Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(Shanty @ 2010 08 04, 11:02)
Tikrai labai geras... dziaugiuosi juo. thumbup.gif
http://www.proco.lt/...id=14&detal=257
Papildyta:
tik skirtingai nuo ideto video, sis vaskas daug greiciau stingsta, uztepus jau po sekundes reikia lupti  4u.gif

o imanoma toki vaska mikrobangeje pasildyt? ar tinkamas kojoms? o cia bendrai klausimas visoms koki vaska kojoms rekomenduotumet, kad nereiktu daug ir ilgai vargti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 04 rugpjūčio 2010 - 13:05
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 04, 14:01)
o imanoma toki vaska mikrobangeje pasildyt? ar tinkamas kojoms? o cia bendrai klausimas visoms koki vaska kojoms rekomenduotumet, kad nereiktu daug ir ilgai vargti?  blush2.gif

aš visad šildau vašką mikrobangėj. Tik jautrioms vietelėms naudoju rožinį vašką, jis man elastingiausias atrodo, lengviau nusiplėšia ir praktiškai nepalieka plaukelių. O kojas gal geriausia su juostelėm vaškuotis, ne elastiniu vašku. Elastiniu labai jau daug terlionės būtų, nes plotas didelis
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 04, 14:01)
o imanoma toki vaska mikrobangeje pasildyt? ar tinkamas kojoms? o cia bendrai klausimas visoms koki vaska kojoms rekomenduotumet, kad nereiktu daug ir ilgai vargti?  blush2.gif

geriau sildyti puode, kad nesugadintumete vasko savybiu, o ir pasisilde mikrobangeje,taip greitai nenusidepiliuosite, o ir vel sustengs.. Kojoms jis netinkamas, nebent norite puse dienos zaisti ir jei plaukai stori ir ilgi.. Geriausia kojoms su juostele. Bet koks. Is proco, man asmeniskai pats geriausias su titano dioksidu ir silko proteinais
Atsakyti
QUOTE(naura14 @ 2010 08 04, 15:03)
geriau sildyti puode, kad nesugadintumete vasko savybiu, o ir pasisilde mikrobangeje,taip greitai nenusidepiliuosite, o ir vel sustengs.. Kojoms jis netinkamas, nebent norite puse dienos zaisti ir jei plaukai stori ir ilgi.. Geriausia kojoms su juostele. Bet koks. Is proco, man asmeniskai pats geriausias su titano dioksidu ir silko proteinais

gal galit nuoroda to vasko idet? ir kaip ten viskas vyksta su tom juostelem? baisu man kaip kazkas minejo kad su visa oda nenusiplestu.. gal galit man zaliai supasakot kaip viskas daroma nuo A iki Z 4u.gif
Vaska lyg ir radau http://proco.lt/?p=2...id=14&detal=252
o is kur tas juosteles gaut? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vai2lka: 04 rugpjūčio 2010 - 14:14
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 04, 15:11)
gal galit nuoroda to vasko idet? ir kaip ten viskas vyksta su tom juostelem? baisu man kaip kazkas minejo kad su visa oda nenusiplestu.. gal galit man zaliai supasakot kaip viskas daroma nuo A iki Z  4u.gif
Vaska lyg ir radau http://proco.lt/?p=2...id=14&detal=252
o is kur tas juosteles gaut?  blush2.gif

Juosteliu gausite ten pat 4u.gif
Ir pritariu anksciau rasiusiai kad su elastiniu kojas depiliuot nelabai.... daug laiko uzims, geriausiai yra nusipirkti kasetini sildytuva (apie 53 lt mokejau), vasko kasete (5-10 lt) ir juosteliu...aisku as neapseinu ir be papildomu priemoniu pries ir po depiliacijos...bet cia jau kaip kas ismano... ax.gif O pati procedura paprasta... tepate vaska palei plauka, dedate juostele, patrinate ja, ir plesiate pries plauka...ir viskas.
Kad oda tikrai nenusiplestu, paruoskite ja pries depiliacija, svariai nuprauskite ir naudokite priemone pries depiliacija, tada vaskas ne taip limpa prie odos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 08 04, 15:37)
Juosteliu gausite ten pat  4u.gif
Ir pritariu anksciau rasiusiai kad su elastiniu kojas depiliuot nelabai.... daug laiko uzims, geriausiai yra nusipirkti kasetini sildytuva (apie 53 lt mokejau), vasko kasete (5-10 lt) ir juosteliu...aisku as neapseinu ir be papildomu priemoniu pries ir po depiliacijos...bet cia jau kaip kas ismano... ax.gif O pati procedura paprasta... tepate vaska palei plauka, dedate juostele, patrinate ja, ir plesiate pries plauka...ir viskas.
Kad oda tikrai nenusiplestu, paruoskite ja pries depiliacija, svariai nuprauskite ir naudokite priemone pries depiliacija, tada vaskas ne taip limpa prie odos  thumbup.gif

o juosteles kokias pirkti: sitas ar sita ar nera skirtumo?
o to vasko indelio 400gr kiek kartu mazdaug uztenka?
sildytuvo pirkt nenoriu kol dar neigudus nezinau ar pavyks man kas tai kaip pirmam kartui bandysiu tada sildyt puode, kaip suprantu reikia idet i molini inda gabaleli atpjauto vasko ir pasildyt karstam vandeny, tada ta mase tept ant kojos, uzdet juostele, palaikyt ir plest su ta juostele? o priemones po depiliacijos, tiktu tarkim JOHNSON'S aliejukas ar butinas tam pritaikytas aliejus ar dar kazkas?
o pries depiliacija kokios tai priemones turi buti? taipogi gal aliejukas tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 04, 15:45)
o juosteles kokias pirkti: sitas ar sita ar nera skirtumo?
o to vasko indelio 400gr kiek kartu mazdaug uztenka?
sildytuvo pirkt nenoriu kol dar neigudus nezinau ar pavyks man kas tai kaip pirmam kartui bandysiu tada sildyt puode, kaip suprantu reikia idet i molini inda gabaleli atpjauto vasko ir pasildyt karstam vandeny, tada ta mase tept ant kojos, uzdet juostele, palaikyt ir plest su ta juostele? o priemones po depiliacijos, tiktu tarkim JOHNSON'S aliejukas ar butinas tam pritaikytas aliejus ar dar kazkas?
o pries depiliacija kokios tai priemones turi buti? taipogi gal aliejukas tiktu?

Na cia juosteles vienodos, tik vienos jau sukarpytos, kitas reikia paciai atsikirpti...cia jau kaip kam patogiau. Del tos skardines vasko, nezinau kiek uzteks, as tokio nenaudoju kojoms. Manau namu salygomis ji naudoti labai nepatogu, daug terliones, ypac pirmam kartui doh.gif . Kasetinis vaskas daug svariau naudojasi, bet galite bandyti ir skardine. Tik sita skardine tai visa galima sildyti, jos nereikia atsipjauti gabaliuko, pjaunamas vaskas tik tas, kuris buna sildymui neskirtose dezutese.
Del priemoniu, tai jau pati spreskit kokias naudoti... jeigu oda nera labai jautri ir nesudirgs nuo depiliacijos, tai bandykit kad ir ta aliejuka, o siaip yra specialiu raminanciu oda priemoniu. Pries depiliacija toks aliejukas manau kad tikrai netiks, nes vasko neprilipdysit biggrin.gif oda bus riebi, o ji turi buti atvirksciai, nuriebalinta gerai.Tam irgi yra spec priemoniu.
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 08 04, 15:54)
Na cia juosteles vienodos, tik vienos jau sukarpytos, kitas reikia paciai atsikirpti...cia jau kaip kam patogiau. Del tos skardines vasko, nezinau kiek uzteks, as tokio nenaudoju kojoms. Manau namu salygomis ji naudoti labai nepatogu, daug terliones, ypac pirmam kartui  doh.gif . Kasetinis vaskas daug svariau naudojasi, bet galite bandyti ir skardine. Tik sita skardine tai visa galima sildyti, jos nereikia atsipjauti gabaliuko, pjaunamas vaskas tik tas, kuris buna sildymui neskirtose dezutese.
Del priemoniu, tai jau pati spreskit kokias naudoti... jeigu oda nera labai jautri ir nesudirgs nuo depiliacijos, tai bandykit kad ir ta aliejuka, o siaip yra specialiu raminanciu oda priemoniu. Pries depiliacija toks aliejukas manau kad tikrai netiks, nes vasko neprilipdysit  biggrin.gif  oda bus riebi, o ji turi buti atvirksciai, nuriebalinta gerai.Tam irgi yra spec priemoniu.

o tai kasetini vaska galima sildyt tik su jam skirtu sildytuvu? cia matau labai brangus.. o jei imciau skardine tai visa ja ir galima imest i puoda karsto vandens?
ir kokios tos priemones pries depiliacija, gal galima konkreciau? 4u.gif
Atsakyti
TUTTI o sakyk kokios tenais firmos ta rozini waska turi jautrioms wietoms?
Atsakyti
Aš šiandien nusipirkau DEPILEVE nagavitoj toks labiausiai tinkantis bikini ir pažastims, elastinis, rosin parašyta ant skardinės. Bandysiu 4u.gif

QUOTE(anille @ 2010 08 04, 17:00)
labai lauksiu atsiliepimu. as irgi toki planuoju pirkt  smile.gif

Na išbandyčiau, tai antrą kartą pirkčiau kitą, kvapas toks nei šioks nei toks, bet nėra įkyrus. Gelsvas toks, jei būtų žalias ar pan. tai matytųsi geriau kur užtepei kur ne, su šitu žlibesniam reikia įsižiūrėt, ir šiaip labai snargliuojasi, užtepi, atitrauki mentelę ir tempiasi tie siūlai tokie to vaško doh.gif baisiai nervino, bet plaukai raunasi gerai, biškį apžarinau pažastis, aišku ne per 3 kartus kaip video, ryt dasikankinsiu, nes šnd jau raudona. Nuo blauzdų plaukeliai per trumpi matyt, nes neėmė, dar ranku gerai nusirovė. Tai tiek žinių
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2010 08 04, 16:09)
o tai kasetini vaska galima sildyt tik su jam skirtu sildytuvu? cia matau labai brangus.. o jei imciau skardine tai visa ja ir galima imest i puoda karsto vandens?
ir kokios tos priemones pries depiliacija, gal galima konkreciau?  4u.gif

Na pvz as pirkau pati pigiausia sildytyva kasetini uz 53 lt, paprasciausias, veikia puikiai smile.gif Taip skardine visa galima sildyti. O priemones pries depiliacija...na tam paciam proco yra,arba nagavitoje... ju visokiu yra.
http://www.nagavita....s_id=61&lang=lt
Tiesa, sildikliu uz tokia kaina yra krinonoj, akropoly
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shanty: 04 rugpjūčio 2010 - 18:27
QUOTE(mr nobody @ 2010 08 03, 22:14)
Sakai tos is Karites netoks geras?Beja jisai pas tawe taippat atwesta kaip wideo?Wa sita filmuka paziurejus atrodo taip lengwa tai ir as uzsimaniau elastinio,sakau brolis uzteps ir nuples didelio cia mokslo nereikia  biggrin.gif

nezinau, ar netoks geras, nes nebandziusi esu to kuri naudoja, beto ten dirba profesionale, gal jai ir su karite vasku butu viskas taip pat, bet kadangi as pradziamoksle tai tik pastebjau, kad filmuke vaskas skystas, Karite toks tikrai nera, ir Karite stengsta tikrai greiciau, uztepi, pora sekundziu praejo ir jau galima plesti. butu labai idomu suzinoti, su kokiu ten vasku dirba? g.gif
Atsakyti