QUOTE(Dagilis @ 2011 08 06, 19:45)
Savo kūdikėlio gali atsiprašyti. Jei nesi baisiai priešiškai nusiteikus, gali nueiti išpažinties ar tiesiog pokalbio. Nežinau kur esi, būtum Kaune, bandyčiau patarti. Abortas taip, jis nepataisomas, bet mieloji, klaidos prieš gyvybę neištaisysi kita klaida prieš gyvybę. Suprantama, kad skauda ten, kur yra didžiulė žaizda, turbūt pati didžiausia - žmogaus širdy. Bet kaip tik tokia kaip tu, suvokianti šito baisumą ir skausmą (juk ne visos pergyvena, kitoms čia "nieko tokio"), galbūt kada ateityje padėsi sustabdyti kitos pakeltą ranką prieš savo mažylį. Galbūt kažkas kaip tik tavęs paklausys tada, kai nesinori nieko nei matyt nei girdėt iš "to nepatyrusių teoretikų". Neišsaugojai savojo (nereikia įrašyti ir kitų įtakos tame, nesi kalta tik viena), bet kas žino gal kada bus tas, kuris lauks tavo pagalbos. Nesu psichologė, bet po skaudžių patirčių atsitiesusių žmonių pagalba kartais iš tiesų būna neįkainuojama. Ir tavo kūdikėlis tavo mirties nenori. Jei tiki antgamtiniais dalykais, tikėk, kad jis dabar mylinčiose rankose. Mirtimi, kaip Una rašė, nieko nepataisysi. O iš kur žmonės nusprendžia, kad po "savarankiškų pasitraukimų", po jos bus geriau, aš nežinau. Oj jei ne? Nueisi ir susitiksi su savo vaikeliu kai tam natūraliai ateis laikas. O dabar turi progą gyventi, gydyti savo žaizdas ir galbūt kada išsaugoti kitą. Esi stipri jau vien todėl, kad įsivardiji kas iš tiesų padaryta. Kad esi sąžininga. Anokia čia stiprybė po tokių patirčių švilpaut lyg niekur nieko. Dabar verta būti sąžininga ir prieš save - tavo gyvybė taip pat labai svarbi. Kažkaip sudėtinga rankiot žodžius,bet tikrai tikiu tuo ką rašau. Netikėčiau, kam man svetimam ir dar nepažįstamam žmogui rašinėt. ;]
As buvau visur...nesiau geles i baznycia verkiau klupojau ejau ratus naktimis aplink baznycia meldziausi kiekviena vakara maldas kalbejau prie zvakiu..as nesuprantu kaip as leidau jam tai padaryti man...zinai paskiau jis man skambino sake dziaugiuosi auka padla tu kad padariau tau ta aborta buciau gyvenima susiedes su tokia stierva......zodziu as visada buvau pries visiem sakiau kad tikrai gimdysiu simtas procentu pasakiau draugem kad laukiuosi paskiau pasakiau kad persileidau nes negalejau pati patiket kad leidau jam padaryti tai...jis kita diena tik juokesi sako kas tau yra eik pabegiok eik i pirti atsigauk debile...as menesi nekalbejau paskiau pradejau kapstytis bet nepadeda niekas niekas.....as paprasciausiai nekenciu saves,..visi visada sakydavo kokia as gera ir grazi...as zmogzude as negaliu tiesiog negaliu neistengiu susitaikyti su tuom kaip as taip galejau kaip as maldavau ant keliu verkiau sakiau prasau dieve padaryk kad viskas butu gerai...neisgirdo jis...bet nekaltinu as jo as kaltinu save save tik save....prasydama verkiu..seniai neverkiau..turiu jausmus as zmogzude dar verkiu...kaip as galejau slikstyne as ne zmogus