Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 16:06)
Na svarbu progresas vyksta,po truputi po truputi ir daeisiu iki 9 menesiuku sekmingo.Svarbiausia rast jegu eit.

Blin tik siandien darbe sunkiai patikejau tuo,kas vyksta.Grizau i darba,pakeliui i ofisa pasikviecia toks linksmas vyrukas ir pradeda rodyt savo ka tik gimusio anuko nuotraukas,laimingus tevelius.Stengiuos sypsotis ir apsimest,akd viskas ciki.O tas dar uzmeta,kad tuoj ir mano toks bus,ha ha ha,pamatysi kaip smagu.Aplink stovintys vyrukai: tai tu laukies??Sveikinam,ko nesakei? Pasakiau,kad ne,ir nuejau.Is tikruju ta akimirka numirt norejosi.Geros naujienos greit pasklido,o va blogos ne visus pasieke.Nu va si kart,tokie "bajeriai" labai smukdo,matyt laiko atsigaut reikes daugiau.

Žinoma, kad daeisi iki 9 menesiuku!

Kaip tave suprantu ką išgyveni... console.gif Linkiu kuo greičiau atsitiesti po šios nelaimės. 4u.gif
Atsakyti
Bl.t,atsiprasant,kaip tycia....kita kolezanka atejus,salia atsistojus pasakoja visam skyriui kaip vakar jos sesuo gimde,pagimde ir visas smulkmenas.Dabar visas pulkas moteriskiu jau desint minuciu aikcioja,kokia mergyte,dalinasi patarimais.Nu taip nenoriu girdet tokiu subtilybiu ir matyt jokiu nuotrauku.Suprantu toks gyvenimas,nepabegsi,bet jausmai jausmais lieka.Jau man tikrai pradeda vaidentis,kad visi tik ir susimoke,kaip dar mane paskaudint ir pabarstyt druskos ant zaizdos,blin kokie sutapimai per viena diena.Linksma pirma diena darbe doh.gif
Atsakyti
Jurgeliux, aciu uz grazia istorija. Labai tikiuosi, kad mes visos tokios grazios pabaigos sulauksime 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 14:54)
Bl.t,atsiprasant,kaip tycia....kita kolezanka atejus,salia atsistojus pasakoja visam skyriui kaip vakar jos sesuo gimde,pagimde ir visas smulkmenas.Dabar visas pulkas moteriskiu jau desint minuciu aikcioja,kokia mergyte,dalinasi patarimais.Nu taip nenoriu girdet tokiu subtilybiu ir matyt jokiu nuotrauku.Suprantu toks gyvenimas,nepabegsi,bet jausmai jausmais lieka.Jau man tikrai pradeda vaidentis,kad visi tik ir susimoke,kaip dar mane paskaudint ir pabarstyt druskos ant zaizdos,blin kokie sutapimai per viena diena.Linksma pirma diena darbe doh.gif

Atsipalaiduok. Niekas nesusimoke. Taip jau buna kad tokiais atvejais pradeda vaidentis, kad visos aplinkui nescios. Nepasiduok panikai 4u.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokšt, trumpai permečiau akimis, nespėjau paskaityti kodėl ir kaip.
Labai gaila..
Atsakyti
:|
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 14, 15:54)

group.gif zinau ta jausma.....man dbr, kai ivyko 3 persileidimas, pakviete krikstyt 1,5 men mergyte....atsisakiau....nes man tai per sunku butu istverti-sypsotis ir dziaugtis , kai sirdis sruva krauju....

na bet, zingsnelis po zingsnelio ir mes pasieksim savo tiksla 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 15, 09:27)
group.gif  zinau ta jausma.....<...>

as irgi zinau ta jausma.. verysad.gif bet praeina kazkiek laiko ir jau kitaip stengiesi reaguoti i tokius ar kitokius dalykus 4u.gif
Atsakyti
tokiais atvejais reikia sugalvoti pasiguodimo buda smile.gif as tai bandau save itikinti, kad lazda turi du galus, ir kai netekau vieno, kitas bus labai sveikas, protingas ir tt., ta prasme atpirks savo buvimu visa ka isgyvenau, arba bus is karto 2 biggrin.gif man padeda 4u.gif
beje merginos, noriu paklausti tu, kurioms buvo tai daugiau kartu, ar rado priezastis ir kada pradejot ju ieskoti....?
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 11:09)
beje merginos, noriu paklausti tu, kurioms buvo tai daugiau kartu, ar rado priezastis ir kada pradejot ju ieskoti....?

as turejau 2 nesivystancius, kurie baigesi savaiminiu persileidimu.
Taip, po antrojo pasidariau visus imanomus tyrimus - rado ureaplasma - lytine infekcija. Pries 5 savaites baigiau gerti antibiotikus (geriau 6 dienas kartu su SB). Kita savaite eisiu darytis pakartotino tyrimo - bus matyt, ar antibiotikai sunaikino ta infekcija. O po to, jei viskas ok, tai jau planuosime pilnu tempu biggrin.gif
Tyrimus dariausi, kai sulaukiau mmm po persileidimo - kaip sakoma, labai nedelsiau...

Labai tikiuosi, kad ta infekcija ir bus priezastis rolleyes.gif ir galesiu pagaliau savo stebuklelio susilaukti ax.gif wub.gif
Atsakyti

Labai linkiu tau to 4u.gif ir tikiu, kad pavyks smile.gif

Gal gali issamiau parasyti kokius dar darei tyrimus, jei nesunku blush2.gif as laukiu uz 1.5 sav pirmu mm po TO ir manau leksiu daryt visu imanomu tyrimu smile.gif nenoriu laukti, nes tikrai nesu tokia stipri kaip kitos ir kazin kaip istverciau dar viena toki nelaiminga karta... ir dar klausimas, o tau buvo kazkokie pozymiai is gin puses kad yra kokia infekcija ar jauteis gerai? aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gudrute30: 15 liepos 2010 - 10:26
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 11:25)
Labai linkiu tau to 4u.gif  ir tikiu, kad pavyks  smile.gif

Gal gali issamiau parasyti kokius dar darei tyrimus, jei nesunku blush2.gif  as laukiu uz 1.5 sav pirmu mm po TO ir manau leksiu daryt visu imanomu tyrimu smile.gif nenoriu laukti, nes tikrai nesu tokia stipri kaip kitos ir kazin kaip istverciau dar viena toki nelaiminga karta... ir dar klausimas, o tau buvo kazkokie pozymiai is gin puses kad yra kokia infekcija ar jauteis gerai? aciu smile.gif

del tos infekcijos:

Ureaplasma urealuticum bakterija randama žmogaus urogenitaliniuose takuose, sukelia nechlamidinius ir negonokokinius uretritus (šlaplės uždegimus) vyrams ir cervicitus (gimdos kaklelio uždegimus) moterims. Vyrams gali būti prostatitų rizikos faktorius. Gali sukelti šlapimo pūslės, šlapimtakių uždegimus. Moterims, turinčioms U.urealuticum, gali būti baltų išskyrų, skausmas šlapinantis ir lytinių santykių metu, niežėjinas išorinių lytinių organų srityje. U.urealuticum gali būti susijusi su sąnarių uždegimu, sąlygoti spontaninius persileidimus. Todėl moterims prieš nėštumą reikėtų pasitikrinti dėl U.urealuticum infekcijos. Ši infekcija gali būti besimptomė ir randama 20-30 proc. lytiškai aktyvių moterų urogenitaliniuose ėminiuose.

as, asmeniskai, nieko nejauciau, jei tiesa pasakius. Bet abieju nestumu metu nezymiai mausdavo pilva. Antrojo nestumo metu gine itare, kad yra maksties uzdegimas. Tai pasitvirtino, gavau zvakuciu kursa. O veliau jau nustojo vystytis. Tai kai dariausi tyrimus, rado ureaplasma infekcija.

O tyrimus dariausi siuos:

Chlamidijos - tepinelis
Mikoplazmos - tepinelis
Ureaplazmos - tepinelis
Citomegalo (IgG ir IgM)
Toksoplazmoze (IgG ir IgM)
AFS (3 tyrimus man dare is viso - nepamenu visu pavadinimu) - placiau apie AFS cia
Skydliaukes hormonai (TTH, LT4, T4, LT3, ATPO, T3)
Lytiniai hormonai (FSH, LH, E2, PGN, PRL)

Tai va, viskas pas mane O.K., tik rado ta infekcija.
Gailiuosi, kad is karto po pirmos nesekmes nesityriau ir to pasekoje antra karta apturejau nesivystanti nestuma... unsure.gif

Linkiu, kad ir Tu atrastum priezasti kuo greiciau 4u.gif
Atsakyti