Įkraunama...
Įkraunama...

Efektyviausios bausmės

QUOTE (Libra @ 2004 05 28, 07:39)
Pirma mes atliekam darbus o po to gaunam atlyginima. I prieki mums niekas nemoka. wink.gif

bet Smurka jau rase, kad ta kelione NEbuvo pazadeta kaip atlygis. As taip suprantu, kad eina svarstymai ar vaikas nusipelne tokios keliones, nes buvo prastas mokinys. O gal jis butu pasistenges, jei butu zinojes, kad jo laukia tokia kelione? Lieka tik pasvarstymai....tarp kitko labai patiko Veplos mitis - o gal rimtai nuvarykit jus dviese??? thumbup.gif
Atsakyti
As jau apsisprendziau. Jei kas ir nusipelne siemet vykti i kelione, tai tik as. Vaikus auginau, darbus dirbau, ariau, kaip juodas jautis, isgyvenau del visu ir t.t. O sunui jau galutinai pasakiau, kad niekur nevaziuos. Trimestro vidurkis tik 4.2. Uz ka as ji tureciau isleist? Tai ir pasakiau, kai mokysies bent jau viditiniskai, tada ir galesi kreiptis i mane su panasiais prasymais. As ne tam per tris darbus varau, kad kazkas (net jei tas kazkas ir mano pacios vaikas) ant visko uodega uzmetes mane melztu ir sunktu.
Atsakyti
Siaubas,Smurka,nelengvas apsisprendimas tau teko sad.gif O kaip sunus reagavo i tai,kad nevaziuos?Neprades jis labai jau baisiai maistaut?
Net neisivaizduoju kaip buciau pasielgusi as tavo vietoj g.gif Va jei ekskursija butu mokslo metu vidury,tai buciau leidusi,nes tada tikrai vaikui butu upas imtis kazko,mokytis geriau,nes maza kas,gal dar kokia ekskursija bus idomi rolleyes.gif ,bet kai ekskursija mokslu metu gale,tai neleisciau uz toki "mokymasi" smartass.gif
Atsakyti
Na, kaip jis reagavo? Raudojo man kakla apsikabines ir maldavo, kad isleisciau. Bet si kelione - ne pirma ir ne paskutine. Jis mokosi sustiprintai prancuzu (nors kitas ir susipnintai mokydamasis daugiau zino), tai tos keliones labai daznai organizuojamos. Kitais metais, jei bus pazanga, tai ir isleisiu.
Atsakyti
Nu zinai,turiu pasakyt,kad zaviuos tavim wink.gif Tikrai numanau,kaip sunku pasiryzt buvo.Bet manau,kad tai tikrai teisingas variantas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Smurka @ 2004 05 29, 15:09)
As jau apsisprendziau. Jei kas ir nusipelne siemet vykti i kelione, tai tik as.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Geras sprendimas.
Atsakyti
Saunuole Smurka! thumbup.gif
Tavo sunus tikrai dar neuzsidirbo tos keliones...
Atsakyti
clap.gif clap.gif clap.gif
gerai , smurka, padarei. nors, turbūt, sunku buvo. bet gal kitą kartą žinos, kad mamos bausmės ne tik tušti žodžiai.
Atsakyti
Savo dukrai tokiu ultimatumu staciau visus metus,neisliazdavau ne i viena kelione,bet jai kaip supratau i viska yra nusispjaut.Nebezinau kom ir kaip gazdint ja.Net prie kompiuterio nepriliadziu,bet jai yra dzin.
Ji gal nesistenge ivertint ar neima giliai? Ka mes nedarom su vyru,jai nekas negali irodit nieko.Del tvarkos namie taip pat,sakai jai kad paemei daikta padek i vieta kai nereikia,bet ne...ji to negirdi.Man baisiai su ja sunku,daug yra pridirbusi mokykloje,nuslepe nuo manes daug dalyku.
Gal jai tikrai reikia psichologo pagalbos?
Atsakyti
manau, smurka, teisingai pasielgei. Gal tai pades susimastyt tavo vaikiui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Natalija @ 2004 06 13, 10:46)
Savo dukrai tokiu ultimatumu staciau visus metus,neisliazdavau ne i viena kelione,bet jai kaip supratau i viska yra nusispjaut.Nebezinau kom ir kaip gazdint ja.Net prie kompiuterio nepriliadziu,bet jai yra dzin.
Ji gal nesistenge ivertint ar neima giliai? Ka mes nedarom su vyru,jai nekas negali irodit nieko.Del tvarkos namie taip pat,sakai jai kad paemei daikta padek i vieta kai nereikia,bet ne...ji to negirdi.Man baisiai su ja sunku,daug yra pridirbusi mokykloje,nuslepe nuo manes daug dalyku.
Gal jai tikrai reikia psichologo pagalbos?

Nezinau tikslai visu problemu, bet pas psichologa nueiti gal tikrai vertetu. Kazkada vedziojau savo vaika, ir bent jau mano atveju, gydytojas atsake i daugeli klausimu ir paaiskino daugeli vaiko poelgiu. Nezinau kaip vaikui, bet bent jau man padejo biggrin.gif
Atsakyti
Taip, manau, kad turi buti dvi medalio pusės, kuras vaikas turi žinoti, tai kas bus, jei jis bus "geras" ir kas bus, jei jis bus "blogas"

Žinau ir tokių atvejų, kai vaikams yra mokami pinigai už jų pažangumą! Bet namanau, kad tai yra blogai. thumbup.gif
Užtai jei jis nusižangia, daug ką praranda, tai ir pinigines premijas, ir kompą ir TV, ir savaitgalines atrakcijas. Tik zinoma, viskas turi buti subalansuota ir su juo pačiu suderinta, o svarbiausia, jis neturi justi jo varžomos laisvės, tada jis puikiai žinos savo galimybes ir ribas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arturaslietuvis: 19 birželio 2004 - 17:59