Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 19:30)

Pirksiu ir Waito. Tik bijau labai, kad be pagalbos aš tikrai dar nesugebėsiu net sugalvoti prasmės verysad.gif , o klausinėti čia ir trukdyti, tikrai nepatogu, nes mano klausimai bus tundriški.

Kad manau tikrai ne viena būsi su tundriškais klausimais biggrin.gif Gal kaip nors kartu ir su senbuvių pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 20:30)
Gal mano mieste yra kokia patikima tarologė? Kad pamokytų mane

Man ir to noretusi,nes visa diena prie ju budama,ziuredama i paveiksleli nesugebu nieko pajausti,pajusti ka ji galetu reiksti jauciuos slyksciai,labai liudnai ir nevykeliskai verysad.gif

As ir noreciau gyvai su kazkuo pasneketi,kad papasakotu,paaiskintu,man rodos tik tada ledai pasistumetu,nes db toks jausmas kad viska darau ne nuo to galo ir neteisingai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 12, 18:53)
Tai cia ir yra balta korta  biggrin.gif  Visose kaladese jos skirtingos ir retai kur buna tuscias baltas lapas....

lotuliukas.gif Visai tundra... Galvojau, kad viena puse turi buti kaip visu, o kita visai balta doh.gif
Atsakyti
Paklausiau kortų ar jos nori su manim bendrauti ir traukiau po vieną iš Didžiųjų ir vieną iš Mažųjų arkanų.
Iš DA ištraukiau IV Imperatorių, iš MA - 9 lazdas.

Su interpretacijomis man sudėtingai, Imperatorius manau reiškia jog mano pasirinktos kortos teisingas kelias, aš turiu galią jomis naudotis, sugebėsiu jas suvokti. O va tos 9 lazdos kažkaip man piktai atrodo, bent iš paveiksliuko, toks skersom žiūrintis vaikinukas. Gal tai reiškia kažkokią mano baimę g.gif , įtartiną požiūrį į visokius mistinius dalykus, žiūrėjimą išeis čia kas iš to ar ne. g.gif
Atsakyti
Nu jau kaip fainai atgijusi tema bigsmile.gif thumbup.gif tik nelįskit panos į jokius pogrindžius, geriau čia bendraukit ir klauskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorette @ 2010 07 12, 23:20)
Nu jau kaip fainai atgijusi tema bigsmile.gif  thumbup.gif  tik nelįskit panos į jokius pogrindžius, geriau čia bendraukit ir klauskit smile.gif

Tai gal jus tada i mano klausimus galetumete atsakyti? 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi ir aš į jūsų pradedančiujų būrelį. Labai tikiuosi kad priimsit ir padėsit su Taro susidraugauti. Mano šeimoje ir mano asmeniniam gyvenime dabar toks laikotarpis, kad ... pagalbos tiesiog labai reikia. Pas būrėjas lankytis neturiu galimybės, tai nusprendžiau Taro pagalbos kreiptis. Gaila tik kad jokių kursų irgi negaliu lankyt, tai visa viltis internetas. Mano kortytės Egiptietiškos, labai seniai pirktos, bet gulėjo ir liūdėjo. Bet žiūriu sunkoka man bus, paveikslėliai nedaug ką sako, o paaiškinimai skirti kitoms kaladėms. Kažkaip nesusiveda man kolkas mintys ...
Kažin, o gal reikėtų kitas kortas įsigyt, tokias kad tiktų man, kaip manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 12 liepos 2010 - 21:37
Na bet ir užsidegiau tomis kortomis, visą vakarą sėdžiu ir visokius nereikšmingus klausimus joms uždavinėju (na tikiuosi jos neįsižeis kas nereikšmingus, o tai rimtų dar bijau klausti biggrin.gif ). Tai taip tiksliai pataiko atsakymą, pvz paklausiau dėl vieno brangaus žmogaus kas mus sieja ? Ir ištraukiau kortą - Taurių karalienę. Na to piešinuko nelabai nagrinėjau, bet va reikšmę kai perskaičiau - "Joks kitas Taro simbolis neįkūnija taip jausmų brangumo ir vientisumo kaip šis". Na tai taip taikliai atitiko bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dera1 @ 2010 07 12, 22:34)
Jungiuosi ir aš į jūsų pradedančiujų būrelį. Labai tikiuosi kad priimsit ir padėsit su Taro susidraugauti. Mano šeimoje ir mano asmeniniam gyvenime dabar toks laikotarpis, kad ... pagalbos tiesiog labai reikia. Pas būrėjas lankytis neturiu galimybės, tai nusprendžiau Taro pagalbos kreiptis. Gaila tik kad jokių kursų irgi negaliu lankyt, tai visa viltis internetas.

Sveika prisijungusi, aš irgi pradedančioji. Tiksliau dar visai žalia biggrin.gif

Pati irgi susidomėjau Taro grynai iš asmeninių sumetimų. blush2.gif Sėdžiu tokioj gyvenimo duobėj, kad nebežinau net kokiu būdu beišsikapstyti. Kai pati atsakymo nežinau, bandysiu kortose ieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 12, 23:39)
Na bet ir užsidegiau tomis kortomis, visą vakarą sėdžiu ir visokius nereikšmingus klausimus joms uždavinėju (na tikiuosi jos neįsižeis kas nereikšmingus, o tai rimtų dar bijau klausti  biggrin.gif  ). Tai taip tiksliai pataiko atsakymą, pvz paklausiau dėl vieno brangaus žmogaus kas mus sieja ? Ir ištraukiau kortą - Taurių karalienę. Na to piešinuko nelabai nagrinėjau, bet va reikšmę kai perskaičiau - "Joks kitas Taro simbolis neįkūnija taip jausmų brangumo ir vientisumo kaip šis". Na tai taip taikliai atitiko  bigsmile.gif
Papildyta:

Sveika prisijungusi, aš irgi pradedančioji. Tiksliau dar visai žalia  biggrin.gif 

Pati irgi susidomėjau Taro grynai iš asmeninių sumetimų.  blush2.gif  Sėdžiu tokioj gyvenimo duobėj, kad nebežinau net kokiu būdu beišsikapstyti. Kai pati atsakymo nežinau, bandysiu kortose ieškoti.

Dziugu,kad tau taip aiskiai krenta,tai ne man,uzdavus klausima ar pas vyra atvaziuos draugas,isimylejeliu korta krenta doh.gif Na,bet gal tai parode artima rysi,ar kaip cia.Draugai,tai draugai,bet masinos ardymas nelabai romantiskas pasisedejimas po 9 prakaitais smile.gif Rasysiuosi tikrai kasdien kas ir kaip,tikiu,kad tik dienorascio pagalba atrasiu kortu reiksmes,nes db tai man nelabai kaip sekasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 12, 19:36)
Paklausiau kortų ar jos nori su manim bendrauti ir traukiau po vieną iš Didžiųjų ir vieną iš Mažųjų arkanų.
  Iš DA ištraukiau IV Imperatorių, iš MA - 9 lazdas.

Su interpretacijomis man sudėtingai, Imperatorius manau reiškia jog mano pasirinktos kortos teisingas kelias, aš turiu galią jomis naudotis, sugebėsiu jas suvokti. O va tos 9 lazdos kažkaip man piktai atrodo, bent iš paveiksliuko, toks skersom žiūrintis vaikinukas. Gal tai reiškia kažkokią mano baimę  g.gif , įtartiną požiūrį į visokius mistinius dalykus, žiūrėjimą išeis čia kas iš to ar ne.  g.gif

Na kodelgi? Jeigu kalbam ne apie buitini, o dvasini lygmeni (klausimas gi buvo ta tema mirksiukas.gif ), tai si korta rodo harmonija tarp tavo jau suvokto noro ir pasamoninio siekio, ji kalba apie stabiluma per asmenine transformacija, taip pat rodo tavo augancia vidine jega deka moteriskojo ir vyriskojo pradu sajungos....Dar - gali pranesti apie nauja pazinti (kuri gali buti ne tik su zmogumi) ir nora atrasti gilu emocini rysi tame santykyje....Sio arkano atitikmuo I-Czin - "Vidine tiesa arba Nuosirdumas", kas sako, kad dabar tau reikia dirbti ne vienai, o kolektyve (tai gal kursai visai ne prošal?). Cia, zinoma, be galo trumpai, bet gal pravers....
Atsakyti
Sveikutė 4u.gif aš vakar savasias susiradau, šitiek metų tyliai laukusias, ir va dabar bandau ryšį užmegzt. Lyg ir atsakinėja, bet aiškinimai reikšmių man tai.... g.gif
1 klausimas. Koks mano santykis su TARO? XXI Pasaulis apversta ( na mano gyvenime tai naujas dalykas, tai turbūt teisingas atsakymas)
2 Kaip turėčiau sustiprinti ryšį su T? XVI -Bokštas (suprantu kad kažkas mano gyvenime ar manyje turėtų griūti, pasikeisti....manau mano pažiūros.)
3 Koks ateity bus mano ryšys su T? IV -Valdovas ( va kad tai stipri korta tai suprantu, bet kaip ją šiuo atveju reiktų aiškinti? ...daug klausimų... gerokai daugiau nei atsakymų...na bet pagal mane tai gal ir visai nebloga perspektyva. blush2.gif

Kažin, o ar galiu kol kas tik su DA dirbti? man ir jie kol kas labai sudėtingi, o jeigu dar dadėjus ir MA... ar reikėtų iškart su visa kalde kalbėtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dera1: 12 liepos 2010 - 21:55
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 12, 18:33)
Man ir to noretusi,nes visa diena prie ju budama,ziuredama i paveiksleli nesugebu nieko pajausti,pajusti ka ji galetu reiksti jauciuos slyksciai,labai liudnai ir nevykeliskai verysad.gif

As ir noreciau gyvai su kazkuo pasneketi,kad papasakotu,paaiskintu,man rodos tik tada ledai pasistumetu,nes db toks jausmas kad viska darau ne nuo to galo ir neteisingai verysad.gif

Maziau tu riškis prie tu reiksmiu - ten tik "raktiniai zodziai"...Panasiai, kaip kokioj trecioj klasej mokytojas duoda zodi "duona" ir liepia sugalvoti kuo daugiau budvarziu jai apibudinti....Koks dvejetukininkas sugalvos, kad duona gali buti balta, juoda ir skani...Viskas. O apsiskaites zmogus turbut sugalvos kokiu 20 apibudinimu duonai...O po to is tu apibudinimu gali kurti pasakojima per visa sasiuvini biggrin.gif O kas liecia O (Kvaili), tai kalbant apie kasdieninius ivykius, tiks visi tavo rasti aprasymai ir maziau pergyvenk - kurie teisingi, kurie ne...
Atsakyti