Sveiki,
Sakykit, ką manot apie akcijines svarstykles- ar verta pirkti?
QUOTE(Digas @ 2011 02 16, 19:51)
Man pačiam asmeniškai labiau patinka Eco Perfect serijos grindų šepečiai.
Turit omeny va sita? http://www.gerduva.l...coperfect-profi
as supratau kad ja ir galima paskui sukomplektuot su kibiru, ane

QUOTE(cola @ 2011 02 17, 13:01)
Turit omeny va sita? http://www.gerduva.l...coperfect-profi

Laba,
Taip, čia tas modelis, kurį galima komplektuoti su kibiru - presu.
Iki!

O man sulūžo siurbliuko (berods Power Delta) kotas
.Nors viskas veikia,laideliai viduje nepažeisti,bet labai neestetiškai atrodo kotas, apvyniotas izoliacija...Įdomu,pakeistų man tą kotą?

QUOTE(Astra @ 2011 02 17, 21:11)
O man sulūžo siurbliuko (berods Power Delta) kotas
.Nors viskas veikia,laideliai viduje nepažeisti,bet labai neestetiškai atrodo kotas, apvyniotas izoliacija...Įdomu,pakeistų man tą kotą? 

Laba,
Drąsiai galite nešti, pakeis

Iki!

QUOTE(Digas @ 2011 02 18, 07:18)
Jeigu nesunku,permeskite,prašau, kontaktus Kaune į až.,kur turėčiau kreiptis.
Kur Kaune galima gauti už Cento lipdukus mini smulkintuvą?
Noriu paklausti, ar Leifheit skystį langams galima naudoti minusinėje temperatūroje, ar neužšąla?
QUOTE(Auksiukė @ 2011 02 18, 12:22)
Noriu paklausti, ar Leifheit skystį langams galima naudoti minusinėje temperatūroje, ar neužšąla?
Laba,
Leifheit skystis yra koncentratas ir yra skiedžiamas su vandeniu, tad minusinėje temperatūroje užšals....
Iki!

QUOTE(Digas @ 2011 02 18, 14:44)
Laba,
Leifheit skystis yra koncentratas ir yra skiedžiamas su vandeniu, tad minusinėje temperatūroje užšals....
Iki!
Iki!

Dėkui, tikrai, jis gi skiedžiamas, užšals

Sveiki,
turiu klausimeli. Pirkau Cento parduotuveje Smulkintuvas Comfortline" bet jis man skilo. Parduotuvese nera to smulkintuvo, kad pakeistu. Ka tokiu atveju daryti? Kreiptis i leifheit atstovus ir jie pakeis?
turiu klausimeli. Pirkau Cento parduotuveje Smulkintuvas Comfortline" bet jis man skilo. Parduotuvese nera to smulkintuvo, kad pakeistu. Ka tokiu atveju daryti? Kreiptis i leifheit atstovus ir jie pakeis?