QUOTE(dorote @ 2011 08 24, 17:27)
SOS!!! sugedo mano Power Delta superinė duperinė šluota. Nors kraudavau, kai reikėdavo, net per naktį, ji pasikraudavo minimaliai, ji paveikdavo vos kelias minutėles ir padvėsdavo...

Tiesa, sugedo ji po kelių mėnesių naudojimo, tačiau tada aš nuleidau rankas, nes neradau čekio... Bet po generalinės buto tvarkos čekį radau

Ar kas turi patirties tokiu klausimu - ar man kuo nors padės? paremontuos? pakeis nauja? Metai nuo pirkimo dar nepraėję, prižiūrėjau tinkamai, pagal instrukciją ...
Laba,
Pakeis, kreipkitės į įgaliotą atstovą...
Iki!
Papildyta:
QUOTE(praeive @ 2011 08 24, 22:12)
laba diena
prasau padeti issirinkti sluota. daug skaitinejau, geriausi atsiliepimai apie twist ir profi komplektus. speju, reiketu pirkt atskiras sluostes plytelems, medinems ir kamstinems grindims, nes turim visokiu.
tiesa, turim namie augintini, kurio plauku pilna kaip kirpykloj. gal jiems rinkti iseitis butu power delta?
aciu atsakiusioms
Laba,
Power Delta šitoje situacijoje nepadės, tam tinkamas yra dulkių siurblys, o po to tik vienas iš Jūsų minėtų variantų: komplektas Profi arba Twist. Power Delta yra skirtas greitam pavalymui nedidelių plotų: trupiniai pabiro, žemių su batais kažkas prineša, cukrų ant žemės išpylėte ir panašiai. Plaukus Power Delta surenka, tačiau ilgi plaukai apsisuka apie valymo volelius ir juos kiekvieną kartą reikia kruopščiai valyti. Jeigu kruopščiai neišvalysite, laikui bėgant Power Delta suges. Taigi, jeigu naudosite tinkamai ir tokio pobūdžio valymams apie kuriuos kalbėjau, jis tarnaus ilgai...
Iki!