QUOTE (Cheburashka @ 2004 05 25, 11:43) |
Mes maniskio mokytojos irgi prasem,kad bent jau parasytu i sasiuvini kas uzduota,o mes jau pakontroliuosim,kad jis tai padarytu.Ir ka,pasake,kad ji neturinti laiko visiem surasinet namu darbu uzduotis. ![]() |
labai keista, kad mokytojos pacios tuo nesuinteresuotos

Russne,
as taip ir norejau parasyt,kad jis pats pasirasytu ,kas uzduota,o ji patikrintu ir parasa padetu,bet...

Ir as turiu tokia problemyte
, pamuoku ruosimas daugiau mano reikalas negu sunaus. Tik, mes jau mokomies pagal modifikuota, tai net nezinau kiek atsiliekam nuo visu antrokeliu.
Smurka, tau vistik geriau, taviskis uzauges nori but bankininku, o maniskis tai sake, kad nori but pensininkas kaip mociute, arba siuksliu masinos vairuotojas

Smurka, tau vistik geriau, taviskis uzauges nori but bankininku, o maniskis tai sake, kad nori but pensininkas kaip mociute, arba siuksliu masinos vairuotojas

QUOTE (avei @ 2004 05 25, 19:23) |
Smurka, tau vistik geriau, taviskis uzauges nori but bankininku, o maniskis tai sake, kad nori but pensininkas kaip mociute, arba siuksliu masinos vairuotojas ![]() |
Nesijaudink, pakils ir tavojo kartele. Nes maniskis is pradziu traktoristu norejo but, paskui bedarbiu, o dabar jau bankininku.
QUOTE (Smurka @ 2004 05 24, 22:56) |
Uzvakar pasakiau savo sunui, jog pasibaigus mokslo metams, as jam surengsiu ekskursija i statybas, kiauliu auginimo ferma, keliu tvarkymo ar grioviu kasimo darbu apsiureti. Jis, aisku, paklause kodel. As paaiskinau, kad jis turi apziureti potencialias savo darbo vietas, nes ten kaip tik ir dirba tie, kurie mokykloj tingejo mokytis, o jiems, pirstu modami vadovauja tie, kurie gerai mokesi. Supyko, pareikalavo nesitycioti, nes jis uzauges matot bankininkas bus. |
Idėja

Vaikysteje - padares pats pamokas turejau gauti atitinkama teigiama pazymi is mamos.. Taip pat su intencija, kad pagrindinis mano darbas - mokslas.. Piniginiai paskatinimai tik karta per savaite.. Greit pripratau prie to - ir toliau jau sito nebereikejo.. Mokiausi be 4.. Ir dar - jei noredavau ka nors nusipirkt - mama ramiai sakydavao - tau reikia - tai nusipirk.. (Apart butinu rubu, pvz, uniformos ar palto, ir rytinio/vakarinio maisto).. Su maisto talonais, aisku, buvau isprendes reikalus juju pardavimo budu (Taciau tik tam, kad priartetu mano norimo daikto, pvz magnetofono ar dviracio pirkimas)..
Taciau kaip yra dabar - nezinau.. Juolab, kad mergickos pas mane..
Ele, ko gero ir as noreciau paskaityti ta knyga (gal koki leitmotyva pagausiu gera)..
Taciau kaip yra dabar - nezinau.. Juolab, kad mergickos pas mane..
Ele, ko gero ir as noreciau paskaityti ta knyga (gal koki leitmotyva pagausiu gera)..
Sakau mamos ir teciai, nepatingekit, bibliotekose tos knygos, apie kuria kalbejau 3 pusl. paiekokit, as va buvau pasiemusi is Mickeviciaus bibl. Traku g. Vilniuje. Gal dar ten tebera, jei kas nors nenukniso
Visu aprupinti i-netiniu budu nepajegsiu.

Visu aprupinti i-netiniu budu nepajegsiu.

no probs, rasiu
aciu..

Uoj uoj uoj. Tai bent dilema ant mano vargses galvos uzsoko
mano sunaus mokykloj renkama saika ekskursijai i Prancuzija. Kainuoja ji 700 litu (realiai 1000, nes iduot euriuku smulkioms islaidoms vis tiek kazkiek reikes). Tai maniskis jau zyzia, kad isleisciau. Realiai siuo metu, kai varau per tris darbus, tokia suma sukrapstyciau. Bet labai susimastau, uz ka jam toks malonumas. As pati dar savo svajoniu saly Prancuzijoj nebuvus. O cia... mokslo metai baigiami maziausiai su viena pataisa (ir ta pati is prancuzu kalbos), elgesys irgi ne silkinis, nurodymai mano nevykdomi....
Kita vertus, jei apsilankytu uzsieny, gal motyvacija mokytis kalbu atsirastu
Nezinau, ka daryt

mano sunaus mokykloj renkama saika ekskursijai i Prancuzija. Kainuoja ji 700 litu (realiai 1000, nes iduot euriuku smulkioms islaidoms vis tiek kazkiek reikes). Tai maniskis jau zyzia, kad isleisciau. Realiai siuo metu, kai varau per tris darbus, tokia suma sukrapstyciau. Bet labai susimastau, uz ka jam toks malonumas. As pati dar savo svajoniu saly Prancuzijoj nebuvus. O cia... mokslo metai baigiami maziausiai su viena pataisa (ir ta pati is prancuzu kalbos), elgesys irgi ne silkinis, nurodymai mano nevykdomi....
Kita vertus, jei apsilankytu uzsieny, gal motyvacija mokytis kalbu atsirastu

Nezinau, ka daryt

QUOTE (Smurka @ 2004 05 26, 23:38) |
Kita vertus, jei apsilankytu uzsieny, gal motyvacija mokytis kalbu atsirastu ![]() |
Manau, kad butu tikrai geras paskatinimas, gal kokiu draugu ten susiras, o jei ant kalbu uzkibtu, tai dar butu galima sudominti su pasikeitimo programomis V. Europoje, Skandinavijoje, USA, Kanadoje, Australijoje.....

as tai smurka tavo vietoj neleisciau... Manau, kad vaikas pramoga, o dar tokia didele, turetu pelnyti stengdamasis gerai atlikt savo pareigas. Nu juk ir suauge zmones, pavyzdziui, uz pravaikstas darbe arba uz ivykdyta broka negauna premiju, ar ne?