Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

Sveikos merginos.... man vis dar nesiseka. Psichiatrinei reik turet licenzija, be to jiems kol kas nereikia slaugytoju. Taip kad pas mane jokiu geru naujenu.
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 03 24, 14:24)
Sveikos merginos.... man vis dar nesiseka. Psichiatrinei reik turet licenzija, be to jiems kol kas nereikia slaugytoju. Taip kad pas mane jokiu geru naujenu.

parašyk man į Až,parašysiu kur reikia slaugytojos.Man siūlė ,bet aš jau turiu vietą,tai man neaktualu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiosa @ 2011 03 24, 15:24)

vistiek kur nors atsiras ta vieta, bent as jau taip manau..... mirksiukas.gif
Linkiu sekmes
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 03 27, 08:58)
vistiek kur nors atsiras ta vieta, bent as jau taip manau..... mirksiukas.gif
Linkiu sekmes

Jo biggrin.gif , kur nors kada nors ir atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites,
kur vel visos pasislepet..... ph34r.gif greit visos is pogrindzio islendat..... mirksiukas.gif biggrin.gif
Fergie, kaip tau sekasi svetimoje saleleje......kaip darbelis....
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 04 03, 10:01)
Labas mergaites,
kur vel visos pasislepet..... ph34r.gif greit visos is pogrindzio islendat..... mirksiukas.gif  biggrin.gif
Fergie, kaip tau sekasi svetimoje saleleje......kaip darbelis....

Sveikos. Gyvenu Sniege, vargstu. Nemaniau, kad bus taip nelengva. Jei neatrasiu kažko normalesnio mausiu namo. g.gif
Kaip Sniege tavo reikalai? Kada žadi išvažiuoti į Šveicariją? Kaip sekasi kalbą mokintis?
Kaip kitos sesutės, laikotės?
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 04 03, 21:44)
Sveikos. Gyvenu Sniege, vargstu. Nemaniau, kad bus taip nelengva. Jei neatrasiu kažko normalesnio mausiu namo. g.gif
Kaip Sniege tavo reikalai? Kada žadi išvažiuoti į Šveicariją? Kaip sekasi kalbą mokintis?

Labukas visoms
Pas mane nieko idomaus nevyksta,laukiu labai atostogu,nes jau pavargau nuo visokiu problemu ir nesamoniu darbiniu,gerai,kad jau tik 9 dienos liko iki isvajotojo poilsio.Papasakok Fergie placiau apie savo dabartini darba,ar vis dar tuose paciuose namuose?Uzjauciu tave,nes atsimenu savo pradzia,jauciausi kaip parduota i vergija kol apsipratau.
O dirbti Uk sunku psichologiskai,nes tu visokiu taisykliu ir reikalavimu begalybe- to negalima daryti,ir ano,ir dar to, pajuokausi ne taip - rasizmas,ranka ant peties padesi- seksualinis priekabiavimas,uz tablete pamirsi pasirasyti- baisus dalykas,gali ispejima gauti,pastoviai truksta darbuotoju,gimines pykstai,seneliai pyksta,o mums grieztai uzdrausta prisipazinti,kad short staff,cia neseniai pareiske bose,kad mes aplamai turim but laimingi,kad darba turim,nes kazkokia kompanija tai bankrutavo,pateike sia istorija susirinkimo pabaigoje reiksmingai dusaudama,turbut,kad algu pakelimo nereikalautume ...kaip pagalvoji tai uz nieka gali kaili nulupti tai ir malonumo dirbti nelieka.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 04 04, 00:44)

As po truputi spyriuosi i prieki,pagal mokytojos medziaga tai jau tureciau labai nemazai kalbeti,bet man dar labai sunku,gal atsidaris kas nors kai ten isvaziuosiu.....
As dar tiksliu planu neturiu,nes nera dar paskelbta vasaros kursu datos,kai tik tai suzinosiu tai tada ir viska planuosiu toliau viska. Darbo dar kol kas niekas nepasiule,bet dar mazai ir ieskojau,sia savaite dar pasiusiu i daug slaugos namu ir kliniku savo cv,gal kas ir uzkibs.... ax.gif
O jusu pasiklausius tai praeina noras ir isvaziuoti..... unsure.gif nejaugi ir manes toks kosmaras laukia....... doh.gif
Sekmes jum mergaites ir laikykites.....
Atsakyti
QUOTE(sniege_s @ 2011 04 04, 19:15)
As po truputi spyriuosi i prieki,pagal mokytojos medziaga tai jau tureciau labai nemazai kalbeti,bet man dar labai sunku,gal atsidaris kas nors kai ten isvaziuosiu.....
As dar tiksliu planu neturiu,nes nera dar paskelbta vasaros kursu datos,kai tik tai suzinosiu tai tada ir viska planuosiu toliau viska. Darbo dar kol kas niekas nepasiule,bet dar mazai ir ieskojau,sia savaite dar pasiusiu i daug slaugos namu ir kliniku savo cv,gal kas ir uzkibs.... ax.gif
O jusu pasiklausius tai praeina noras ir isvaziuoti..... unsure.gif nejaugi ir manes toks kosmaras laukia....... doh.gif
Sekmes jum mergaites ir laikykites.....

Sniege,nebijok geriau viena kart pabandyti negu simta kartu girdeti,beto gyvenimiska patirtis svecioj saly tikrai nepakenks. As siulyciau (aisku jei bus is ko rinktis),ieskotis darbo ligoninej,o ne slaugos namuose,manau,kad darbine atmosfera turetu buti geresne,nes slaugos namuose prarandi dali kvalifikacijos,nes nera jokiu laseliniu,kraujo perpylimu ir kitokiu idomesniu proceduru,lieka tik vaistai ir nesibaigiantis popierizmas,beto dauguma seneliu puikiai suvokia,kad buvo atvezti cia numirti tai optimizmu niekas netryksta,dirbant ligoninej matai kaip zmones taisosi,sveiksta,po to israsomi i namus,o is slaugos namu visi keliauja i morga.As nusprendziau,kad jeigu jau sugalvosiu ateity keisti darba tai eisiu tik i ligonine.
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 04 05, 01:35)
Sniege,nebijok geriau viena kart pabandyti negu simta kartu girdeti,beto gyvenimiska patirtis svecioj saly tikrai nepakenks. As siulyciau (aisku jei bus is ko rinktis),ieskotis darbo ligoninej,o ne slaugos namuose,manau,kad darbine atmosfera turetu buti geresne,nes slaugos namuose prarandi dali kvalifikacijos,nes nera jokiu laseliniu,kraujo perpylimu ir kitokiu idomesniu proceduru,lieka tik vaistai ir nesibaigiantis popierizmas,beto dauguma seneliu puikiai suvokia,kad buvo atvezti cia numirti tai optimizmu niekas netryksta,dirbant ligoninej matai kaip zmones taisosi,sveiksta,po to israsomi i namus,o is slaugos namu visi keliauja i morga.As nusprendziau,kad jeigu jau sugalvosiu ateity keisti darba tai eisiu tik i ligonine.

na tikiuosi kad man nepraeis noras ir pasiryzimas isvaziuoti...nors kuo toliau tuo labiau kyla panika ir baime......labai bijau,kad nieko nesuprasiu ir nieko nepasakysiu o dar salies nezinau....tai visai baisu.....bet gal vistiek kaip nors pasirysiu ir isvaziuosiu,per daug jau pastangu ideta.....tikiuosi kad sveicarai bus siek tiek jautresni ir supratingesni nei anglai.... ax.gif
O del darbo,tai rinksiuosi turbut bet ka pradziai kad uzsikabinti.....na jei nebus didelio pasirinkimo......labai jau uzkniso tas gumos tempimas ir nervu tasymas,gal i stresa ikritus ir kalbeti pradesiu..... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vasareuk @ 2011 04 04, 23:35)

Sveikos 4u.gif kazkada buvau prisijungus, bet ilgokai neparasiau. turiu viena pastebejima- jeigu nemokat labai gerai kalbos, tai labai nesitikekit gauti darbo ligoninej. as pati dabar dirbu norvegijoj seneliu namuose, tai tures praeiti nemazai laiko, kol galesiu pradeti dirbti ligoninej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sausė @ 2011 04 08, 11:15)
Sveikos 4u.gif kazkada buvau prisijungus, bet ilgokai neparasiau. turiu viena pastebejima- jeigu nemokat labai gerai kalbos, tai labai nesitikekit gauti darbo ligoninej. as pati dabar dirbu norvegijoj seneliu namuose, tai tures praeiti nemazai laiko, kol galesiu pradeti dirbti ligoninej mirksiukas.gif

taip, zinoma, be kalbos sunku. tas pats kokia ruse ar lenke dirbtu lietuvoj, bet kalbet prastai moketu.
nors kai prisimenu savo pirmaja ligonine, kur mane buvo prieme, tai tiesa sakant kalba mano dar biski silpnoka buvo, bet as ten tikrai daug ko ismokau. kalbet irgi smile.gif. bet aisku, jei negali susisneket su kolegom, ligoniais ar atsakinet telefonu, tai kaip dirbti?
Atsakyti