Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 2

Vakar MB nupirko tarka is Cento, atrodo tikrai nebloga, tai dabar laukiu progos kada galesiu isbandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kudle @ 2011 01 15, 15:36)
Gal zinot kur galim nusipirkti  Vilniuj smulkintuva uz libdukus ?  doh.gif kai kuriuose cento parduotuvese ju nera  schmoll.gif

Klausiau Zemuju paneriu "Cento", tai pirmadieni zadejo uzvezima siu prekiu. Gal ir kitur papildymas bus:)
Atsakyti
Sveikutes, noriu konsultacijos naudojanciu "Power Delta".Nusipirkau ir as si stebuklinga daikta rolleyes.gif Norejau paklausti: - kiek jums uztruko pakrovimas pirma karta, kol uzsidege zalia lempute? g.gif Itariu, kad kazkas pas mane ne taip su juo g.gif Surenkant kota - viena dalis labai sunkiai isikiso(atgal istraukti jau nesugebejau, nors kisau taip, kaip parodyta pagal raudonas rodykles); ikisus pakroveja- jame uzsidege raudona lempute(ta dariau is vakaro, ~21.30val, zodziu ryte, pasiziurejus, vis dar dege raudona verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2011 01 18, 08:22)
Sveikutes, noriu konsultacijos naudojanciu "Power Delta".Nusipirkau ir as si stebuklinga daikta rolleyes.gif Norejau paklausti: - kiek jums uztruko pakrovimas pirma karta, kol uzsidege zalia lempute? g.gif Itariu, kad kazkas pas mane ne taip su juo g.gif Surenkant kota - viena dalis labai sunkiai isikiso(atgal istraukti jau nesugebejau, nors kisau taip, kaip parodyta pagal raudonas rodykles); ikisus pakroveja- jame uzsidege raudona lempute(ta dariau is vakaro, ~21.30val, zodziu ryte, pasiziurejus, vis dar dege raudona verysad.gif

Laba,

Pakrovimas gali užtrukti apie 12 val. Rekomenduojama pirmus tris kartus pilnai pakrauti ir pilnai iškrauti akumuliatorių, tokiu būdų maksimaliai išnaudosite akumuliatoriaus galimybes.

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dorote @ 2011 01 16, 08:12)
Graužiu nagus,kad nepasinaudojau Leifheit akcija IKI parduotuvėje  doh.gif Tik vakar susipažinau su tuo trupinių surinkėju ir taaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiip jo užsimaniau, kad net baigiu galvą nusilaužti ieškodama nuolaidų. gal kas kur matė akcijų atrakcijų? Nes kol neįsigysiu to daikto, nenurimsiu  schmoll.gif  lotuliukas.gif

O susipažinot tik pagal paveiksliuką, ar realiai?
Nes pusę metų naudoju, jeigu reiktų antrą kartą tikrai nepirkčiau. tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(dorote @ 2011 01 16, 12:12)
Graužiu nagus,kad nepasinaudojau Leifheit akcija IKI parduotuvėje  doh.gif Tik vakar susipažinau su tuo trupinių surinkėju ir taaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiip jo užsimaniau, kad net baigiu galvą nusilaužti ieškodama nuolaidų. gal kas kur matė akcijų atrakcijų? Nes kol neįsigysiu to daikto, nenurimsiu  schmoll.gif  lotuliukas.gif

Siaip akcija dar tesiasi ir isduosiu paslapti, kad Kaune "Sauletekio" IKI dar yra sio gerio mirksiukas.gif

QUOTE(Digas @ 2011 01 18, 11:32)
Laba,

Pakrovimas gali užtrukti apie 12 val. Rekomenduojama pirmus tris kartus pilnai pakrauti ir pilnai iškrauti akumuliatorių, tokiu būdų maksimaliai išnaudosite akumuliatoriaus galimybes.

Iki! smile.gif

Aciu uz info 4u.gif Vadinasi viskas su juo gerai doh.gif , o as istraukiau pakroveja, nesulaukus zalios lemputes, vadinasi, gryzus vakare vel ikisiu krautis per nakti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 01 18, 09:58)

o as mamai isveziau, nepatiko man jis, gulejo metus laiko nenaudojamas, panaudojom gal savaite, su siurbliu daug svariau, o traukti ar ta ar ta, koks skirtumas...... o mamai labai patinka, dar draugem demonstravo, tai tos irgi nusipirko g.gif .... kaip kam jis...... o va turiu langu valytuva tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 01 18, 10:58)

kaip ir dažniausiai būna - pamačiau pas draugę, panaudojau ir susižavėjau smile.gif žinoma, 195 lt (kaip parduotuvėje) tikrai nemokėčiau, bet pasinaudojus akcija ar galimybe iš ko nors perpirkti - nespjaučiau, nes trupiniai, trupiniai - mano gyvenimo košmaras biggrin.gif

QUOTE(ALRENA @ 2011 01 18, 11:40)
Siaip akcija dar tesiasi ir isduosiu paslapti, kad Kaune "Sauletekio" IKI dar yra sio gerio mirksiukas.gif

ech, iki Kauno toloka, aš iš Klaipėdos ;0
gal kas Klaipėdoje yra užmatę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2010 12 29, 20:07)
man iš Palangos atvežė forumietė  4u.gif ten jų dauuug yra (Klaipėdoj t.p.)  mirksiukas.gif

QUOTE(dorote @ 2011 01 18, 22:17)

gal kas Klaipėdoje yra užmatę?  smile.gif

Pabandykit susisiekti, gal pagelbes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorote @ 2011 01 18, 22:17)
kaip ir dažniausiai būna - pamačiau pas draugę, panaudojau ir susižavėjau smile.gif žinoma, 195 lt (kaip parduotuvėje) tikrai nemokėčiau, bet pasinaudojus akcija ar galimybe iš ko nors perpirkti  - nespjaučiau, nes trupiniai, trupiniai - mano gyvenimo košmaras  biggrin.gif
gal kas Klaipėdoje yra užmatę?  smile.gif

klapedoj VINGIO iki yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ALRENA @ 2011 01 18, 12:40)

Aciu uz info 4u.gif Vadinasi viskas su juo gerai doh.gif , o as istraukiau pakroveja, nesulaukus zalios lemputes, vadinasi, gryzus vakare vel ikisiu krautis per nakti  biggrin.gif

O as po nakties ikrovimo sulaukiau zalios sviesos! clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojant sluota grindims plaut, kur prisilipina sluoste? Ar geras dalykas? Gundausi nusipikt, kol dar akcija galioja, bet paziurejau, kad vien ta sluoste pakeitimui kainuoja 35Lt
Atsakyti