Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 2

QUOTE(Digas @ 2011 02 18, 07:18)
Laba,

Drąsiai galite nešti, pakeis smile.gif

Iki! smile.gif

Jau pakeitė. thumbup.gif Esu sužavėta,kad be jokių atsikalbinėjimų pakeičia,nei klausia,kaip sulūžo,nei ką. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Barakuda* @ 2011 02 21, 11:43)
Digai,sos,gal žinai ar dar bus cento parduotuvėse papildymai  4u.gif

Laba,

Jeigu nepamiršiu, ryt sužinosiu. Jeigu ką priminkite prašau man į AŽ.

Iki! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lolitusik @ 2011 02 21, 15:50)
Sveiki,
turiu klausimeli. Pirkau Cento parduotuveje Smulkintuvas „Comfortline" bet jis man skilo. Parduotuvese nera to smulkintuvo, kad pakeistu. Ka tokiu atveju daryti? Kreiptis i leifheit atstovus ir jie pakeis?  ax.gif

Laba,

Galite tiesiai kreiptis į atstovus dėl pakeitimo, bus greičiau ir paprasčiau.

Iki! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svarus @ 2011 02 17, 01:30)
Sveiki,

Sakykit, ką manot apie akcijines svarstykles- ar verta pirkti?

Aš Cento parduotuvėje pirkau abejas svarstykles (virtuvines ir nevirtuvines) - kol kas esu labai patenkinta 4u.gif Bet tik grįžusi namo, pamačiau, kad jos ne Leifheit.. Gal aš kažko nežinau, ar čia tos firmos susijusios?
Atsakyti
QUOTE(as-berry @ 2011 02 22, 10:57)
Aš Cento parduotuvėje pirkau abejas svarstykles (virtuvines ir nevirtuvines) - kol kas esu labai patenkinta  4u.gif Bet tik grįžusi namo, pamačiau, kad jos ne Leifheit.. Gal aš kažko nežinau, ar čia tos firmos susijusios?

Aš jau gerus 2 mėnesius naudoju virtuvines svarstykles, gerai veikia. Jokių problemų nebuvo. O dėl pavadinimo man atrodo instrukcijoje perskaičiau, kad jos pagamintos Leifheit užsakymu ar kažkaip panašiai.
Atsakyti
Gal žinote kur pigiau galima įsigyt šepetį su kibiru Twist?
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2011 02 16, 17:27)
Sveikos,antra savaite negaliu atsidžiaugti twix rinkiniu (šepetys+kibiras).Namus plauti dabar vienas malonumas thumbup.gif  Visoms draugems rekomendavau thumbup.gif  Tikiuosi ilgai šis gėris man tarnaus ax.gif Ačiū Digui 4u.gif

Pasirodykite koks tas rinkinys, nes kaip tik domiuosi sepeciais grindu valymui...
Atsakyti
Gal kas tiksliai zinote apie Cento lipduku akcija.. Ar ji kartais nepratesta g.gif ? Galvojau, kad lipdukus dave tik iki vasario 15d. Nustebino, nes siandien gavau Cente lipduku.. Tai gal pratese g.gif .. Tik gaila, kad uz juos nusipirkti nera ko, tik zirkles siandien gavau. Gal kur Kaune matete svarstykliu, matavimo inda ir multipjaustykle g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2011 02 25, 14:34)
Gal kas tiksliai zinote apie Cento lipduku akcija.. Ar ji kartais nepratesta g.gif ? Galvojau, kad lipdukus dave tik iki vasario 15d. Nustebino, nes siandien gavau Cente lipduku.. Tai gal pratese g.gif .. Tik gaila, kad uz juos nusipirkti nera ko, tik zirkles siandien gavau. Gal kur Kaune matete svarstykliu, matavimo inda ir multipjaustykle g.gif

Multipjaustyklės nėra niekur ir neaišku,ar bus...Ir aš jos ieškojau. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raile @ 2011 02 25, 14:34)

iki kovo 15d dalins dar mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinote Vilniuje cento kur yra kūno masės svarstyklių. Nepakeliui, nesinori lakstyt po visas, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Siandien nusipirkau Power Delta siurbliuka-sluota parsinesus ijungiau pabandyt ir labai greit išsikrovė, kaip suprantu buvo ikrauta pabandymui. Tai va mano problema ta, kad dabar ijungiau kraut ir niekas nevyksta g.gif . Turetu isijungt žalia šviesa, bet jau 3 valnandos praėjo ir nieko. Ištraukiau iš rozetes ir pabandžiau ijungt neveikia blink.gif . Gal kraunant reikia paspaust ta ijungimo mygtuka kad pradėtu krautis g.gif gal kas turit su jomis patirties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2011 02 26, 21:07)
Siandien nusipirkau Power Delta siurbliuka-sluota parsinesus ijungiau pabandyt ir labai greit išsikrovė, kaip suprantu buvo ikrauta pabandymui. Tai va mano problema ta, kad dabar ijungiau kraut ir niekas nevyksta g.gif . Turetu isijungt žalia šviesa, bet jau 3 valnandos praėjo ir nieko. Ištraukiau iš rozetes ir pabandžiau ijungt neveikia  blink.gif . Gal kraunant reikia paspaust ta ijungimo mygtuka kad pradėtu krautis  g.gif gal kas turit su jomis patirties  4u.gif

Laba,

Pirmiausia jį reikia pakrauti - tai trunka 12-14 val. Kai pasikraus užsidegs žalia Jūsų minėta lemputė. Beje jis niekada neveiks, jeigu neatjungsite pakrovimo laido nuo valytuvo. Nerekomenduoju naudoti nepakrovus pirmą kartą pilnai. Sulaukite kol pasikraus, tada naudokite iki kol pilnai iškrausite. Po to kartokite dar kelis kartus tą pačią pakrovimo ir iškrovimo procedūrą. Taip padariusi Jūs užtikrinsite maksimalų akumuliatoriaus tarnavimo laiką...

Iki! smile.gif
Atsakyti