ne nuo amžiaus čia viskas priklauso, o nuo subrendimo laipsnio. Anksčiau kitaip galvodavau. Nors pati tik trisdešimties sulaukusi subrendau tam reikalui, bet visos mes skirtingos. smile.gif
Mes su vyru kartu jau vienuolika metų, bet vis norėjom pagyventi sau biggrin.gif . Kai tęko pagulėti nėštumo patologijoj,mačiau dvidešimtmečių merginų,kurios gerokai labiau už mane buvo subrendusios motinystei... bigsmile.gif
Atsakyti
Manau ne amžiuje esmė yra, bet tikrai bent jau pilnametystės panelės turėtų sulaukti, juk nėra kur skubėti...Juk ta panelė 16m,17m,18m pati dar vaikas...Negali gyventi savarankiškai ir yra priklausoma nuo kitų...
Pati dabar laukiuosi ir man 23m, nežinau čia skaitosi jauna ar ne g.gif , bet pati save laikau jauna mamyte ax.gif Su vyru jau beveik 3m po santuokos pagyvenom dėl savęs ir pamatėm, pajautėm kad kažko trūksta namie 4u.gif
Pažystamu rate yra daug jaunesnių mamyčių, bet čia jau kiekvienos panelės noras, suvokimo būdas ir subrendimo laikas į motinyste yra skirtingas...tad manau kiekvienai moteriai-paneliai individualiai ateina laikas, jausmas į motinyste. Kalbant apie planuojamus vaikelius.
O netyčiukų būna ir labai daug jų, bet jie taip pat manau būna laukiami ir mylimi vienodai, tik kaip reaguoja į nėštumą ir koks suvokimo jausmas tos mamytės kuri to nesitikėjo....?
Atsakyti
Sveikos. Na man dar tik 19m ir esu 31 savaiteę nėščia. nestuke.gif Labai džiaugiuosi dėl to. Būsiu jauna mamytė bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,galbūt čia aš nelabai į temą,forumas toks didelis kad nerandu tinkamos temos, norejau paklausti ką manote apie gimdyma 19?Nors tiesa tik pastočiau 19 gymdymas buto beveik 20ties. Su draugu esam jau 3su puse metu,jam 29, mums nieko netruksta kalbant apie gyvenimo salygas. O ir pati nesu vėjavaikė ar panašiai,jau nuo 16 tapau savarankiška tevų namuose nes mama mire nuo šių laikų ligos- vežio. Be to dar norejau paminet kad visa laika geriau kontraceptines, dabar jau nebegeriu ,po kiek laiko galima bandyti pastoti po kontaceptinių?Girdėjau po menesio?Kaip yra ištikro?
AČIŪ cool.gif
Atsakyti
Sirdy labai norejau pagimdyt labai jauna 19 lotuliukas.gif bet protas neleido, bet kaskart kai atrodydavo, jog gal pastojau, tai budavo dziaugsmo, bet ne ,tai ne. Specialiai nesistengem. smile.gif O dabar kai pasirode tokia staigmenele, tai manom labai laiku, manau nei anksciau, nei veliau nereikejo t.y. 22 thumbup.gif net pati taip gerai nebuciau suplanavus ax.gif
Atsakyti
Oceanica - va matai.. tu norėjai pagimdyti 19, o išėjo 22. Aš norėjau pagimdyti atvirkščiai - 22 metų, o išeis 19-os. biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2011 05 25, 19:12)
Oceanica - va matai.. tu norėjai pagimdyti 19, o išėjo  22. Aš norėjau pagimdyti atvirkščiai - 22 metų, o išeis 19-os. biggrin.gif  blush2.gif

4u.gif ir kaip savijauta? kaip reaguoja aplinkiniai? tevai? kaip su mokslais ? smile.gif
nes cia man nelabai kas atsako,matau teks paciai i aki lyst
smile.gif))
Atsakyti