Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 19:16)
Chiromante,
Kazkada minejote, kad laikysites dietos. Galvoju gal yra koks efektyvus uzkalbejimas? Gal tiktu ant stiklines su vandeniu per nakti palaikyti savo lieknos ir grazios ( lotuliukas.gif ) foto? Ir kaip daznai bei ilgai ta reiketu daryti?

O jeigu tokios lieknos ir gražios foto neturiu, gal galima photoshopu padailinti iki norimo rezultato ir tada jau pasidėti. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 18:21)
Va, būtų fainiai pakalbėti ta tema bigsmile.gif . Iš tikro, ar yra kokie nors užkalbėjimai, tarkim, kad sulieknėti?

Nu turiu aš jau kortas, dar bijau dėlioti, tik sūnus sunervino doh.gif , pradariau kaladę, jis čiupo kortą ir sako: žiūrėk, "mirtis". Šakės, kaip susinervinau, atėmiau kortas ir neleidau lįsti doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

tobula, o ko gi tu susinervinai? Korta parodo idealiai padėtį - XIII -Mirtis - natūrali pabaiga vieno laikotarpio, ir natūrali pradžia kito. Beje šiuo atveju dvasinio daugiau. Man kažkodėl rodo taip.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 13, 19:23)
gal galima photoshopu padailinti iki norimo rezultato ir tada jau pasidėti.  lotuliukas.gif

Galiu padėti šiuo klausimu. Fotošopo lotuliukas.gif

Na, mergaitės, rodau kortas ( tokios biškį leliukiškos smile.gif , paveikslėliai vaikiški), bet man patinka jos

Pabandžiau išsimesti pradinukišką variantą: praeitis, dabartis, ateitis. Tai štai kaip man išsidėliojo

user posted image

Ir norėjau paklausti, dukra neatsiplėšia nuo kortų, ir net sakyčiau neblogai reikšmes komentuoja, ar leisti jai "žaisti" kortomis?

Kitas savo išmestų kortų prasmes, rodos, išsiaiškinsiu, daugmaž supratau. O vat su Saule XX truputį užkliuvau, nelabai suprantu šios kortos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 13 liepos 2010 - 18:55
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 20:47)
Na, mergaitės, rodau kortas ( tokios biškį leliukiškos smile.gif , paveikslėliai vaikiški), bet man patinka jos
Ir norėjau paklausti, dukra neatsiplėšia nuo kortų, ir net sakyčiau neblogai reikšmes komentuoja, ar leisti jai "žaisti" kortomis?

O,labai fainos kortos,man net daug mielesni paveiksliukai nei Raiderio bigsmile.gif Tokie siltuteliai,svelnus...

Kiek metu dukrytei?Matai,vaikams gal is tiesu lengviau,jie sako,ka mato,o mes prisirise prie kazkokiu kanonu,neleidziam sau laisvai mastyti,ziurim kaip turetu buti,o ne taip,kaip yra...

Dar karta uzmeciau aki i jusu kortos,nu kokias teigiamas emocijas jos man kelia wub.gif Ir dar LT kalba bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep pink: 13 liepos 2010 - 18:56
QUOTE(dera1 @ 2010 07 13, 19:31)
tobula, o ko gi tu susinervinai? Korta parodo idealiai padėtį - XIII -Mirtis - natūrali pabaiga vieno laikotarpio, ir natūrali pradžia kito. Beje šiuo atveju dvasinio daugiau. Man kažkodėl rodo taip.

Dėkui, rašausi viską ką paaiškinate, kad pačiai vėliau lengviau būtų suprasti.
Vyras sėdi, sako, nu išmesk man kortas blink.gif . Kažkas neįtikėtino. Jis juk netiki kortomis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 19:47)

Kitas savo išmestų kortų prasmes, rodos, išsiaiškinsiu, daugmaž supratau. O vat su Saule XX truputį užkliuvau, nelabai suprantu šios kortos blush2.gif

Gražios jūsiškės, tokios meilios. wub.gif

O Saulė manau visomis prasmėmis yra geriausia korta - norų išsipildymas, laimė, materialinė gerovė, gera sveikata, dideli pasiekimai. Na žiūrint apie ką klausėt.
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 13, 19:55)

Kiek metu dukrytei?Matai,vaikams gal is tiesu lengviau,jie sako,ka mato,o mes prisirise prie kazkokiu kanonu,neleidziam sau laisvai mastyti,ziurim kaip turetu buti,o ne taip,kaip yra...

Dar karta uzmeciau aki i jusu kortos,nu kokias teigiamas emocijas jos man kelia wub.gif Ir dar  LT kalba bigsmile.gif

dukrai 11 metų, bet šiaip brandesnė tokia, protingas vaikas. Aišku, ji dabar metėsi ar ją myli berniukas doh.gif

Kortos tikrai gražios, tik va einu aiškintis ką jos pasakė man. Nors nuojauta kužda, kad visai neblogai blush2.gif . Klausykit, o aš čia jums su ta nuotrauka visą savo gyvenimą parodžiau, ania? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 18:56)
Dėkui, rašausi viską ką paaiškinate, kad pačiai vėliau lengviau būtų suprasti.
Vyras sėdi, sako, nu išmesk man kortas blink.gif . Kažkas neįtikėtino. Jis juk netiki kortomis biggrin.gif

oi, manęs tai jau tu neklausyk labai, aš tik trečia diena kortomis domiuosi ir skaitinėju.
O vyrui būtinai išmesk, netiki jie netiki, o kai reikia - tai ir labai tiki.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 07 13, 19:59)
Gražios jūsiškės, tokios meilios.  wub.gif

O Saulė manau visomis prasmėmis yra geriausia korta - norų išsipildymas, laimė, materialinė gerovė,  gera sveikata, dideli pasiekimai. Na žiūrint apie ką klausėt.

O žinokit, kad aš nieko neklausiau. Tiesiog išdėliojau: praeitis, dabartis, ateitis. Ir nieko neklausiau blush-anim-cl.gif2 Reikėjo klausti?
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 20:01)
O žinokit, kad aš nieko neklausiau. Tiesiog išdėliojau: praeitis, dabartis, ateitis. Ir nieko neklausiau blush-anim-cl.gif2 Reikėjo klausti?

Nežinau ar būtina klausti, bet aš visada klausiu. net nesusimąsčiau jog galima neklausti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 13, 19:47)
Galiu padėti šiuo klausimu. Fotošopo lotuliukas.gif

Pabandžiau išsimesti pradinukišką variantą: praeitis, dabartis, ateitis. Tai štai kaip man išsidėliojo

user posted image

Siaip visai nieko kortos, tik, kad skaiciu nera ant DA ar as nematau?
Na, o del leidimo dukrai tai nezinau. As cia nekompetetinga pasisakyti. Ziurint gal kiek dukrai metu. Nors is esmes jei pasizaisti tai manau nerekomenduotina.
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 13, 20:13)
Siaip visai nieko kortos, tik, kad skaiciu nera ant DA ar as nematau?

Ne, skaičių nėra, tik yra dar tokia lentelė kaip puzle, reikia sudėlioti, tai ji su skaičiais g.gif
Atsakyti