Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 12:09)
UZJAUCIU LABAI LABAI:4u:  ir ka patare tokiu atveju? liko dar tyrimu? gal del stresu? sakoma, kad streso hormonai slopina moteriskus g.gif

na nebeturiu jau ka tirti.....deja....bet lieka tik bandyti....
kas del streso, tai nemanau, nes paskutini nestuma gyvenau siltnamio salygom unsure.gif
kas liudniausia, kad nebesulaukiu jokiu patarimu..... bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 15, 10:18)
na nebeturiu jau ka tirti.....deja....bet lieka tik bandyti....
kas del streso, tai nemanau, nes paskutini nestuma gyvenau siltnamio salygom unsure.gif
kas liudniausia, kad nebesulaukiu jokiu patarimu..... bash.gif

kas liecia stresus ir as galvojau, kad nestresuoju smile.gif atrode viskas ok drinks_cheers.gif bet kai nuejau pas gydytoja sako, tu tokia dirgli, krupteli kai palieciu, ar gerai uzmiegi ir tt. gal tau depresija? pasirodo ne visada stresas yra pastebimas, kartais buna uzsleptas g.gif
Atsakyti
Sunshine,o smarkiai atsilikinejo?

Kiek neto iskuitus,atsilikinejimai dazniausiai buna esant vaisiaus chromosomu anomalijoms arba maitinimo vaisiukui sutrikimams(del afs pvz).Nors ir kaip tai mums nepatiktu,nes norim surasti priezasti,kuria butu galima panaikinti,to tom chromosomom nelabai ka padarysi,kaip susijunge taip susijunge.Sveikai gyvent tik galim.
Laukiu rugpjucio 17 vaisiaus chrom.tyrimo atsakymo,jei pavyks isgauti lasteles jiems,paziuresim ka parodys.
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 12:21)
kas liecia stresus ir as galvojau, kad nestresuoju smile.gif  atrode viskas ok drinks_cheers.gif  bet kai nuejau pas gydytoja sako, tu tokia dirgli, krupteli kai palieciu, ar gerai uzmiegi ir tt. gal tau depresija? pasirodo ne visada stresas yra pastebimas, kartais buna uzsleptas g.gif

gal tu ir teisi....zinoma,nuolat kirbejo mintis ar auga leliukas, tai jau mano atveju neisvengiama...o tai irgi savotiskas stresas....bet tai bus nuolat, iki tol kol supuosiu lelyte ant ranku ax.gif
Sunku tiketis geriausio, bet dar mazyte viltis rusena manyje nestuke.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 15, 12:23)
Kiek neto iskuitus,atsilikinejimai dazniausiai buna esant vaisiaus chromosomu anomalijoms arba maitinimo vaisiukui sutrikimams(del afs pvz).Nors ir kaip tai mums nepatiktu,nes norim surasti priezasti,kuria butu galima panaikinti,to tom chromosomom nelabai ka padarysi,kaip susijunge taip susijunge.Sveikai gyvent tik galim.
Laukiu rugpjucio 17 vaisiaus chrom.tyrimo atsakymo,jei pavyks isgauti lasteles jiems,paziuresim ka parodys.

laaaaabai stipri esi 4u.gif

beje, ar pati nebandei eit pas ta gine VNO? berods kalbam apie gydytoja K ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgyte666: 15 liepos 2010 - 12:32
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 15, 10:25)
gal tu ir teisi....zinoma,nuolat kirbejo mintis ar auga leliukas, tai jau mano atveju neisvengiama...o tai irgi savotiskas stresas....bet tai bus nuolat, iki tol kol supuosiu lelyte ant ranku ax.gif
Sunku tiketis geriausio, bet dar mazyte viltis rusena manyje  nestuke.gif  4u.gif

viltis turi but didele smile.gif
zinai, kad galima isikalbeti liga... mano atveju as nuo pat pradziu bijojau persileidimo, nes draugei buvo taip verysad.gif tai skaiciau daug, galvoje tik ir kirbejo, kad nepersileisciau(sakoma pasamone nezino zodzio "ne", tai vadinasi diena is dienos kartodavau "persileisciau, persileisiu ir tt"... ir bac va kas gavosi. Reikia sau kartoti, kad viskas bus gerai, vaikas bus sveikas ir tt. drinks_cheers.gif aisku tai yra labai labai sunku doh.gif
Atsakyti
T.P.Keberiokst, man buvo taip:

2009.08.01 nesulaukiau mmm (paskutines buvo 07.05)
2010.08.13 dare echoskopija. Nestumas atitiko tik 4 savaites... o turejo buti beveik 6 savaites... Pradejo rugsejo rpadzioje teplioti, padare echo - sirdeles veiklos nera, nestumas sustojes vystytis, atitiko 5 savaites su kazkiek kazkur..
Rugsejo viduryje ivyko persileidimas

2009.12.08 nesulaukiau mmm
2010.01.08 - dare echoskopija. Atitiko 6sav6dienas, matesi sirdeles veikla. Nestumas atsiliko 10 dienu
Sausio gale ivyko persileidimas

Antrasis nestumas nustojo vystytis kiek veliau. Jau ir sirdeles veikla matesi.. Nu nezinau, gal cia ir ta infekcija kalta. O gal ir stresas begalinis - tuo periodu dirbau nesveikai itempta darba. Dabar jau dirbu kita, labai labai ramu darba - gal tas irgi pades sekanciam nestumui...

Atsakyti
Matai,ir man kazkiek sitas nestumas atsilikinejo.Pagal echo ir mm dienas 8 dienas.Tiek,kad zinau,kad O veliau ivyko,tai dar galima atmesti 3-4 dienas,tai liktu 4-5 dienos.
Bet man nuo pat pirmo echo sake,kad mazesnis nei pagal mm,nors augo tolygiai berods.

Jurgyte666,ne,neinu pas ta gydytoja,tik esu girdejus geru atsiliepimu.As Londone.
Vaikstau pas tikrai gerus specus,gera labe ir gera prieziura.Ka rado,tai padidejusi tromboelastografija.Uzklauskit savo gydytoju apie tai,nors zinau,kad sita tyrima,nors ir paprasta,del persileidimu daro tik ten.Reikia 150 mg aspirino gerti,nes padidejes kraujo kresumas( ne del AFS).Dar buvau Rygoje,siulo standartiskai-LIT injekcijas.Is imuniniu tyrimu ten ir kitoje klinikoje,nieko baisaus nei as nei gydytojai,kuriems rodziau tuos tyrimus,nemate.Ruosiames kraustytis i LT,tai gal darysiu IVF,nes bijau del dar vieno negimdinio,ir prijungsiu tas injekcijas.Blogiau nebus.
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 12:33)
viltis turi but didele smile.gif
zinai, kad galima isikalbeti liga... mano atveju as nuo pat pradziu bijojau persileidimo, nes draugei buvo taip verysad.gif  tai skaiciau daug, galvoje tik ir kirbejo, kad nepersileisciau(sakoma pasamone nezino zodzio "ne", tai vadinasi diena is dienos kartodavau "persileisciau, persileisiu ir tt"... ir bac va kas gavosi. Reikia sau kartoti, kad viskas bus gerai, vaikas bus sveikas ir tt. drinks_cheers.gif  aisku tai yra labai labai sunku doh.gif

ji treciaji karta ir buvo tikrai didele....visa sirdimi tikejau , kad supsiu lelyte ant ranku, nes nestumas nuo pat pradziu buvo kitoks.....bet deja.....
kai tai vel ivyko, norejos tik uzmigti ir nepabusti.....bet siai dienai, galiu didziuotis savim, kad istveriau ir gana greitai radau jegu dar karta bandyti.....
Gi sakoma- KETVIRTAS KARTAS GARANTUOTAS 4u.gif noriu tuo tiketi
Papildyta:
[Jurgyte666,ne,neinu pas ta gydytoja,tik esu girdejus geru atsiliepimu.As Londone.
Vaikstau pas tikrai gerus specus,gera labe ir gera prieziura.Ka rado,tai padidejusi tromboelastografija.Uzklauskit savo gydytoju apie tai,nors zinau,kad sita tyrima,nors ir paprasta,del persileidimu daro tik ten.Reikia 150 mg aspirino gerti,nes padidejes kraujo kresumas( ne del AFS).Dar buvau Rygoje,siulo standartiskai-LIT injekcijas.Is imuniniu tyrimu ten ir kitoje klinikoje,nieko baisaus nei as nei gydytojai,kuriems rodziau tuos tyrimus,nemate.Ruosiames kraustytis i LT,tai gal darysiu IVF,nes bijau del dar vieno negimdinio,ir prijungsiu tas injekcijas.Blogiau nebus.
[/quote]

pries treciaja nesekme as ir geriau aspirina, profilaktiskai...deja....
o kas del tos gyd VNO, tai pirmadieni vaziuosiu pas ja...ziuresim ka patars, gryzus butinai psidalinsiu ispudziais rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 15, 12:33)
T.P.Keberiokst, man buvo taip:

2009.08.01 nesulaukiau mmm (paskutines buvo 07.05)
2010.08.13 dare echoskopija. Nestumas atitiko tik 4 savaites... o turejo buti beveik 6 savaites... Pradejo rugsejo rpadzioje teplioti, padare echo - sirdeles veiklos nera, nestumas sustojes vystytis, atitiko 5 savaites su kazkiek kazkur..
Rugsejo viduryje ivyko persileidimas

2009.12.08 nesulaukiau mmm
2010.01.08 - dare echoskopija. Atitiko 6sav6dienas, matesi sirdeles veikla. Nestumas atsiliko 10 dienu
Sausio gale ivyko persileidimas

Antrasis nestumas nustojo vystytis kiek veliau. Jau ir sirdeles veikla matesi.. Nu nezinau, gal cia ir ta infekcija kalta. O gal ir stresas begalinis - tuo periodu dirbau nesveikai itempta darba. Dabar jau dirbu kita, labai labai ramu darba - gal tas irgi pades sekanciam nestumui...

tavo atveju, tikiu, kad sekantis kartas bus kitoks 2.gif ....manau tau koja vis kiso ta infekcija, dbr kai ja issigydei, pirmyn nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 11:33)
mano atveju as nuo pat pradziu bijojau persileidimo, nes draugei buvo taip verysad.gif  tai skaiciau daug, galvoje tik ir kirbejo, kad nepersileisciau(sakoma pasamone nezino zodzio "ne", tai vadinasi diena is dienos kartodavau "persileisciau, persileisiu ir tt"... ir bac va kas gavosi.

Oi ne, man kaip tik viskas atvirksciai buvo: irgi labai bijojau persileidimo. Pirmus 2 nestumus iki 5-o menesio niekam nieko nesakiau, kad paskui jeigu kas... Ir viskas buvo ok. O tecia karta buvau labai atsipalaidavusi: is karto visiems apskelbiau, prisipirkau nesciuju rubu... Tiesiog neisivaizdavau, kad gali buti kitaip. Ir stai - 12-a savaite pasibaige viskas. Nesivystantis...
Atsakyti
QUOTE(Aghedo @ 2010 07 15, 12:55)
Oi ne, man kaip tik viskas atvirksciai buvo: irgi labai bijojau persileidimo. Pirmus 2 nestumus iki 5-o menesio niekam nieko nesakiau, kad paskui jeigu kas... Ir viskas buvo ok. O tecia karta buvau labai atsipalaidavusi: is karto visiems apskelbiau, prisipirkau nesciuju rubu... Tiesiog neisivaizdavau, kad gali buti kitaip. Ir stai - 12-a savaite pasibaige viskas. Nesivystantis...

situose reikaluose jokiu taisykliu nera ...
Atsakyti
Merginos, turiu dar viena klausima Jums smile.gif Gal esat kazka girdejusios apie pastojima po persileidimo pirma menesi net nesulaukus mmm? Klausiu ne seip sau, zinau, kad negalima, reikia saugotis infekciju ir geriau is viso susilaikyti, as pati noriu sulaukti mmm, pasidaryti tyrimus, bet va manasis man atrodo viena karta mane apgavo bash.gif kaip tycia apsaugytes pasibaige, o tada tik pukst bash.gif o dabar taip neramu sirdelej schmoll.gif jis sako, kad ne, bet nelabai tikiu...
Papildyta:
QUOTE(Aghedo @ 2010 07 15, 10:55)

uzjauciu, laikykis 4u.gif bet tu turi kuom dziaugtis 2.gif tikiu, kad tai padeda smile.gif
Atsakyti
Gudrute 30,
esu girdejus, kad imanoma pastot...bet pvz as niekada nesisaugojau, nes zinau, kad po persileidimo pas mane ciklas issiderina ir net ov nevyksta....tai apie pastojima nera nei kalbos....bet va sulaukus pirmuju mmm jau kita kalba....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgyte666: 15 liepos 2010 - 13:12