Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(rootha @ 2010 08 05, 15:08)
nezinau, ar netoks geras, nes nebandziusi esu to kuri naudoja, beto ten dirba profesionale, gal jai ir su karite vasku butu viskas taip pat, bet kadangi as pradziamoksle tai tik pastebjau, kad filmuke vaskas skystas, Karite toks tikrai nera, ir Karite stengsta tikrai greiciau, uztepi, pora sekundziu praejo ir jau galima plesti. butu labai idomu suzinoti, su kokiu ten vasku dirba? g.gif

deja sito nzn koki jinai tenais waska nauduoja,gal po wideo kas ir yra klauses koksai cia waskas yra nauduojamas reiketu paskaityt.
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 08 06, 01:04)
deja sito nzn koki jinai tenais waska nauduoja,gal po wideo kas ir yra klauses koksai cia waskas yra nauduojamas reiketu paskaityt.

video komentaruose raso, kad cia Adam & Even by Jax vaskas, australietiskas
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 08 04, 16:17)
TUTTI o sakyk kokios tenais firmos ta rozini waska turi jautrioms wietoms?

net nežinau kokia firma, perku savanorių prospekte parduotuvėlėj kuri randasi prie PC HELIOS CITY. Tan mažytė skardinė kainuoja 6 lt, jos man užtenka 2-3 kartams bikiniui, o didelė - virš kilogramo apie 30lt. Bet jau tokio kiekio nžn kiek metų užtektų smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif jungiuosi pas Jus nusivylusi. Siandien nusipirkau issvajoto vasko (elastini pirkau, Biomatrix firmos, zalia), ir pagaliau katik prisiruosiau bikini depiliacijai thumbup.gif be keiksmazodziu galiu pasakyti tik tiek: rupus miltai... tam, kuris pasakys, kaip namu salygomis pasildyti ta vaska normaliai, turbut pastatysiu paminkla is dekingumo. Siaip as is tu plaukuotuju labai, pats plaukas storas, stiprus doh.gif rezultatas: sedziu pasiutusi is pykcio ir skausmo, sugadinau virtuvini puoda, puodeli, indeli, peili, tupiu pusiau pesta, pusiau lupta doh.gif Visai netikusi as verysad.gif o dar aisku kaip proto guzas vietoj to, kad buciau nusipirkusi ta nediduka indeli uz 6lt, tai ne, kur tau, emiau visa kilograma vasko! doh.gif blink.gif
Atsakyti
Klapuske friends.gif jungiuosi prie nusivylusiuju. snd nusipirkau vaska ipakavimas panasus kaip sito tik ne ta firma. bikinio depiliacijai pasisaukiau vyra kad teptu ir pestu. skausmas nerealus nes visada tik skutausi. ir nesugebejau istverti visos priceduros. tik prieky nurove. o liudniausia tai kad sakiau tepk jau i sonus -iskesiu doh.gif . uztepe ir tik pabande plest vsio nebegaliu. kaip man dabar nusitirpint ta vaska. didziaja daly jau nukrapsciau karstoij vonioj tupedama doh.gif . o viespateliau ka prisidirbau fool.gif cray.gif
Atsakyti
skaitau, ir gaila, ir juokas jama, o juokas jama, kad tikejotes stebuklo, na nieko, paklaust noriu Klapuske, tai kaip tu ta vaska sildei? kad tiek daug daiktu sugadinai? g.gif as namu salygom sildau, na pas mane skardine, idedu i puoda su vandeniu ir kaitinu, poto baigus procedura ta skardine isemu, vandeni ispilu, puoda praplaunu ir vel jis naudojamas maisto gamybai, peili turiu atskira, panaudoju ji kitakart. del pacio bikini, nezinau kaip kitom, bet namu salygom man ir nelabai pavyksta anoj pusej viska susitvarkyt, bet ekstra atveju as ten panaudoju epiliatoriu, o del skausmo visada uzsisaldau kazka, paskutini karta pasaldziau ranksluostuka dregna, kai tik nuplesiu iskart uzdedu, skausma tikrai apmazina. as istvert galiu, kazkaip kuo toliau tuo man maziau skauda, pirma karta kai depiliavaus pazastis, pazastukus labiausiai skaudejo, o daba jau mazai skauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 08 06, 21:36)
kaip man dabar nusitirpint ta vaska. didziaja daly jau nukrapsciau karstoij vonioj tupedama doh.gif . o viespateliau ka prisidirbau fool.gif  cray.gif

Na, jei niekada nebandei depiliuotis, tai aisku kjad tai skausminga procedura, o kuo toliau tuo maziau skauda mirksiukas.gif O vaskas siaip nusiima su aliejumi podepiliaciniu thumbup.gif , bet jeigu nebezadi depiliuotis daugiau, tai gal ir neverta pirkti schmoll.gif
O siaip merginos, jei niekada apart skutimo, nesate bandziusios kitu plauku salinimo budu, tai gal vertetu apsilankyti pas kosmetologe, pabandysit kas ir kaip g.gif , gal ir bus per skausminga...
Bet gal po kiek laiko pamirsi skausma, ir vel pabandysi mirksiukas.gif sekmes
Atsakyti
as ir rekomenduociau pirmus pora kartu pas kosmetologe apsilankyt sios proceduros, o paskui namie bandyt, ypatingai kai storas stiprus plaukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutti @ 2010 08 06, 11:05)
net nežinau kokia firma, perku savanorių prospekte parduotuvėlėj kuri randasi  prie PC HELIOS CITY. Tan mažytė skardinė kainuoja 6 lt, jos man užtenka 2-3 kartams bikiniui, o didelė - virš kilogramo apie 30lt. Bet jau tokio kiekio nžn kiek metų užtektų  smile.gif

Sveiki 4u.gif , ar galima tikslesniu koordinatu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2010 08 07, 13:36)
Sveiki 4u.gif , ar galima tikslesniu koordinatu blush2.gif

čia
Atsakyti

turiu klausima. katik nusidepiliavau bikini elastiniu vasku per kosmetologe pirma karta ( iki tol depiliuodavaus cukraus pasta). bet man isrove ne visus plaukus, ypac virsuje. turiu omeny liko pavieniu plaukeliu schmoll.gif po depiliacijos kosmetologe dar 'prasiejo' pincetu, bet ir grizus namo turejau ka veikt.

ar tai normalu ar kazkas blogai su kosmetolole, vasku ?
Atsakyti
Aš sakyčiau blogai su kosmetologe, prie ko čia vaškas.. kosmetologė turi pasirinkti gerą vašką, o jei nuo plauko struktūros vaškas ne viską paima, kosmetologė patvarko su pincetu. Pati sakėte, jog taip ir buvo, tad reiškias, turėjo geriau sutvarkyti iki galo, o ne vieną kitą dėl vaizdo nugriebt biggrin.gif
Kosmetologės skirtingai dirba, yra kurioms sakai nuimti viską, o jos tą "viską" supranta visą priekį, šonus, o svarbiausias vietas, kur pačiai sunku prieit, nesutvarko, nors paprašai kelis kartus, jos vis vien nepadaro tvarkingai. Su tokia viena teko atsisveikinti, nors šiaip man labai patiko kaip dirbo, nes neskaudėjo visiškai smile.gif
Atsakyti