Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys. 5 dalis, Tęsiam

QUOTE(Shanty @ 2010 07 28, 23:12)
Ziurint apie kuri miesta klausi. Pvz. Kaune yra Tunelio g. proco parduotuve, akropoly yra Krinona, Saanoriu pr. yra Nagavita. Visose siose parduotuvese parduodama visa tai.  thumbup.gif

nu tikrai blondine lotuliukas.gif kaunas,kaunas drinks_cheers.gif o kokia kaina? ir ar tuos lapelius su kuo plaukus nutraukt reik pirkt atskirai ar buna kartu?Ir keliem kartam uztenka?
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 07 28, 23:48)
nu tikrai blondine lotuliukas.gif  kaunas,kaunas drinks_cheers.gif  o kokia kaina? ir ar tuos lapelius su kuo plaukus nutraukt reik pirkt atskirai ar buna kartu?Ir keliem kartam uztenka?

Lapeliu kaina 50 vnt apie 10 lt, o ju uzteks tikrai ne vienam kartui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 07 28, 22:39)
Mano galwa paciai sunkiai kas gautusi reik kazko prasyt pagalbos..

zinok, ner taip sunku pazastukus paciai susitvarkyt, as pati su karite vasku labai graziai susitvarkiau, aisku laiko uztruko, nes as dalimis pazastuka depiliavau, ne visa iskart, bet nebuvo taip sunku kaip su bikini zona, va ten man neprieinamas dalykas, is visu pusiu paciai neiseijo graziai susitvarkyt blush2.gif beje noriu pagirti folisan, juo tepiau pazastukus po depiliacijos, ir nei vienas plaukelis neiaugo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shanty @ 2010 07 29, 09:28)
Lapeliu kaina 50 vnt apie 10 lt, o ju uzteks tikrai ne vienam kartui 4u.gif

o pacio vasko kokia kaina ir kiek jo uztenka?
Atsakyti
QUOTE(saulyteee @ 2010 07 28, 09:30)
o čia iš tiesų geras pastebėjimas doh.gif  unsure.gif
aš pusė kojų vašku, pusė epiliatoriumi..... unsure.gif bet spėju teks pereit vien į vašką....nes ne kaip su tuo epiliatorium doh.gif

as uzsiimineju depiliacija,bet pati vasku nenusidepiliuoju,nes gale namatau plauku augimo krypties ir kazkaip nesigauna staigiai nuplest pleistro,tai procedura dvigubai skausmingesne:)
Papildyta:
QUOTE(Meskute5 @ 2010 07 28, 22:16)
Talku pazastu barstyt negalima, juk uzkemsa visas poras, kaip ir tie visi lady speed steak, oda nekvepuoja, labai nesveika  rolleyes.gif

Vaikiskas talkas nemanau kad yra labai nesweika ir uzkemsa poras,prakaituotu pazastu gi nenudepiliuosi.procedura trunka apie penkias minutes o poto vistiek patepi raminamuoju kremu ar geliu:)
Atsakyti
merginos gal koki krema rekomenduotumet nuraminti odai po depiliacijos? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2010 07 29, 12:16)
zinok, ner taip sunku pazastukus paciai susitvarkyt, as pati su karite vasku labai graziai susitvarkiau, aisku laiko uztruko, nes as dalimis pazastuka depiliavau, ne visa iskart, bet nebuvo taip sunku kaip su bikini zona, va ten man neprieinamas dalykas, is visu pusiu paciai neiseijo graziai susitvarkyt blush2.gif  beje noriu pagirti folisan, juo tepiau pazastukus po depiliacijos, ir nei vienas plaukelis neiaugo  thumbup.gif

Na neteko wasko nauduot pazastims,as su skustuwu wisad,bet reiks ir man pabandyt su wasku..O sakyki koki tiksliai pawadinima emei is Karites?
Atsakyti
Pazastys niekad pati nesutvarkyciau su vasku,pas man gausiai ten ir visom kryptim auga plaukai,tai spranda issisukciau,o dar papasakosiu i tema istorija :kolege sau nutare pazastys issidepiliuot-uztepe karsto vasko,ir netycia nuleido ranka ohmy.gif ,tai sake jau buvo ne iki juoko kol viska sutvarke,su zaizdom liko wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(Gintut77 @ 2010 07 29, 16:31)
merginos gal koki krema rekomenduotumet nuraminti odai po depiliacijos? rolleyes.gif

Depilieve geri mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2010 07 29, 20:39)
Na neteko wasko nauduot pazastims,as su skustuwu wisad,bet reiks ir man pabandyt su wasku..O sakyki koki tiksliai pawadinima emei is Karites?

http://www.manikiura... as naudoju sita vaska, kolkas esu juo labai patenkinta, kdangi sildytuvo neturiu, tai man jis puikiai namu salygomis pasisildo, spec kvapo neturi, o tai man labai patinka, kas del pazastu, tai as ilgokai irgi uztrukau kol jas susitvarkiau, bet vien tik tode, kad pas mane plaukuciu labai gausiai ir auga visom kryptim, tai kol atgaudziau i kuria puse - tai laiko uzeme, bet skausmo ne tiek daug kaip isivaizdavau blush2.gif
Atsakyti
Nusisipsokyt kam nesimiega
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 07 29, 12:57)
o pacio vasko kokia kaina ir kiek jo uztenka?

Kainas gali pasiziureti internetiniuose puslapiuose proco.lt, manikiuras.eu, krinona.lt.
Apie vaska skardinese nezinau, negaliu pasakyt kiek uztenka. Mano nuomone, namu salygomis per sudetinga ji naudot, kasetemis paprasciau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuziukas @ 2010 07 29, 23:15)
Pazastys niekad pati nesutvarkyciau su vasku,pas man gausiai ten ir visom kryptim auga plaukai,tai spranda issisukciau,o dar papasakosiu i tema istorija :kolege sau nutare pazastys issidepiliuot-uztepe karsto vasko,ir netycia nuleido ranka ohmy.gif ,tai sake jau buvo ne iki juoko kol viska sutvarke,su zaizdom liko wacko.gif

As seniau su vasko juostelem vargdavau pazastis depiliuodama doh.gif Bet po to atradau nuplesiama vaska, tai nera ka su juo depiliuotis irnesakyk.gif Viena karta uztepu viena kryptim, kita kita ir psio - pazastis nudepiliuota thumbup.gif Negaliu atsidziaugti siuo savo atradimu wub.gif
Atsakyti