Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(yarrow @ 2006 02 13, 13:24)
Nžn, man jau nuo tų plastmasių ir sintetikų bloga darosi...taip noris, kad vaikas kuo natūralesnėje aplinkoje augtų. Ne veltui vakaruose yra vertinamas medis..ekologiška ir gražu visais laikais. Medinės kėdutės patogios ir labai mielos, juo labiau, kad jas galima patogiai transformuoti į staliuką ir kedutę, kurie neiškrenta iš bendro interjero vaizdo vien dėl to, kad yra mediniai. (Nors gal pas kažką ir virtuvės plastmasinės ir stalai ir pan...nžn)
Kažkoks išprotėjimas dėl tų visų plastmasinių pribombasų...prisipažinkit pačios sau ir atsipeikėkit - pinigus tik už madingą etiketę juk mokat!

Pasisakysiu ir aš biggrin.gif
Aš mokėjau ne už madingą etiketę, o už patogumą tongue.gif
- lengva plastmasinę kėdutę pervežti kur nori (mes labai dažnai valgom ne tik virtuvėj),
- neturi jai vietos, sulankstai ir į kampą,
- aukščio padėčių reguliavimas išvis thumbup.gif dalykas, ko nė su žiburiu nerasi pas medines,
- lengvumas, patogumas, atlošo reguliavimas ir t.t. ir t.t., n priežaščių pasirinkti būtent plastamsinę, o ne medinę. Tad neskaičiuokit taip smarkiai mūsų pinigų, mes žinom už ką mokam cool.gif
Atsakyti
Mes turim medine paprasta kedute, kuri kainavo 70 lt, ir visai ja patenkinti. Veliau, kai paaugs padarysim kedute su staliuku, gales piest, ar siaip pats valgyt prie savo staliuko, jei nores. Juk neaisku kiek tas vaikas nores draugaut su kedute. Man tai butu gaila sitiek pinigu ismest. Na, patogios tos brangios kedutes, sutinku, bet juk yra ir su tokiom funkcijom pigesniu, kaip ten mamytes rase. O moket puse tukstancio, ar beveik tukstanti (virs 700 lt.) uz kedute schmoll.gif
Atsakyti
Man medinės nepatinka dėl to, kad jos man negražios (atsiprašau kam yra kitaip - čia tik mano nuomonė blush2.gif ) ir todėl, kad jos labai griomėzdiškos atrodo. Todėl nors ir pigiau, į medines net nesidairau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 09 16, 18:52)
Man medinės nepatinka dėl to, kad jos man negražios (atsiprašau kam yra kitaip - čia tik mano nuomonė blush2.gif ) ir todėl, kad jos labai griomėzdiškos atrodo. Todėl nors ir pigiau, į medines net nesidairau blush2.gif

Na, juk ne del grozio pirkau, o kad butu patogu maitint maziuka. Pas mus virtuve ne is mazuju, ir kedutei vietos pilnai pakanka. O dar mano mazius greit pavalgo, tai ir neuzsibuna toj kedutej. Tai kam tada moket tokias sumas? Na, bet cia jau mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Paskaičiau kad beveik visos mamytės yra už plastmasines kėdutes unsure.gif,bet aš norėčiau pasakyti kad daugiau niekada nepirkčiau plastmasinės kėdutės schmoll.gif ,nes labai nusivyliau sad.gif kėdutė po pusę metų sulūžo per tą vietą kur susilanksto per patį ašį,kai tik sodindavau vaiką iškart išsižiodavo kėdutė blink.gif .Vyras ko tik nebuvo sugalvojęs ir suveržė su viela,bet nieko kai buvo įtrūkimas ir toliau lūžo verysad.gif ir va dabar tenka išmesti ir niekada net parduoti negalėsi doh.gif ,o kaip pagalvoji tokia gera,patogi,reguliuojanti na vienu žodžiu su visais privalumais lotuliukas.gif ir pakloti pinigai nemaži 329litai bet deja apie gamintoją nieko nebuvo parašyta schmoll.gif pirkome akropolyje čipoline,garantijos jokios nedavė o ant dėžės buvo parašyta made in taivand unsure.gif O dabar mano mažiui metai ir trys mėn. 2.gif valgom be kėdutės essen.gif tiesiog pasisodinu į vežimą ir maitinu tikras vargas doh.gif ,bet pirkti kėdutės gal jau ir neapsimoka schmoll.gif o jei ir kada nors dar kartą tektų rinktis tai pirkčiau tik medinę ax.gif Gal tos kędutė žymių firmų ir nelūžta bet daugiau nerizikuočiau schmoll.gif
Atsakyti
Lina, dažnai dabar garantija yra pirkimo čekis (reikia tik jį išsaugoti) ir jei tikrai praėjo tik pusė metų - esu visiškai įsitikinusi, kad tau privalo taisyti arba keisti tą kėdutę. Jei atsisako tai daryti parduotuvė, reikia tai tvarkyti per Vartotojų teisių apsaugos tarnybas - patikėk jie viską išlupa už broką. Žinau, kad žmonės netgi prisiteisia pinigus už blogą kirpimą, nekalbant jau apie prekes.

Aš visu čekius visų prekių visada saugau. Avalynę nešu į parduotuvę net jei po kelių mėnesių ji suplyšta ir man nė pusės žodžio jie nesako, nes žino, kad pagal įstatymus nieko nereiškia, kad ant kvituko parašo, kad tik 14 dienų garantija. Pati parduotuvė paima ir taiso avalynę.

Reikia tik neleisti lipti ant galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Na va leksim siandien pirkti maitinimo kedute.Ilgai mastem ir nusprendem pirkti Deltim NAMNAM.Masciau visa laika apie omega ar prima papa, ar chocco, bet atbaide tas kad jos visos pakankamai griozdiskos doh.gif Na peg perego daili, taciau pamaniau kad dar 200lt primoketi uz varda?Vaikui visai nesvarbu ar tai baby comfort ar chicco?Tai del tos prizasties imsim Nam Nam, ji man tokia grazi ir daili, ir visas tokias pacias funkcijas turi kaip ir prima papa ar omega.Tai va nebukim reklamos aukomis!!!!Na kai panaudosim tai dar parasysiu,kaip naudojasi, gal sulus tai ir gailesiuosi tada... blush2.gif 4u.gif :DBet kiek girdejau tai atsiliepimai pakankamai geri.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalija...: 26 rugsėjo 2006 - 08:21
QUOTE(nobody @ 2006 09 16, 09:28)
Pasisakysiu ir aš  biggrin.gif
Aš mokėjau ne už madingą etiketę, o už patogumą  tongue.gif
- lengva plastmasinę kėdutę pervežti kur nori (mes labai dažnai valgom ne tik virtuvėj),
- neturi jai vietos, sulankstai ir į kampą,
- aukščio padėčių reguliavimas išvis  thumbup.gif dalykas, ko nė su žiburiu nerasi pas medines,
- lengvumas, patogumas, atlošo reguliavimas ir t.t. ir t.t., n priežaščių pasirinkti būtent plastamsinę, o ne medinę. Tad neskaičiuokit taip smarkiai mūsų pinigų, mes žinom už ką mokam  cool.gif

drinks_cheers.gif
Mes įsigijom peg perego prima pappa diner, tai esame labai patenkinti rolleyes.gif Kol kas nematau jokio minuso, vaikas joje mielai sėdi, kartais pasnaudžia, lengva kėdutę perstumti kur nori, žodžiu ji thumbup.gif
O dėl vardo tai man nėra didelio skirtumo, kas ką nori tas tą perka, čia kiekvienos mamos pasirinkimas 4u.gif
Norit medinių, pirkit, man nesvarbu kas kitiem patinka, tik man pvz jos dideli griozdai, o aš vaikui noriu kažko žaismingo, o mūsų kėdutė būtent tokia ax.gif Spės dar tų medinių baldų prisiturėti kai paaugs rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, norejau paklausti jusu nuomones apie chicco polly double phase highchair? Gal kas turit ir naudojat? As norejau ja pirkt, bet kotrynoje konsultantas pasake, kad ji nera gera ( nelabai stabili kedute ). Kainuoja ji 599 lt. lt, ne is pigiuju. Atrodo neturetu buti prasta, bet g.gif _
Atsakyti
QUOTE(karibiete @ 2006 09 27, 13:19)
Sveikos mamytes, norejau paklausti jusu nuomones apie chicco polly double phase highchair? Gal kas turit ir naudojat? As norejau ja pirkt, bet kotrynoje konsultantas pasake, kad ji nera gera ( nelabai stabili kedute ). Kainuoja ji 599 lt. lt, ne is pigiuju. Atrodo neturetu buti prasta, bet g.gif _

Va butent ir mes nepirkom!Man kazkokia nelabai ta chicco uz tokia kaina kedute be minusu turetu buti.Jei jau galit sau leisti, tai rinkites is peg perego ar baby comfort-omega super kedutes thumbup.gif .As irgi butent tokiu norejau.Is tiesu tai nusipirkau lenkiska Deltim firmos, f-cojos tokios pacios, atrodo labai dailiai ir kaina 200lt pigiau.Tiesiog pagalejau pinigeliu ax.gif Ir nesigailiu visai, o jei jus galit sau leisti tai tikrai pirkit peg perego ar baby comfort!
Atsakyti
Sveikos, mes turime PRIMA PAPA ROCKER, mokejom 700, bet esu patenkinta, nes ten yra pusiaugula padetis vaikui (savaji ten laikem, kai dar nesedejo), yra linges, galima vaika pasupti kai zaidzia, nusiima padekliukas, ratukai tikrai labai paslankus, bet bet bet: nu tragiskai sunkiai susilanksto, be vyro pagalbos niekaip, bet siaip tai super kede, be to, labai grazus paveiksliukas: trys valgantys meskiukai:)
Atsakyti
Dėl medinių tai jų irgi visokių būna. Štai tokios tiks ir iki paauglystės, nes tvirtos, galima įvairiai reguliuoti aukštį, jas galima pristumti prie stalo.
user posted image

Jei renkatės medinukes įsirenkančias į staliuką ir kėdutę, tai geras pliusas yra, kai padėkliuką galima reguliuoti - paslinkti arčiau vaikučio arba jį nuimti (pvz. Lietuviškose "Lūgnės" kėdutėse ši funkcija yra). Visai malonu ir medvilninis paminkštinimas, bet skalbti dažnokai reikės....
user posted image user posted image

Plastikinės Deltim kėdutės turi visas naudingas tokių kėdučių funkcijas: guldosi, žeminasi-aukštinasi, diržiukai, ratukai, stabdžiukai ir t.t Geras variantas biggrin.gif 4u.gif
user posted image user posted image
Paveiksliukai irgi labai wub.gif - paršiukai, varliukai arba arkliukai wub.gif .

Atsakyti