Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrosios praktikos slauga II tema

ir as prisijungiu prie jusu, nors jau licenzija turiu visus metus, bet tik dabar pradejau ieskoti darbo, nes auginu dukra, tai siandien buvau pokalbyje, onkochirurginiame urologiniame skyriuje, dabar lauksiu is ju atsakymo, turiu vilciu kad priims, sunkoka nes be patirties
Atsakyti
QUOTE(Anchelika23 @ 2011 03 11, 01:23)
ir as prisijungiu prie jusu, nors jau licenzija turiu visus metus, bet tik dabar pradejau ieskoti darbo, nes auginu dukra, tai siandien buvau pokalbyje, onkochirurginiame urologiniame skyriuje, dabar lauksiu is ju atsakymo, turiu vilciu kad priims, sunkoka nes be patirties

Sveika prisijungusi,malonu kad musu daugeja.... 4u.gif
Linkiu sekmes pradedant darbuotis mirksiukas.gif
Fergie atsiliepk kai tik galesi,mes jau nerimaujam kaip tau sekasi...... smile.gif
kaip kitom sekasi irgi idomu,nedinkit mergytes....
Atsakyti
Sveikos, reikia jusu pagalbos smile.gif Gavau jau is nmc application forma ir ten jie praso :declaration of good health, of good character, o as turiu issivertus ir cia su savim tik crb is lietuvos, licenzija versta, diploma, sveikatos pazyma anglu kalba is gyd. Kaip jus juos pildet? nuo ko pradejot? ir ar as negalesiu susitvarkyt siu dokumentu jei as tik baigus lt mokslus ir dar neturiu seseles stazo sad.gif
Atsakyti
Sveikos. Buvau prapuolus, bet išlendu iš pogrindzio blink.gif
Jau beveik 2 savaites kaip Londone, gavau slaugytojos padejejos darba, po pirmo interviu.
Bet darbelis toks, kad po jo vos kojas parvelku. doh.gif. Turim dviese sutvarkyti 16 senuku,tai vos spejam suktis.
Siuntineju nuolatos cv, gal atrasiu kazka padoresnio,(ir arciau namu, nes dabar vien kelionei i viena puse sugaistu daugiau nei 1,5 val) nes ilgiau kaip 1-2men. nemanau, kad istrauksiu.
Kaip jums sekasi mergytes? Kokiu turit naujienu?
Prizadu, daugiau ilgam nedingti. schmoll.gif
P.S. Atsiprasau, kad be lietuvisku raidziu, bet pas mano giminaiti klaviaturoje jos nerasta. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 03 16, 20:31)
Jau beveik 2 savaites kaip Londone, gavau slaugytojos padejejos darba, po pirmo interviu.
Bet darbelis toks, kad po jo vos kojas parvelku. doh.gif. Turim dviese sutvarkyti 16 senuku,tai vos spejam suktis.
Siuntineju nuolatos cv, gal atrasiu kazka padoresnio,(ir arciau namu, nes dabar vien kelionei i viena puse sugaistu daugiau nei 1,5 val) nes ilgiau kaip 1-2men. nemanau, kad istrauksiu.
P.S. Atsiprasau, kad be lietuvisku raidziu, bet pas mano giminaiti klaviaturoje jos nerasta. blush2.gif

Sveika Fergie,dziugu,kad atsiradai,jau galvojau ir tu prapuolei kaip Gintare,na o tu saunuole,likimo draugiu nepamirsti biggrin.gif Na o del darbo tai slaugos padejejas yra pats nedekingiausias,sunkiausias ir labai prastai apmokamas,na bet cia tik pradziai,veliau tikrai susirasi kazka geriau.Sekmes 4u.gif
Na o del lietuvisku raidziu nebuvimo nepergyvenk,as jau 7 metai ju nenaudoju ir dar niekas nebare...kolkas biggrin.gif
Atsakyti
Vasare, kiek tavo slaugos namuose vienai padejejai reikia senuku priziureti? Turiu pasiulyma, Velso miestelyje priziureti vienisa paralyzuota vyra. Ka manot apie toki darba, gal butu dar sunkiau nei dabartinis?
Atsakyti
QUOTE(SauluteUK @ 2011 03 16, 20:22)
Sveikos, reikia jusu pagalbos smile.gif Gavau jau is nmc  application forma ir ten jie praso :declaration of good health, of good character, o as turiu issivertus ir cia su savim tik crb is lietuvos, licenzija versta, diploma, sveikatos pazyma anglu kalba is gyd. Kaip jus juos pildet? nuo ko pradejot? ir ar as negalesiu susitvarkyt siu dokumentu jei as tik baigus lt mokslus ir dar neturiu seseles stazo sad.gif

Sveika saulute,
Declaration of good health turetum gauti is Gp (nors as asmeniskai gavau is seimos daktaro Lt,netgi ne as o anyta mano suveike ta pazymele),o good charakter rekomendacija gali parasyti buves destytojas,ar mokytojas,ar netgi geras kaimynas...Is tikruju gal Fergie daugiau papasakos,nes ji neseniai tvarkesi,o as jau pamirsau kaip ten tie reikalai tvarkomi blush2.gif o uzsiregistruoti Nmc gali nepriklausomai ar turi staza ar ne,svarbu diplomas yra.
Papildyta:
QUOTE(Fergie @ 2011 03 16, 22:38)
Vasare, kiek tavo slaugos namuose vienai padejejai reikia senuku priziureti? Turiu pasiulyma, Velso miestelyje priziureti vienisa paralyzuota vyra. Ka manot apie toki darba, gal butu dar sunkiau nei dabartinis?

pas mane skyriuj yra 29 lovos (buvo 30,bet viena padarem staff room ),siuo metu yra 23 diedukai ir 5 padejejai visa diena,kai virs 25 - reikalaujam 6 padejeju,dar turiu hostess 4 kartus per savaite,kuri tvarko valgomaji,dengia stalus,padeda maitinti ir pan.dar buvo activity lady,bet dabar isejo i dekreta tai tikiuosi,kad ja pakeis,activity lady rupinasi dieduku uzimtumu.Kokiai kompanijai dirbi?
O del to darbo Velse- ar tau reiketu jo namuose gyventi ? Labai priklauso ar tas vyras ir jo seima geri zmones,jei ne- padarys tavo gyvenima pragaru.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasareuk: 16 kovo 2011 - 23:48
QUOTE(vasareuk @ 2011 03 17, 00:39)
Sveika saulute,
Declaration of good health turetum gauti is Gp (nors as asmeniskai gavau is seimos daktaro Lt,netgi ne as o anyta mano suveike ta pazymele),o good charakter rekomendacija gali parasyti buves destytojas,ar mokytojas,ar netgi geras kaimynas...Is tikruju gal Fergie daugiau papasakos,nes ji neseniai tvarkesi,o as jau pamirsau kaip ten tie reikalai tvarkomi  blush2.gif o uzsiregistruoti Nmc gali nepriklausomai ar turi staza ar ne,svarbu diplomas yra.

As licencijos nepradejau tvarkytis.
Del sveikatos, pirmiausia ejau pas seimos gydytoja, veliau i profilaktini skyriu, sveikatos patikrinimui.(Bet gal cia pas mus poliklinikoje tokia tvarka).
Kaip minejo Vasare, rekomendacija gali parasyti netgi kaimynas.
Dar as gavau is SAM pazyma apie gera profesine veikla(kad neturiu darbiniu nuobaudu), bei diplomo patvirtinima, kad jis tikras, nefabrikuotas.
Kaip Saulute, tau sekasi darbuotis slaugytojos padejeja?
Papildyta:
QUOTE(vasareuk @ 2011 03 17, 00:46)
Sveika saulute,
Declaration of good health turetum gauti is Gp (nors as asmeniskai gavau is seimos daktaro Lt,netgi ne as o anyta mano suveike ta pazymele),o good charakter rekomendacija gali parasyti buves destytojas,ar mokytojas,ar netgi geras kaimynas...Is tikruju gal Fergie daugiau papasakos,nes ji neseniai tvarkesi,o as jau pamirsau kaip ten tie reikalai tvarkomi  blush2.gif o uzsiregistruoti Nmc gali nepriklausomai ar turi staza ar ne,svarbu diplomas yra.
Papildyta:

pas mane skyriuj yra 29 lovos (buvo 30,bet viena padarem staff room ),siuo metu yra 23 diedukai ir 5 padejejai visa diena,kai virs 25 - reikalaujam 6 padejeju,dar turiu hostess 4 kartus per savaite,kuri tvarko valgomaji,dengia stalus,padeda maitinti ir pan.dar buvo activity lady,bet dabar isejo i dekreta tai tikiuosi,kad ja pakeis,activity lady rupinasi dieduku uzimtumu.Kokiai kompanijai dirbi?
O del to darbo Velse- ar tau reiketu jo namuose gyventi ? Labai priklauso ar tas vyras ir jo seima geri zmones,jei ne- padarys tavo gyvenima pragaru.

Tai privatus slaugos namai, as tiesiogiai pas juos darbinaus.
Tai vienisas vyriskis, jis gyvena be seimos. Taip as tureciau gyventi jo namuose.
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 03 16, 23:00)

Tai privatus slaugos namai, as tiesiogiai pas juos darbinaus.
Tai vienisas vyriskis, jis gyvena be seimos. Taip as tureciau gyventi jo namuose.

Na as asmeniskai tikrai nesrinkciau tokio darbo,as noriu kiekviena nakti miegoti savo lovoje savo namuose nors ir nusikalus po darbo gera zinoti,kad vistiek eisi namo,o jei gyveni ir dirbi tai visalaika kaip darbe,negali atsipalaiduoti netgi laisvalaikiu.Na cia aisku mano nuomone,darbas gal ir lengvesnis fiziskai,bet psichologiskai gali but sunkesnes,na nekokia as patareja sioj situacijos,butu gerai jei atsirastu kazkas su tokia darbo patirtim.
Atsakyti
Sveikos mergaites,
Malonu kad Fergie atsirado,dziaugiuosiu uz tave,kad tu taip greitai susiradai darba,manau surasi ir geresni..... mirksiukas.gif
Pas mane kol kas viskas tas pats. Dirbu, mokausi ir ieskau darbo Sveic, tik man kol kas dar nesiseka rasti.....
Atsakyti
na darbuojuosi, mazai man valandu duoda po 5 val i diena tik o jei nori daugiau tai gali imt naktinius tik budejimus, senuku turim apie 30, dar visu nepazystu, bet kai kurie jau nervuoja smile.gif sunku juos tampyt, maudyt, ypac nakti nepatinka dirbti. Taip noreciau sesute greiciau bet va su tais dokumentais uzstigau:( vis tiek is vienos puses lt geriausia mum smile.gif o moka tik 6 i val, ir nakti ta pati moka.Idomu kaip kitur. Mastom gal i londona patraukt ir ten ieskotisa laimes, kaip manot ?
Atsakyti
QUOTE(Fergie @ 2011 03 16, 21:31)

tai 16 dar nedaug, as kai dirbdavau slaugos sk.cia lietuvoje tai pas mus budavo po 30 ligoniu, diena viena padejeja jais rupinasi, o naktinei pamainai 2 lieka. tai viena turejau juos ir maudyti, ir patalyne keist ir pampersus.ir maitynimas ir dar pas mus visada guledavo tokie prie pinigeliu, tai kai ateidavo gimines visada nepatenktinti budavo
Atsakyti