QUOTE(rimulia12 @ 2011 01 27, 10:18)
Taip turiu jau antrus metus naudoju. Dalykas nerealus. Picobelo sluota man tas pats kaip indaplove ar skalbykle. patinka kad nereikia net ranku mirkyti plaunant grindis, sluota neapsivelia gaurais (turiu ir jai pritaikyta kibira). O gel sluostes keitimo tai per du metus keiciau 2kartus, pirma karta tai po puses metu. tik todel kad po kiekvieno grindu plovimo skalbdavau skalbykleje, nors ir 30 temperaturoje ji man susitrauke ir susiraite. Draugei kai pirko patare nenuimineti o tiesiog su visa sluotos galva ismuiluoti su ukisku muilu ir pasiteisino.
man ta šluota irgi labai patinka, tik labai erzina, kad kotas nesusimažina

pas mane butas mažas, tai plaudama grindis dažnai šluotos galu užkabinu ką nors. Na ir nugręžti sunkoka, jėgos reikia, todėl dažniausiai vandenį ranka nuspaudžiu, bet šiaip esu patenkinta
vakar nusipirkau virtuvines svarstykles, kol kas man jos labai patinka, tik garantijos net kitą savaitę reiks eit į parduotuvę, nes sakė neturi
Papildyta:
QUOTE(cognac @ 2011 01 26, 20:29)
Turiu pleveles ir folijos laikikli, plevele labai gerai issivynioja, o folija prisitraukia prie krasto ir labai sunkiai vyniojasi ir daznai plysta, istisai reikia ardyti ir istraukineti folijos krasta. Bandziau deti ivairiu gamintoju folija, pilnesni ir tustesni rulona, bet situacijos nekeicia. Ar kam taip yra?
aš neturiu, bet man teko išbandyti šitą daiktą, su folija jokių problemų nebuvo

tik man plėvelę sunkiai pjovė, vis glamžėsi