Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 2

QUOTE(aurimk @ 2011 07 30, 17:04)
ir man idomu, nes is posto galima tik spelioti ar Digas prisidejes prie sito pasisekimo ar ne  g.gif

pirkau Urmo bazėse, 1 sandėlys, geltona galerija, prekės iš anglijos, taip ta pardė ir vadinasi, naujas, su dėžute, dar vienas liko, jei dar nenupirktas ir reikia, tai užsukit ten 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristiniux @ 2011 07 30, 20:25)
pirkau Urmo bazėse, 1 sandėlys, geltona galerija, prekės iš anglijos, taip ta pardė ir vadinasi, naujas, su dėžute, dar vienas liko, jei dar nenupirktas ir reikia, tai užsukit ten 4u.gif  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai gundo šis šepetys,ar verta pirkti,kaip sakot?
http://www.e-senukai...niu-kotu_1.html
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 08 09, 09:34)
Labai gundo šis šepetys,ar verta pirkti,kaip sakot?
http://www.e-senukai...niu-kotu_1.html

Mane irgi sis gundo ax.gif Dar ir kbiro noreciau kartu
Atsakyti
QUOTE(aureka @ 2011 08 09, 10:47)
Mane irgi sis gundo  ax.gif Dar ir kbiro noreciau kartu

As turiu sia sluota su kibiru. Metus laiko galvojau ir pasidariau gimtadienio dovana. Man tai labai patinka. Ir sluota valo zymiai geriau, nei tos paprastos, nes pas mane kate, tai nors su siurbliu isvalau, po to plaunant vistiek daug plaukeliu kates ir mano si sluota susluoja. Todel vistiek tenka pasilenkti ir ismesti tuos nesvarumus, bet bent jau rankos sausos tongue.gif

Atsakyti
gal kas turit atsiliepimu apie "sketines" dziovykles- kuom jos viena nuo kitos skiriasi(na neskaitant kainos biggrin.gif )?

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 08 09, 13:39)
gal kas turit atsiliepimu apie "sketines" dziovykles- kuom jos viena nuo kitos skiriasi(na neskaitant kainos  biggrin.gif )?

Aciu  4u.gif

Laba,

Pagrinde skiriasi ilgiu, išskleidimo būdu ir tvirtinimu. Visą kitą praktiškai tas pats.

Iki! smile.gif
Atsakyti
uzsisakiau sian Airboard M Plus lenta
user posted image

ir Pegasus 200 Deluxe dziovykle

user posted image

gausiu ant dienu, galesiu veliau pakomentuot 4u.gif dziovykle manau bus gera, nors buvau uzsikabinus ant tower dziovykles, kompaktiskesne ir fainesne pasirode, bet niekas kiek ziurejau neturejo sandely siuo metu, tai pasiemiau sita. o del lentos tai nezinau ka pasakyt, dvejonese, nes: kai kur kaip privaluma raso, kad lenta pralaidi garams, o sita atvirkciai - nepralaidi, atspinti ir sita pozymi apibudina irgi kaip privaluma. tai kas geriau?? rinkausi tarp sitos ir Vileda Viva Premium..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2011 08 09, 13:39)
gal kas turit atsiliepimu apie "sketines" dziovykles- kuom jos viena nuo kitos skiriasi(na neskaitant kainos  biggrin.gif )?

seniai skaitineju cia, tik niekaip nepasisakau, nors turiu nemazai siu leifheit prekiu.

del situ sketiniu dziovykliu, tai kaip tik pries savaite isigijau gerduvoj tokia, dabar pas juos ispardavimas didysis, tai gera nuolaida gavau siai dziovyklei, o as pirkau linomatic deluxe, labai lengvai galiu ja isskleisti nereik nei vyro pagalbos biggrin.gif dar gal tures. maciau kad gerduva turi savo puslapi, ten galima pasiskaitineti apie jas thumbup.gif

del lyginimo lentos irgi galvoju isigyti, bet didelis pasirinkimas tai kazkaip dar laukiu akciju gal pigiau kas bus smile.gif

Kokias jus naudojat lentas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra Gal. @ 2011 08 17, 10:06)
del lyginimo lentos irgi galvoju isigyti, bet didelis pasirinkimas tai kazkaip dar laukiu akciju gal pigiau kas bus smile.gif
Kokias jus naudojat lentas? biggrin.gif

As turiu tokia http://www.gerduva.l...oard-m-plus-571
Labai patenkinta - dabar lyginant nereikia lentos laikyt kad nenukristu lotuliukas.gif
Is pradziu nudegindavau daznai pirstus, nes maziaus drabuziai 56 dydys buvo tokie mazuciai wub.gif , bet dabar paaugo ir daug reciau nudeginu. Patinka kad prie lyginimo lentos yra prailgintuvas ir jungiu lygintuva ne kazkur o i lyginimo lenta, ir kartais staigiai reikia pasitraukti nuo lyginimo lentos, nes mazius pabudo ar dar kas, tai greit ir lengvai isimu is lentos lygintuvo laida ir nebedraskau rozeciu blush2.gif nes skaubant daznai su laidu ir rozete issiimdavo doh.gif
Atsakyti
Noriu įsigyti šios firmos džiovyklę, tik vis neapsisprendžiu kurią. Dabar Gerduvoj akcija džiovyklėms "Condor 200". Domėjausi ir džiovykla "Pegasus 200". Gal kas tokius modelius turite 4u.gif Būtų įdomu sužinoti atsiliepimus apie abejas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nercepas @ 2011 08 20, 14:14)
Noriu įsigyti šios firmos džiovyklę, tik vis neapsisprendžiu kurią. Dabar Gerduvoj akcija džiovyklėms "Condor 200". Domėjausi ir džiovykla "Pegasus 200". Gal kas tokius modelius turite 4u.gif  Būtų įdomu sužinoti atsiliepimus apie abejas ax.gif

Turiu Pegasus, nu super dziovykle thumbup.gif Gerduvoj ciupinejau kita ta spalvota, cia turbut apie ta ir klausiat, tai matosi kad silpnesne, tuo paciu ir garantija jai mazesne duodama, zodziu Pegasus patikrinta laiko 4u.gif
Atsakyti