QUOTE(Chiromante @ 2010 07 12, 23:57)
Maziau tu riškis prie tu reiksmiu - ten tik "raktiniai zodziai"...Panasiai, kaip kokioj trecioj klasej mokytojas duoda zodi "duona" ir liepia sugalvoti kuo daugiau budvarziu jai apibudinti....Koks dvejetukininkas sugalvos, kad duona gali buti balta, juoda ir skani...Viskas. O apsiskaites zmogus turbut sugalvos kokiu 20 apibudinimu duonai...O po to is tu apibudinimu gali kurti pasakojima per visa sasiuvini

O kas liecia O (Kvaili), tai kalbant apie kasdieninius ivykius, tiks visi tavo rasti aprasymai ir maziau pergyvenk - kurie teisingi, kurie ne...
Aciu uz atsakyma.Matot,nelysciau prie tu reiksmiu,jei kazka nuojauta ar intuicija snibzdetu,bet,kad man paveikslelis tera paveikslelis.Ziuriu as i ji ir nesuprantu ka joje turiu suprasti.Siaip,esu meniska is prigimties,tai man net keista,kad interpretacijos nelenda i galva

Labai fainas palyginimas su tais pirmokiukais

Teisingas...As,kaip ir minejau,jauciu bus luzis butent po ilgu stebejimu pagal dienos kortas,nes atmintim nepasizymiu ir reiksmes iskalti butu sudetinga

Aciu dar karta uz atsakyma,galvojau,niekas su manim nebendraus jau
O as dar klausiau ar galima toki pati klausima kita diena klaustiAr galiu paklausti kokia ryt bus diena,o atejus tam rytojui vel paklausti kokia siandien manes laukia diena?Ar tai netikslinga?
Papildyta:
QUOTE(Singerita @ 2010 07 13, 00:01)
Jūsų pastebėjimus aš visada atidžiai skaitau, bet kokia informacija praverčia, dėkui.

Jei atvirai apie kursus dar nebuvau pagalvojusi, bet gal reiktų, dabar dar tokia pradžių pradžia.
Papildyta:
Aš tai tą meilužių kortą tokiu atveju traktuočiau kaip draugiškus santykius ir gerai kartu praleistą laiką. Juk nebūtinai iškart pažodžiui Įsimylėjėlių kortą suprasti.
Teisingai sakai.Bet as pati pasimeciau,vyrui sakau trauk korta,sugalvok klausima.Uzdave ir kai istraukiau korta,gavau toki sypsni,tai atrode,kad pagalvojo,jog man reikia

Ir dar,manau,is sono lengviau interpretuoti truputeli,bet vis tiek lbai aciu uz pastebejima,ateity tikrai prisiminsiu tokia galimybe