QUOTE(yarrow @ 2006 02 13, 13:24)
Nžn, man jau nuo tų plastmasių ir sintetikų bloga darosi...taip noris, kad vaikas kuo natūralesnėje aplinkoje augtų. Ne veltui vakaruose yra vertinamas medis..ekologiška ir gražu visais laikais. Medinės kėdutės patogios ir labai mielos, juo labiau, kad jas galima patogiai transformuoti į staliuką ir kedutę, kurie neiškrenta iš bendro interjero vaizdo vien dėl to, kad yra mediniai. (Nors gal pas kažką ir virtuvės plastmasinės ir stalai ir pan...nžn)
Kažkoks išprotėjimas dėl tų visų plastmasinių pribombasų...prisipažinkit pačios sau ir atsipeikėkit - pinigus tik už madingą etiketę juk mokat!
Kažkoks išprotėjimas dėl tų visų plastmasinių pribombasų...prisipažinkit pačios sau ir atsipeikėkit - pinigus tik už madingą etiketę juk mokat!
Pasisakysiu ir aš

Aš mokėjau ne už madingą etiketę, o už patogumą

- lengva plastmasinę kėdutę pervežti kur nori (mes labai dažnai valgom ne tik virtuvėj),
- neturi jai vietos, sulankstai ir į kampą,
- aukščio padėčių reguliavimas išvis

- lengvumas, patogumas, atlošo reguliavimas ir t.t. ir t.t., n priežaščių pasirinkti būtent plastamsinę, o ne medinę. Tad neskaičiuokit taip smarkiai mūsų pinigų, mes žinom už ką mokam