Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

Gudrute30, cia labai retas atvejis, kad pirma menesi po persileidimo pastoti. Tikrai labai maza tikimybe. Liaukis panikuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 15, 13:51)
tavo atveju, tikiu, kad sekantis kartas bus  kitoks  2.gif ....manau tau koja vis kiso ta infekcija, dbr kai ja issigydei, pirmyn  nestuke.gif  4u.gif

aciu, kad Tu tiki 4u.gif as irgi stengiuosi LABAI LABAI LABAI tiketi, kad sekanti karta viskas bus tvarkoje 4u.gif

As tai is tikruju labai pasiilgau to jausmo, kai laukiesi... (nors tiek ir teko man to nestumo patirti..) Bet ta savijauta tokia ypatinga, su niekuo nesulyginama wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 15, 14:21)
As tai is tikruju labai pasiilgau to jausmo, kai laukiesi... (nors tiek ir teko man to nestumo patirti..) Bet ta savijauta tokia ypatinga, su niekuo nesulyginama wub.gif

As irgi pasiilgau, tik trikdo ta baime unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2010 07 15, 14:22)

reikia mums tas baimes kazkaip nuvyti kuo toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 15, 11:26)

as tai is viso esu panikuotoja ir visko bijotoja biggrin.gif galvoju gal reikia pradeti megsti arba kokius kryziazodzius spresti.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 15, 13:26)

visos drauge mes iveiksim ne tik baimes, bet ir supuosim savo isvajotus 2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2010 07 15, 12:22)

Va ko tikrai nepasiilgau - tai pirmojo trimestro. Visus tris kartus ziauriai pykino, neturejau jegu nieko daryti. Taciau, zinau, kad turiu tai istverti, kad ir kiek kartu tektu (ankciau manem, kad sitas lelius bus musu paskutinis, bet kai nepavyko - nenuleidziam ranku).
O pasiilgau antrojo trimestro - kai jau pagaliau viskas ramu: pykinimai nebekankina, ir persileidimu tikimybe smarkiai sumazejus, ir energijos antpludis... Mano mazas tikslas (kelyje i didyji): istempti iki 2-o trimestro. Aisku, pries tai dar reikia nestuke.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 12:29)
as tai is viso esu panikuotoja ir visko bijotoja biggrin.gif  galvoju gal reikia pradeti megsti arba kokius kryziazodzius spresti.... smile.gif

Visai nebloga mintis thumbup.gif
Atsakyti
tiesa, kazkada nuo studiju ilsedavausi ir galva valydavau verdama karoliukus....na tokius paprastus, mazus ant siulo, budavo ilgi karoliai, apyrankes thumbup.gif tada galvoj ramu ramu ax.gif

o kas liecia jausmus ivairius ir kas ko pailgo ko ne... tai as labai vel noriu patirti ta jausma, kai dariau testa, manasis stovejo uz duru, tada isnesiau testuka ir laukem II... o kai pamatem II, ilgai stovejom apsikabine, tyledami...to jausmo niekad nepamirsiu ir tikiu, kad pavyks ji patirti dar karta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 14:29)
as tai is viso esu panikuotoja ir visko bijotoja biggrin.gif  galvoju gal reikia pradeti megsti arba kokius kryziazodzius spresti.... smile.gif

labai gerai yra kazkokia veikla - ir ramina, ir maziau laiko lieka galvoti apie blogus dalykus 4u.gif

QUOTE(jurgyte666 @ 2010 07 15, 14:34)
visos drauge mes iveiksim ne tik baimes, bet ir supuosim savo isvajotus  2.gif

drinks_cheers.gif wub.gif butinai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 14:41)
<...> to jausmo niekad nepamirsiu ir tikiu, kad pavyks ji patirti dar karta wub.gif

butinai patirsi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tiesa, ar yra cia gerianciu Folio 1000? Nors man gine rekomendavo gerti 1000, as geriu 400 - nuo tos 1000 mane pykina siek tiek, o kai geriu ta 400, tai viskas O.K.
Ar yra kam taip buve?
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 15, 13:30)
Tiesa, ar yra cia gerianciu Folio 1000? Nors man gine rekomendavo gerti 1000, as geriu 400 - nuo tos 1000 mane pykina siek tiek, o kai geriu ta 400, tai viskas O.K.
Ar yra kam taip buve?

Dauguma nuo folio is pat pradziu pykina,bet laikinai,veliau ipranti ir nieko.
Nors gal ir nuo firmos priklauso-manes nuo 5000 nepykino,o nuo eiliniu 400 mutino gal tris savaites.
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 15, 12:30)
Ar yra kam taip buve?

as geriu 400, bet galvoju gal reikia daugiau, kazkur skaiciau kad reikia gerti 5 g blink.gif paskui kazkur nete skaiciau, kad kiek begertum, pasisavina tik 400...bet dar skaiciau, kad pasisavina tik puse kiekio kiek isgeri, vadinasi jei geri 400, pasisavins tik 200 ax.gif nebezinau ka ir begalvot...
o gal kas zino kaip yra su e vitaminu, po persileidimu gines kartais skiria ie e ax.gif
Atsakyti