Įkraunama...
Įkraunama...

Leifheit prekės - 2

QUOTE(aurimk @ 2011 08 20, 13:19)
Turiu Pegasus, nu super dziovykle  thumbup.gif Gerduvoj ciupinejau kita ta spalvota, cia turbut apie ta ir klausiat, tai matosi kad silpnesne, tuo paciu ir garantija jai mazesne duodama, zodziu Pegasus patikrinta laiko  4u.gif

Laba,

Pritariu, jeigu atidžiai apžiūrėti, rasite skirtumų tikrai + nėra papildomos komplektacijos. Pegasus patikimiausias variantas + ilga garantija...

Iki! smile.gif
Atsakyti
O as turiu beda - is namu "isejo" POWER DELTA pakrovejas. Tiksliau - itariu, kad MB padare tvarka, rado neaisku pakroveja ir ji ismete kartu su kitais senu mobiliu telefonu pakrovejais. doh.gif Nors sako, kad neprisimena.
Taigi, dabar suku galva ar imanoma is kur nors gauti pakroveja? g.gif
Atsakyti
Laba visoms 4u.gif Ar kuri turite pjaustymo lenta su keiciamais pavirsiais? Dabar Cento parduotuveje uz lipdukus galima nusipirkti... Neapsisprendziu, gal kuri pasidalintu + ir -
Atsakyti
SOS!!! sugedo mano Power Delta superinė duperinė šluota. Nors kraudavau, kai reikėdavo, net per naktį, ji pasikraudavo minimaliai, ji paveikdavo vos kelias minutėles ir padvėsdavo... sad.gif Tiesa, sugedo ji po kelių mėnesių naudojimo, tačiau tada aš nuleidau rankas, nes neradau čekio... Bet po generalinės buto tvarkos čekį radau tongue.gif Ar kas turi patirties tokiu klausimu - ar man kuo nors padės? paremontuos? pakeis nauja? Metai nuo pirkimo dar nepraėję, prižiūrėjau tinkamai, pagal instrukciją ...
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2011 08 22, 09:51)
Laba visoms 4u.gif  Ar kuri turite pjaustymo lenta su keiciamais pavirsiais? Dabar Cento parduotuveje uz lipdukus galima nusipirkti... Neapsisprendziu, gal kuri pasidalintu + ir -

Ar niekas neturite sios pjaustymo lenteles:

user posted image
Atsakyti
laba diena 4u.gif
prasau padeti issirinkti sluota. daug skaitinejau, geriausi atsiliepimai apie twist ir profi komplektus. speju, reiketu pirkt atskiras sluostes plytelems, medinems ir kamstinems grindims, nes turim visokiu.
tiesa, turim namie augintini, kurio plauku pilna kaip kirpykloj. gal jiems rinkti iseitis butu power delta? g.gif
aciu atsakiusioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorote @ 2011 08 24, 17:27)
SOS!!! sugedo mano Power Delta superinė duperinė šluota. Nors kraudavau, kai reikėdavo, net per naktį, ji pasikraudavo minimaliai, ji paveikdavo vos kelias minutėles ir padvėsdavo... sad.gif Tiesa, sugedo ji po kelių mėnesių naudojimo, tačiau tada aš nuleidau rankas, nes neradau čekio... Bet po generalinės buto tvarkos čekį radau  tongue.gif Ar kas turi patirties tokiu klausimu - ar man kuo nors padės? paremontuos? pakeis nauja? Metai nuo pirkimo dar nepraėję, prižiūrėjau tinkamai, pagal instrukciją ...

Laba,

Pakeis, kreipkitės į įgaliotą atstovą...

Iki! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(praeive @ 2011 08 24, 22:12)
laba diena 4u.gif
prasau padeti issirinkti sluota. daug skaitinejau, geriausi atsiliepimai apie twist ir profi komplektus. speju, reiketu pirkt atskiras sluostes plytelems, medinems ir kamstinems grindims, nes turim visokiu.
tiesa, turim namie augintini, kurio plauku pilna kaip kirpykloj. gal jiems rinkti iseitis butu power delta? g.gif
aciu atsakiusioms 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Laba,

Power Delta šitoje situacijoje nepadės, tam tinkamas yra dulkių siurblys, o po to tik vienas iš Jūsų minėtų variantų: komplektas Profi arba Twist. Power Delta yra skirtas greitam pavalymui nedidelių plotų: trupiniai pabiro, žemių su batais kažkas prineša, cukrų ant žemės išpylėte ir panašiai. Plaukus Power Delta surenka, tačiau ilgi plaukai apsisuka apie valymo volelius ir juos kiekvieną kartą reikia kruopščiai valyti. Jeigu kruopščiai neišvalysite, laikui bėgant Power Delta suges. Taigi, jeigu naudosite tinkamai ir tokio pobūdžio valymams apie kuriuos kalbėjau, jis tarnaus ilgai...

Iki! smile.gif
Atsakyti
Na ka isigijau ir as Twist rinkini, labai esu patenkinta wub.gif Senukuose sake, kad garantija 4 metai g.gif Kazkaip maniau, kad 3 metai ax.gif
Digai, kaip yra is tikruju? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2011 08 25, 07:42)
Na ka isigijau ir as Twist rinkini, labai esu patenkinta  wub.gif  Senukuose sake, kad garantija 4 metai  g.gif  Kazkaip maniau, kad 3 metai  ax.gif
Digai, kaip yra is tikruju?  4u.gif

ant sluotos ir kibiro dezes parasyta , kad 3 metai , tikrai ne 4 metai smile.gif
Atsakyti
isigijom skalbiniu dziovykle akcijine ir nesigailiu, tikiuosi nesulus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Digas @ 2011 08 25, 00:03)
Laba,

Pakeis, kreipkitės į įgaliotą atstovą...

Iki! smile.gif
[

ir būtina pateikti įsigyjimo čekį... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neraj @ 2011 08 25, 12:08)
ant sluotos ir kibiro dezes  parasyta , kad 3 metai , tikrai ne 4 metai  smile.gif

Aciu 4u.gif Kazin, o deze reikia saugoti garantiniu laikotarpiu? g.gif
Atsakyti