Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

Kaip malonu skaityti istorijas su laiminga pabaiga smile.gif Tai tur but vienintelis dalykas suteikiantis vilties, padedantis nenuleisti ranku ir siekti tikslo 4u.gif
Aciu Jurgeliux uz grazia istorija 4u.gif
Matasta, sekmes tau! Tikiu kad si karta viskas bus gerai! Pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Kaip manot ar vaginaline ekoskopija gali sutrigdyti vaisiaus vystymasi arba sukelti persileidima g.gif nes kai man dare pirma ekoskopija tai gemaliukas buvo 8 sav. ir 1 dienos ir viskas buvo ok ir sirdele plake ir siep jokiu negerumu nebuvo... o kai nuejau po 3 sav. pas gydytoja jau mano stebuklelio sirdute nebeplake ir gydytoja nustate kad vaisius nustojo vystytis 8 sav. ir 3 dien....
Jau savaite praejo po abrazijos dar vis negaliu su tuo susitaikyti... vis galvoju kas galejo pakenkti... ka padariau ne taip...
Dabar laukiu is genetiku gal tie ka konkretesnio pasakys...
Nes tokie atsakymai kaip "gamta atrenka" ar "tokia dievo valia" kazkaip manes netenkina schmoll.gif
Babar apie ta vaginaline ekoskopija domiuosi unsure.gif
Atsakyti
Nemanau,kad gali.Kiek ieskojau,o ieskojau daug,tokios info del echo neradau.
Taip ji pakelia temperatura vos vos,bangos vis tiek,bet ivertinus kiek tu bangu aplink mumis,tai nestumo metu reiktu konkreciai izoliuotis-mobiliakai,mikrobangines ir t.t.
Del gamtos klaidu-palauk ka pasakys genetikai,bus aisku.Juolab,tavo pirmas persileidimas?Nesakau,kad skausmas mazesnis.
chromosomu anomalijos netrukdo sirdelei uzplakti,jei chromosomose truksta "informacijos" organams,kurie tik prades vystytis po sirdeles uzplakimo,tai ir bus toks kaip tavo scenarijus.Mano atvejis analogiskas,4ni bus savaite po A.Rugpjucio 17 vaisiaus tyrimo atsakymai.
Atsakyti
QUOTE(noraxxx @ 2010 07 11, 20:28)
Sekmes tau! smile.gif  labai tikiuosi, kad galesi cia parasyti panasia istorija, kaip Jurgeliux ax.gif  Labai jau ju reikia......

Noriu paraginti ir kitas merginas, kurios uzsuka i si foruma, papasakoti savo sekmingu istoriju po persileidimo, nes kiekviena tokia istorija suteikia mums visoms daugiau vilties ir tikejimo, kad viskas bus gerai 4u.gif kas daugiau gali papasakoti, jei ne zmogus isgyvenes ta pati....nes gydytojams uz vilties suteikima ir paskatinima niekas nemoka biggrin.gif o artimieji nera to patyre smile.gif
Papildyta:
QUOTE(shyva @ 2010 07 13, 20:55)
Kaip manot ar vaginaline ekoskopija gali sutrigdyti vaisiaus vystymasi arba sukelti persileidima g.gif  nes kai man dare pirma ekoskopija tai gemaliukas buvo 8 sav. ir 1 dienos ir viskas buvo ok ir sirdele plake ir siep jokiu negerumu nebuvo... o kai nuejau po 3 sav. pas gydytoja jau mano stebuklelio sirdute nebeplake ir gydytoja nustate kad vaisius nustojo vystytis 8 sav. ir 3 dien....
Jau savaite praejo po abrazijos dar vis negaliu su tuo susitaikyti... vis galvoju kas galejo pakenkti... ka padariau ne taip...
Dabar laukiu is genetiku gal tie ka konkretesnio pasakys...
Nes tokie atsakymai kaip "gamta atrenka" ar "tokia dievo valia" kazkaip manes netenkina schmoll.gif
Babar apie ta vaginaline ekoskopija domiuosi unsure.gif

as jau ta tema esu pasisakiusi, nezinau ar matei smile.gif mano nuomone, kad echo kenkia, mano atveju buvo panasiai, tai dabar sakiau sau, jokiu echo kai vel pavyks pastoti bent 2 men verysad.gif vienai pazistamai taip pat nustate, kad po echo 2 d nustojo vystytis.... bet irodymu nera, todel persileidimu kalte suverciama gamtai ir dievui schmoll.gif o tau dideles stiprybes ir jegu. Zinau kaip jauties, labai uzjauciu 4u.gif bet laikas gydo 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės smile.gif Jei viskas bus gerai, būtinai parašysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2010 07 14, 12:28)
o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta  4u.gif gine per mm ziurejo, nieko blogo nemate...

Man buvo gal kiek gausesnes ir ilgesnes nei paprastos. Daugiau nieko keisto nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(uoga26 @ 2010 07 14, 12:28)
o kaip pirmosios mm po nesivystancio? ar buvo kokios kitokios - stipresnes, ilgesnes, trumpesnes, nes man kraujavo 5 dienas, tada 2 buvo tuscia ir vel pradejo...nesuprantu kas vyksta  4u.gif gine per mm ziurejo, nieko blogo nemate...

Man normaliai budavo,mazdaug po menesio ir ateidavo.
O tau A dare ar natur?Gal koks placentos likutis likes,bando issivalyt taip?

Gudrute,manau kiekviena mes turime kuo tiketi ir kuo netiketi.As asmeniskai netikiu del echo kenkimo.Jei kenktu,tai ar darytu juos taip?
Galu gale,paskaityk kiek merginu raso,kad pirma echo daro 12-14 sav ir randa,kad lelius nustojes vystytis 6 ar 8 savaite.Tai tik sutapimas,kad ta pacia pvz 6 ar 8 savaite darys ir ras pries kelias dienas nustojusi augti vaikiuka.Jei yra problema ji bus be ar su echo.Per mano visus 7 kartus ir dare ir nedare echo,dare ir daug ir tik viena.Baigtis visada ta pati.

Matasta,kumsciai suspausti.
Atsakyti
T.P.Keberiokst, labai užjaučiu tave dėl paskutinės nesėkmės... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 13:07)
T.P.Keberiokst, labai užjaučiu tave dėl paskutinės nesėkmės... verysad.gif

Dekui Sella 4u.gif
Buvau jau patikejus savo stebuklu.Stengiuos ziuret i prieki,tu man didele didziule viltis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 15:22)
Dekui Sella 4u.gif
Buvau jau patikejus savo stebuklu.Stengiuos ziuret i prieki,tu man didele didziule viltis mirksiukas.gif

Ir aš šįsyk labai tikėjau tavo sėkme. unsure.gif Kai perskaičiau, kad netekai, buvo sunku patikėti.
Man pas ginių tik po poros savaičių, taip ramu mano pilve, jokių išskyrų, nieko. unsure.gif Taip vis ir mąstau ar viskas ten gerai. g.gif Kai darysiu sekančią echo drebėsiu iš baimės. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sella @ 2010 07 14, 13:47)
Ir aš šįsyk labai tikėjau tavo sėkme. unsure.gif  Kai perskaičiau, kad netekai, buvo sunku patikėti.
Man pas ginių tik po poros savaičių, taip ramu mano pilve, jokių išskyrų, nieko. unsure.gif  Taip vis ir mąstau ar viskas ten gerai. g.gif  Kai darysiu sekančią echo drebėsiu iš baimės. unsure.gif

Na svarbu progresas vyksta,po truputi po truputi ir daeisiu iki 9 menesiuku sekmingo.Svarbiausia rast jegu eit.

Blin tik siandien darbe sunkiai patikejau tuo,kas vyksta.Grizau i darba,pakeliui i ofisa pasikviecia toks linksmas vyrukas ir pradeda rodyt savo ka tik gimusio anuko nuotraukas,laimingus tevelius.Stengiuos sypsotis ir apsimest,akd viskas ciki.O tas dar uzmeta,kad tuoj ir mano toks bus,ha ha ha,pamatysi kaip smagu.Aplink stovintys vyrukai: tai tu laukies??Sveikinam,ko nesakei? Pasakiau,kad ne,ir nuejau.Is tikruju ta akimirka numirt norejosi.Geros naujienos greit pasklido,o va blogos ne visus pasieke.Nu va si kart,tokie "bajeriai" labai smukdo,matyt laiko atsigaut reikes daugiau.

Viskas bus gerai,geras ir grazus nestumas pas tave.Del drebejimo is baimes,tai jau su tuo susitaikyk,toks jau musu likimas drebeti iki tol kol turesim leliuka ant ranku.Po to drebesim,del kitokiu dalyku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 14:06)
Nu va si kart,tokie "bajeriai" labai smukdo,matyt laiko atsigaut reikes daugiau.

Tikrai taip - visos proceduros ne taip sunkiai istveriamos, kaip aplinkiniu reakcija unsure.gif
Atsakyti