Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

Kiek jūs maždaug auginat pažastų plaukelius kad juos jau būtų galima su vašku nudepiliuot? čia pirmam kartui, nes iki šiol skusdavau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 03, 16:28)
Kiek jūs maždaug auginat pažastų plaukelius kad juos jau būtų galima su vašku nudepiliuot? čia pirmam kartui, nes iki šiol skusdavau  doh.gif

as auginau pirma karta iki mazdaug 5mm
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 08 03, 17:35)
as auginau pirma karta iki mazdaug 5mm

oho,pas mane turbut dabar 1mm ir aš jau stradalioju kad ilgi, bet vasarą čia užsimaniau pati protinga, tokiom nesąmonėm užsiiminėt ;/
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 03, 17:38)
oho,pas mane turbut dabar 1mm ir aš jau stradalioju kad ilgi, bet vasarą čia užsimaniau pati protinga, tokiom nesąmonėm užsiiminėt ;/

Na as esu pesusi su nulupamu vasku ir trumpesnius nei 5 mm, nes vasara nesinori tokiu ilgu auginti biggrin.gif Ir visai gerai sekesi ax.gif Svarbu tinkamai pasildyti vaska... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 08 03, 18:01)
Na as esu pesusi su nulupamu vasku ir trumpesnius nei 5 mm, nes vasara nesinori tokiu ilgu auginti  biggrin.gif Ir visai gerai sekesi  ax.gif Svarbu tinkamai pasildyti vaska... drinks_cheers.gif

pirksiu ir as ta elastini, tik nzn kaip pasildyt, neturiu tos spec voneles, kaip tu sildai?
Atsakyti
My Webpage thumbup.gif Wa cia super sutwarko pazastukus su elastiniu ir jokiu pincetu neprireikia..
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 03, 18:08)
pirksiu ir as ta elastini, tik nzn kaip pasildyt, neturiu tos spec voneles, kaip tu sildai?

as sildausi puode, idedu skardine, ir sildau iki tol, kol vaskas pasidaro skystesnio medaus konsistencijos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 08 03, 22:24)
My Webpage  thumbup.gif  Wa cia super sutwarko pazastukus su elastiniu ir jokiu pincetu neprireikia..

bigsmile.gif

kuris cia vaskas? ar gautusi taip graziai ir bikini tokiu? http://www.nagavita....s_id=58&lang=lt
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 08 03, 21:24)
My Webpage  thumbup.gif  Wa cia super sutwarko pazastukus su elastiniu ir jokiu pincetu neprireikia..

oho, cia tai grazu ziuret, man taip paciai nesigauna, as pazasti mazesniais lopineliais depiliuoju, mano plaukiukai auga daug chaotiskiau nei ten, beto ten turbut labai geras vaskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 08 03, 23:47)
oho, cia tai grazu ziuret, man taip paciai nesigauna, as pazasti mazesniais lopineliais depiliuoju, mano plaukiukai auga daug chaotiskiau nei ten, beto ten turbut labai geras vaskas  g.gif

Sakai tos is Karites netoks geras?Beja jisai pas tawe taippat atwesta kaip wideo?Wa sita filmuka paziurejus atrodo taip lengwa tai ir as uzsimaniau elastinio,sakau brolis uzteps ir nuples didelio cia mokslo nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 08 03, 22:24)

Superinis filmukas thumbup.gif As ir nusidepiliuoju pazastis per tris patepimus, bet vaskas pas mane nebuna toks skystas, o nebuna todel, kad as bijau karscio ir laukiu, kol jis atves labiau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mr nobody @ 2010 08 03, 23:14)
Sakai tos is Karites netoks geras?Beja jisai pas tawe taippat atwesta kaip wideo?Wa sita filmuka paziurejus atrodo taip lengwa tai ir as uzsimaniau elastinio,sakau brolis uzteps ir nuples didelio cia mokslo nereikia  biggrin.gif

Patikekit, taip lengva ir yra mirksiukas.gif Na gal tik ne pirma karta... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 08 03, 22:34)
as sildausi puode, idedu skardine, ir sildau iki tol, kol vaskas pasidaro skystesnio medaus konsistencijos  blush2.gif

As irgi taip pat sildau, tik ne skardine puode, o molini puodeli...kadangi naudoju vaska is dezutes. Patogu, atsipjauni gabaliuka maza ir sildai...o jei netycia perkaitini, tai nesugadini didelio kiekio vasko blush2.gif Tik atpjaut tai sunku...
O naudoju vaska is proco
Tikrai labai geras... dziaugiuosi juo. thumbup.gif
http://www.proco.lt/...id=14&detal=257
Papildyta:
tik skirtingai nuo ideto video, sis vaskas daug greiciau stingsta, uztepus jau po sekundes reikia lupti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shanty: 04 rugpjūčio 2010 - 09:58