QUOTE(mr nobody @ 2010 08 01, 13:58)
O sakykit tos kurios su nuplesiamu wasku bikinio zona twarkesi namu salygomis,ar sunkiai rauna toksai waskas plaukelius,bei kaip su pazastimis,swariai israuna wiska?Oda paskui nebuna rauduona,issausejusi,sudirgusi?
as bikini naudodavau ta elastini kur be juosteliu naudojamas - prieki lengvai susitvarkyt,,bet uzpakali ir sonus nu tai ka zinau..................... ir as dar aparato bankei sildyt neturiu, tai sildydavau vandens puode ant virykles... zodziu vaizdas nekoks. meciau sita reikala, vaziuoju dabar i provincija ir susitvarkau pigiau nei vilniuj, o priemones kaip is geruju salonu (bikini +blauzdos- 50 lt) tai manau cia pigiau grybu o ir svariau padaro nei pati ir per trumpesni laika, o man dar plius isejimas is namu ir pabegimas nuo kinderiu
tiesa, kojas darydavausi su kasete ir juostelem, tai arba vaska isildydavau negerai arba per storai uztepdavau, bet kai nuraudavau tai iki kraujosruvu. o va kabinete tai super, jokio net sudirgimo.
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 01, 15:00)
Del pazastu nesenai rasiau pries pora postu, kad idealiau negali buti

Israuna sakyciau 99% plaukeliu, oda nebuna sudirgusi, praktiskai neskauda lyginant depiliavima su juostelem

Bikini pabandziau - daugiau nebenoriu, ne man toki skausma kesti
jo, nes ir salone vis tik pabaigia tvarkyti pincetuku....
o del sudirgimo - labai nuo odos priklauso ir plauku stiprumo - jei pvz ateisi pazastis depiliuoti pries tai skustas peiliuku - gali ir pacypti (man net skaudziau nei bikini), o jei vis vasku vasku - tai nebeskauda paskui tiek. tiesa, pvz blauzdu plaukai tai is vis tokie- paimi ir krenta, nuo vasko visai nusilpo, o va po depiliatorius to nepastebedavau.