Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys nėštumai

QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 13:48)
as geriu 400, bet galvoju gal reikia daugiau, kazkur skaiciau kad reikia gerti 5 g blink.gif  paskui kazkur nete skaiciau, kad kiek begertum, pasisavina tik 400...bet dar skaiciau, kad pasisavina tik puse kiekio kiek isgeri, vadinasi jei geri 400, pasisavins tik 200 ax.gif  nebezinau ka ir begalvot...
o gal kas zino kaip yra su e vitaminu, po persileidimu gines kartais skiria ie e ax.gif

B vitaminu pasisavina tiek kiek reikia,per daug nebus,gali tik per mazai buti.
Aplamai,geriausiai gerkit koki B vit kompleksa.Ypac svarbu folis-B9,B6,B12.
Jei situ,kuriu truksta,padideja homocisteinas.Is info apie persileidimus zinau,kad pakartotiniams persileidimams vykstant daug kam tyrimai parodo padidejusi homocisteina(pas mane irgi).O tai yra priezastis ar pasekme susijusi su B vitaminu trukumu,nebepamenu.
Atsakyti
yra toks vitaminu kompleksas, kuri reikia gerti planuojancioms 2.gif manau as sulauksiu mmm ir nuo pirmos dienos ji gersiu, nors dar nezinau ar tikrai tu medziagu reikia visu kurios ten yra... ax.gif

buvau masciusi ji gerti tik pradejus planuot, bet gine sako- ne nereikia, uztenka tik folines, kam perdozuot, atseit jei netruksta kitu medziagu gali tik blogiau buti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gudrute30: 15 liepos 2010 - 15:09
QUOTE(Gudrute30 @ 2010 07 15, 14:03)
yra toks vitaminu kompleksas, kuri reikia gerti planuojancioms 2.gif  manau as sulauksiu mmm ir nuo pirmos dienos ji gersiu, nors dar nezinau ar tikrai tu medziagu reikia visu kurios ten yra... ax.gif

o nezinau ar gerciau,jauciu ne.Nuo tu visu pregnacare ir kitu planuojancioms ir pastojusioms,labai vaikiukai alergiski buna.Tiek forumuose mamos taip sako,tiek kai kurie medikai ta pati teigia.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 15, 13:09)
o nezinau ar gerciau,jauciu ne.Nuo tu visu pregnacare ir kitu planuojancioms ir pastojusioms,labai vaikiukai alergiski buna.Tiek forumuose mamos taip sako,tiek kai kurie medikai ta pati teigia.

doh.gif doh.gif doh.gif tai kur teisybe? verysad.gif nezinau ka begalvot, gert ar ne doh.gif
siaip as mastau, kad geriau alergiskas nei jokio verysad.gif bet nesinori ir pakenkti verysad.gif
Atsakyti
as dabar PREGNACARE geriu - nu bliamba, tai kas cia per vitaminai, jei alergijos visokios atsiranda doh.gif bet manau, iki pastojimo, tai tikrai galima gerti ax.gif
Atsakyti
labutis mergaites!man neaktuali si temele turiu kitu bedeliu del kuriu negaliu susilaukti stebuklelio....tiesiog yra liga trukdanti man pastoti...nzn ar isvis man kazkas gausis....bet as visada sakiau kad tikriausiai laukimas ne toks sunkus mano atveju nei jusu.... 4u.gif taigi as labai stipriai jus visas palaikau ir linkiu stiprybes bei beprotiskai milziniskos kantrybes jusu nelengvam kelyje link svajones!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 07 15, 14:45)
labutis mergaites!man neaktuali si temele turiu kitu bedeliu del kuriu negaliu susilaukti stebuklelio....tiesiog yra liga trukdanti man pastoti...nzn ar isvis man kazkas gausis....bet as visada sakiau kad tikriausiai laukimas ne toks sunkus mano atveju nei jusu.... 4u.gif taigi as labai stipriai jus visas palaikau ir linkiu stiprybes bei beprotiskai milziniskos kantrybes jusu nelengvam kelyje link svajones!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika,o kas pas jumis per problemeles?Gal ne viskas taip baisu kaip atrodo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 15, 16:54)
Sveika,o kas pas jumis per problemeles?Gal ne viskas taip baisu kaip atrodo? smile.gif

na as jau 4 men po laparaskopijos man rado endometrioze+saaugos ant abieju kiausintakiu...endometrioze nepagydoma ir atsinaujinanti liga...kitaip tariant augliukai kurie uzgula kazkuria gimdos dali, ir neleidzia pastoti ja kuriam laikui pasalino bet neaisku kada ji atsinaujins...o vaistu nuo jos nera..yra tik vaistai kurie slopina jos augima ir bujojima-kontraceptikai...o kaip suprantat juos vartojant nieko nesulauksi...zinoma yra viltis kad gali padeti IUI arba IVF bet IVF dideli pinigai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraz5 @ 2010 07 15, 15:01)
na as jau 4 men po laparaskopijos man rado endometrioze+saaugos ant abieju kiausintakiu...endometrioze nepagydoma ir atsinaujinanti liga...kitaip tariant augliukai kurie uzgula kazkuria gimdos dali, ir neleidzia pastoti ja kuriam laikui pasalino bet neaisku kada ji atsinaujins...o vaistu nuo jos nera..yra tik vaistai kurie slopina jos augima ir bujojima-kontraceptikai...o kaip suprantat juos vartojant nieko nesulauksi...zinoma yra viltis kad gali padeti IUI arba IVF bet IVF dideli pinigai doh.gif

Na taip,endo ne juokai.Bet tikrai yra su ja ir pastojusiu ir isnesiojusiu,kaip ir su kiekviena liga reikia ziauriai daug kantrybes.
Nuo end dar zinau,kazkokiais vaistukais dirbtini klimaksa sukelia keliem menesiam,sako,tada apsiramina ji kazkuriam laikui.

Del ivf,dideli pinigai.Man paciai ju reikia,nes jau turejau 3 negimdinius ir tik viena kiausintaki,daugiau kazkaip nesinori.O dar veliau ir isnesiot reikia.Visa puokste unsure.gif
Atsakyti
kazkaip db pagalvojau kad gamtos uzprogramuota kad beveik visos moterys turi susilaukti mazulelio o visos tos ligos tai yra gamtos desnio anomalija....o mes kovojam su ja...ir visgi as tikiu kad mes laimesim...juk taip uzprogramuota gamtos....kad ir kaip sunku bet vistiek mes sulauksim savo laiko kiekviena...tikiu tuo...to pasekoje linkiu jums tikrai katrybes... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 07 15, 13:30)
as dabar PREGNACARE geriu - nu bliamba, tai kas cia per vitaminai, jei alergijos visokios atsiranda doh.gif bet manau, iki pastojimo, tai tikrai galima gerti ax.gif

gal ir yra rizika kad lelius bus alergiskas, bet pazistu merginu kurios gere visa nestuma tai vienus tai kitus ir ju vaikiukai nealergiski kol kas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(lauraz5 @ 2010 07 15, 14:25)
kazkaip db pagalvojau kad gamtos uzprogramuota kad beveik visos moterys turi susilaukti mazulelio o visos tos ligos tai yra gamtos desnio anomalija....o mes kovojam su ja...ir visgi as tikiu kad mes laimesim...juk taip uzprogramuota gamtos....kad ir kaip sunku bet vistiek mes sulauksim savo laiko kiekviena...tikiu tuo...to pasekoje linkiu jums tikrai katrybes... 4u.gif  4u.gif

Man pikciausia, kad tos, kurios nenori, toms iseina, visokios asocialios alkoholikes i konteinerius ismeta, nesirupina, visa nestuma prageria ir dar daug baisiu dalyku daro gun_bandana.gif o mes vargstam, stengiames ir nesigauna doh.gif

aciu tau uz grazius palinkejimus, tikiu, kad tikrai sulauksi savo stebuklelio, gal jam ne laikas dar tiesiog, ims viena diena ir pasisiseks, svarbu tikek tuom 4u.gif
Atsakyti
[quote=Gudrute30,2010 07 15, 19:03]
gal ir yra rizika kad lelius bus alergiskas, bet pazistu merginu kurios gere visa nestuma tai vienus tai kitus ir ju vaikiukai nealergiski kol kas ax.gif
Papildyta:

Man ir dabar rekomendavo pradeti gerti PREGNACARE CONCEPTION smile.gif Gersiu, o kas belieka :)Tos alergijos ir vel .... kam kaip.
Atsakyti