Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(Sunreja @ 2010 07 30, 10:15)
As seniau su vasko juostelem vargdavau pazastis depiliuodama  doh.gif  Bet po to atradau nuplesiama vaska, tai nera ka su juo depiliuotis  irnesakyk.gif Viena karta uztepu viena kryptim, kita kita ir psio - pazastis nudepiliuota  thumbup.gif  Negaliu atsidziaugti siuo savo atradimu  wub.gif

Norėjau pasitikslinti. Čia toks vaškas, kuriam nereikia medvilninių juostelių ant viršaus dėti? Gal galit parašyti kur ir kokį pirkot?
Aš vis neapsisprendžiu kokį geriausia įsigyti pradedančiai g.gif ar kasetinį, ar juostinį, ar elastinį. Visai susimaišiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2010 07 30, 10:56)
Norėjau pasitikslinti. Čia toks vaškas, kuriam nereikia medvilninių juostelių ant viršaus dėti? Gal galit parašyti kur ir kokį pirkot?
Aš vis neapsisprendžiu kokį geriausia įsigyti pradedančiai  g.gif ar kasetinį, ar juostinį, ar elastinį. Visai susimaišiau  doh.gif

Taip cia toks.O kokias vietas depiliuosites,nes jei pazastis bikini ir veidas-tai elastinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2010 07 30, 11:43)
Taip cia toks.O kokias vietas depiliuosites,nes jei pazastis bikini ir veidas-tai elastinis thumbup.gif

Aš depiliuočiau kojas. Kažkada labai seniai bandžiau su vaško juostelėmis, bet ne su profesionaliomis, o su paprastom, kur būna pirkti parduotuvėse, tai nieko nesigavo blush2.gif Užtai nuolat darbavausi su skustuku. Bet man nuo dažno skutimo dažnai beria, kai pradeda atauginėti, ypač šlaunų srityje. Mano tie plaukeliai tokie stiprūs, tamsūs. Tai ir mastau, ką man pasirinkti g.gif , kad nors savaitę būtų švelni oda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dideee @ 2010 07 30, 10:56)
Aš vis neapsisprendžiu kokį geriausia įsigyti pradedančiai  g.gif ar kasetinį, ar juostinį, ar elastinį. Visai susimaišiau  doh.gif

Dabar esu darbe, negaliu pasakyti, koki turiu vaska... blush2.gif Bet pirkau ji visai neprofesionalu, o is Drogo, sumokejau kazkur apie 30 Lt, kvepia uogom, nu geriu geris, negaliu atsidziaugti wub.gif

QUOTE(dideee @ 2010 07 30, 12:02)
Aš depiliuočiau kojas. Kažkada labai seniai bandžiau su vaško juostelėmis, bet ne su profesionaliomis, o su paprastom, kur būna pirkti parduotuvėse, tai nieko nesigavo  blush2.gif Užtai nuolat darbavausi su skustuku. Bet man nuo dažno skutimo dažnai beria, kai pradeda atauginėti, ypač šlaunų srityje. Mano tie plaukeliai tokie stiprūs, tamsūs. Tai ir mastau, ką man pasirinkti  g.gif , kad nors savaitę būtų švelni oda  wub.gif

Su tuo paciu bandziau ir kojas depiliuoti, bet kai plotas didelis, nezadu gaisti savo laiko depiliuodama po maza lopineli schmoll.gif Man tam reikalui geriausias yra depiliatorius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 07 30, 14:47)
Dabar esu darbe, negaliu pasakyti, koki turiu vaska...  blush2.gif  Bet pirkau ji visai neprofesionalu, o is Drogo, sumokejau kazkur apie 30 Lt, kvepia uogom, nu geriu geris, negaliu atsidziaugti  wub.gif
Su tuo paciu bandziau ir kojas depiliuoti, bet kai plotas didelis, nezadu gaisti savo laiko depiliuodama po maza lopineli  schmoll.gif  Man tam reikalui geriausias yra depiliatorius  smile.gif

na tai kai busit namie gal foto ar pavadinima galesit parasyt? aciu
Atsakyti
O sakykit tos kurios su nuplesiamu wasku bikinio zona twarkesi namu salygomis,ar sunkiai rauna toksai waskas plaukelius,bei kaip su pazastimis,swariai israuna wiska?Oda paskui nebuna rauduona,issausejusi,sudirgusi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 07 30, 20:52)
na tai kai busit namie gal foto ar pavadinima galesit parasyt? aciu

http://www.laurence-...es_chaudes.html mirksiukas.gif

QUOTE(mr nobody @ 2010 08 01, 12:58)
O sakykit tos kurios su nuplesiamu wasku bikinio zona twarkesi namu salygomis,ar sunkiai rauna toksai waskas plaukelius,bei kaip su pazastimis,swariai israuna wiska?Oda paskui nebuna rauduona,issausejusi,sudirgusi? bigsmile.gif

Del pazastu nesenai rasiau pries pora postu, kad idealiau negali buti smile.gif Israuna sakyciau 99% plaukeliu, oda nebuna sudirgusi, praktiskai neskauda lyginant depiliavima su juostelem mirksiukas.gif Bikini pabandziau - daugiau nebenoriu, ne man toki skausma kesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 08 01, 12:58)

Svarbiausia bandyti ir su laiku viskas gausis super duper mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri darotes depiliacija cukrumi pas kosmetologe, bet ne salone, o namuose?
jei taip, labai noreciau gauti rekomendaciju smile.gif smile.gif

beje, radau toki skelbima, gal kas isbande jau? http://www.skelbiu.l...ja-7303120.html

Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Pasidalinsiu rezultatais... po depiliacijos vašku plaukai pradejo augt po triju sav., o po cukraus po savaites... net nezinau dabar ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 08 01, 13:58)

as bikini naudodavau ta elastini kur be juosteliu naudojamas - prieki lengvai susitvarkyt,,bet uzpakali ir sonus nu tai ka zinau..................... ir as dar aparato bankei sildyt neturiu, tai sildydavau vandens puode ant virykles... zodziu vaizdas nekoks. meciau sita reikala, vaziuoju dabar i provincija ir susitvarkau pigiau nei vilniuj, o priemones kaip is geruju salonu (bikini +blauzdos- 50 lt) tai manau cia pigiau grybu o ir svariau padaro nei pati ir per trumpesni laika, o man dar plius isejimas is namu ir pabegimas nuo kinderiu ax.gif

tiesa, kojas darydavausi su kasete ir juostelem, tai arba vaska isildydavau negerai arba per storai uztepdavau, bet kai nuraudavau tai iki kraujosruvu. o va kabinete tai super, jokio net sudirgimo.

QUOTE(Sunreja @ 2010 08 01, 15:00)

Del pazastu nesenai rasiau pries pora postu, kad idealiau negali buti  smile.gif  Israuna sakyciau 99% plaukeliu, oda nebuna sudirgusi, praktiskai neskauda lyginant depiliavima su juostelem  mirksiukas.gif  Bikini pabandziau - daugiau nebenoriu, ne man toki skausma kesti  doh.gif

jo, nes ir salone vis tik pabaigia tvarkyti pincetuku....

o del sudirgimo - labai nuo odos priklauso ir plauku stiprumo - jei pvz ateisi pazastis depiliuoti pries tai skustas peiliuku - gali ir pacypti (man net skaudziau nei bikini), o jei vis vasku vasku - tai nebeskauda paskui tiek. tiesa, pvz blauzdu plaukai tai is vis tokie- paimi ir krenta, nuo vasko visai nusilpo, o va po depiliatorius to nepastebedavau.
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2010 08 02, 23:27)
as bikini naudodavau ta elastini kur be juosteliu naudojamas - prieki lengvai susitvarkyt,,bet uzpakali ir sonus nu tai ka zinau..................... ir as dar aparato bankei sildyt neturiu, tai sildydavau vandens puode ant virykles... zodziu vaizdas nekoks. meciau sita reikala, vaziuoju dabar i provincija ir susitvarkau pigiau nei vilniuj, o priemones kaip is geruju salonu (bikini +blauzdos- 50 lt) tai manau cia pigiau grybu o ir svariau padaro nei pati ir per trumpesni laika, o man dar plius isejimas is namu ir pabegimas nuo kinderiu  ax.gif

O jei nepaslaptis, kur čia ta provincija? g.gif blush2.gif
Atsakyti