Įkraunama...
Įkraunama...

maitinimo kėdutė

Apklausa: Kokia kedute patogiausia maitinimui? (366 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Šiandien nusipikom dukrytei Prima Pappa Rocker maitinimo kėdutę, tokios pat spalvytės kaip nuotraukoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Nu labai faina kėdutė, dabar tik supames joje, o nuo 6 mėnesių jau ir valgyti joje pradėsime wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
siandien labai pasigailejau, kad nepirkau plastmasines kedutes.dukriukas, jai dabar 10men., sededama pasisuko sonu ir persisvere per sona, su vyru matydami apmirem blink.gif
neiskrito...
tai va, jei bus antras butinai ieskosiu tokios, kur butu saugos dirzai.
Atsakyti
Mes nupirkome savo kleckui Peg Perego Prima Pappa diner thumbup.gif thumbup.gif
Nors mazoji dar nevalgo papildomo maistelio, o tik MP, bet jau dabar galime pasidziaugti, kad tikrai labai labai thumbup.gif daiktas! Vertas kiekvieno cento.
Maze labai megsta joje buti (kol kas tik gulimoje padetyje), kur mes buname, ten ir ji su kedute keliauja, zaidzia joje guledama. Ji tokia minksta, patogi.
Bent jau kol kas galiu tik teigiamai atsiliepti apie sia kedute! Labai tvirta, ko nepasakyciau apie kitas panasias kedutes.
Pirkome Vaiku mieste, tai salia stovejo Deltim Nam Nam kedele su jau nulekusiu vienu ratuku... o as dar galvojau pirkti tokia savo kleckui... blink.gif
Manau uz kokybiska daikta negaila pinigeliu, bent jau tikiu, kad ir mano antram leliui (dar negreit) liks puikus daiktas thumbup.gif
Rekomenduoju tik sia kedele thumbup.gif
Atsakyti
sveiki,
mes turime fisher-price Space Saver™ High Chair. labai faina, montuojasi ant kedes, mums tai labai aktualu, nes virtuve mazute 4,5 m2 yra visi saugos dirzai, 3 padetis: viena sedima 2 gulstesnes. ir maziukui labai patinka ten sedeti ir man ramu.
anyta norejo mums padovanoti medine kedute tokia kuri poto pasidaro i staliuka, bet kai prisimenu kad drauges vaikas pro dirzeli pralindo ir sliogtelejo ant grindu, tai gal geriau jau brangesne nupirkti ir su visai apsaugos dirzais.

cia musu kedute:
http://www.fisher-pr...1...h&pid=35236
Atsakyti
Pradejom ieskoti maitinimo kedutes savo 10 men. leliui, nes kiki siol valgem auto keduteje. Perskaiciau kruva informacijos ir nusprendziau, kad labiausiai noreciau kazko panasaus i medine STOKKE. Dar geriau, kad butu medine, su i apacia praplestom kojom ir su saugos dirzais. Vokiskuose puslapiuose tokiu nemazai siulo, bet Lietuvoje kazkaip neteko niekur matyti. Jei medines, tai tik tokios, kur kedute ir staliukas pasidaro, tokios man atrodo visai nesaugios. Galvojom pirkti plasmasine, bet pazistami bando atkalbeti, kad i visokius plysius trupiniai ir koses likuciai renkasi. Drauge savo Prima Papa jau isnese i balkona, ruosiasi visai lauk mesti, nes atsibodo nuolat plysius valyti g.gif
Taigi, gal kas patartu ar pasiulyti, kur Lietuvoje butu galima isigyti medine kedute tokia kaip STOKKE? Nejaugi teks is Vokietijos siustis pastu schmoll.gif
Atsakyti
Noreciau pasidalinti patirtimi del maitinimo keduciu. Dukrytei buvome gave dovanu medine kedute su staliuku, taciau man ji nepatiko. Sutinku su nuomone, kad vaikas turi augti naturalioje aplinkoje, taciau nereikia pamirsti saugumo ir praktiskumo. Joje dukrytes negaledavome palikti be prieziuros. Dabar sunui nupirkom plastikine Deltim nam nam kedute, kurioje yra saugos dirzai. Tiesa, ja turim tik kelias dienas, bet jau dabar galiu pasakyti, kad ji daug patogesne uz medine tiek vaikui, tiek mamai. Kol dar nemokejo tvirtai sedeti dukryte medineje keduteje sededavo susikreivinusi, bijojau, kad stuburui nepakenktu, o sitoj plastikinej sunelis dabar sedi kuo puikiausiai, nes reguliuojasi nugarytes atlosas. O be to, tos medines kedutes taip ir nepanaudojom pagal papildoma paskirti, kad galima atskirai pastatyti staliuka ir kedute, nes dukryte visada noredavo sedeti kartu su mumis prie bendro stalo, o ne viena kazkur zemai. Kas del trupiniu ir siuksliu, tai patikekit medineje keduteje taip pat pakanka plysiu, i kuriuos prikrenta koses. smile.gif
Atsakyti
Sveiko mamytes,
truputi paskaitinejau jusu pokalbius apie kedutes ir nusprendziau pati parasyti. Mes turime Peg Perego prima pappa. Pirkome, kai vaikui buvo puse metu, t.y. 2003 metu lapkriti ir jis iki siol joje sedi. Kai pirkome, pardaveja sake, kad si kedute skirta iki 4 metu, tik ne visi vaikai nori taip ilgai joje sedeti. Musiskis, panasu, bus is tu, kurie iki tu 4 metu issedes. Kedute labai patenkinti. Labai dziaugemes ir reguliuojama nugareles padetimi, ir reguliuojamu auksciu. Ypatingai dziaugemes dirzais, nes buvo periodas, kai vaikas taip ir taikesi is tos kedutes islipti savarankiskai. Taciau turime ir viena problema - gal pries metus pradejo plysti "minkstoji" kedutes dalis - t. y. ta "klijonka" ant kurios vaikas sedi. As, aisku, suprantu, kad galejo pradeti ir nuo senatves plysti, nes naudojome ta keduta tikrai intensyviai, bet man idomiau suzinoti, ar galima atskirai nusipirkti ta "minksta" dali?
Atsakyti
Mes kai ieškojom maitinimo kedutės buvom susidomėję ir Deltim nam-nam. Ji mano nuomone turi viena didelį trūkumą - nesikiloja pakojukas, nes kol vaikas dar nedidelis, labai nepatogu jam sėdėti nuleistomis kojomis.
Atsakyti
QUOTE(saule97 @ 2007 01 10, 18:18)
Mes kai ieškojom maitinimo kedutės buvom susidomėję ir Deltim nam-nam. Ji mano nuomone turi viena didelį trūkumą - nesikiloja pakojukas, nes kol vaikas dar nedidelis, labai nepatogu jam sėdėti nuleistomis kojomis.

Juk visi prie stalo sėdime nuleistomis kojomis biggrin.gif O dauguma kėdučių būtent tokios, tiek medinės, tiek plastikinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saule97 @ 2007 01 10, 18:18)

Neturim tokios problemos, nes mūsų mažiukė iš karto užsikėlė kojas ant stalo - amerikonka lotuliukas.gif . Taip dabar ir valgo. Kol kas patenkinti kėdute, gerai, kad yra saugos diržai, nes mažoji nuolat judėjime. Tik turiu rūpestį, nes ji intensyviai bando kojom išstumti tą kojas atskiriančią plastmasinę dalį. Kažin, ar įgijus jėgų nesulaužys mums to staliuko.
Atsakyti
Mes taip pat patenkinti NAM NAM thumbup.gif Sūnui buvom nupirkę medinę kėdutę,kuri paskui pasidaro ir kėdė ir staliukas.tai man nelabai patiko(nesireguliavo nei aukstis,nei sedimoji padetis,be to jojiu diržu nebuvo,tai saugojom labai,kad neiškristų).užtat dabar sakiau pirksiu tik plastmasinę ax.gif Neilgai naudojam dar,bet tikrai esam patenkinti thumbup.gif O patiesti kažką tikrai norisi,tada atrodo vaikiukui jaukiau ax.gif
Atsakyti
mes turim chicco kedute thumbup.gif , kaina truputi kandanti , bet kaledu proga susimetem su seneliais ir nupirkom tongue.gif
as t.p. patiesiu ranksluostuka ties galvyte , nes be jo labai suprakaituoja unsure.gif
Atsakyti