QUOTE(noraxxx @ 2010 07 11, 20:28)
Sekmes tau!

labai tikiuosi, kad galesi cia parasyti panasia istorija, kaip Jurgeliux

Labai jau ju reikia......
Noriu paraginti ir kitas merginas, kurios uzsuka i si foruma, papasakoti savo sekmingu istoriju po persileidimo, nes kiekviena tokia istorija suteikia mums visoms daugiau vilties ir tikejimo, kad viskas bus gerai

kas daugiau gali papasakoti, jei ne zmogus isgyvenes ta pati....nes gydytojams uz vilties suteikima ir paskatinima niekas nemoka

o artimieji nera to patyre
Papildyta:
QUOTE(shyva @ 2010 07 13, 20:55)
Kaip manot ar vaginaline ekoskopija gali sutrigdyti vaisiaus vystymasi arba sukelti persileidima

nes kai man dare pirma ekoskopija tai gemaliukas buvo 8 sav. ir 1 dienos ir viskas buvo ok ir sirdele plake ir siep jokiu negerumu nebuvo... o kai nuejau po 3 sav. pas gydytoja jau mano stebuklelio sirdute nebeplake ir gydytoja nustate kad vaisius nustojo vystytis 8 sav. ir 3 dien....
Jau savaite praejo po abrazijos dar vis negaliu su tuo susitaikyti... vis galvoju kas galejo pakenkti... ka padariau ne taip...
Dabar laukiu is genetiku gal tie ka konkretesnio pasakys...
Nes tokie atsakymai kaip "gamta atrenka" ar "tokia dievo valia" kazkaip manes netenkina
Babar apie ta vaginaline ekoskopija domiuosi
as jau ta tema esu pasisakiusi, nezinau ar matei

mano nuomone, kad echo kenkia, mano atveju buvo panasiai, tai dabar sakiau sau, jokiu echo kai vel pavyks pastoti bent 2 men

vienai pazistamai taip pat nustate, kad po echo 2 d nustojo vystytis.... bet irodymu nera, todel persileidimu kalte suverciama gamtai ir dievui

o tau dideles stiprybes ir jegu. Zinau kaip jauties, labai uzjauciu

bet laikas gydo