Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(Deep pink @ 2010 07 11, 17:21)
Na,nemiegojau su kortomis po pagalve...O tu kazkaip kitaip issimiegojai? rolleyes.gif

Kazkaip nekaip miegojosi, keisti sapnai. Tai kai 3 nakties pabudau, isemiau is po pagalves. Gal kazko pasamoningai bijojau ir del to taip neramiai miegojau g.gif

Nors kai paklausiau kortu del to sapno, tai iskrito XVII Zvaigzde. Tai kaip ir gera sapno prasme. Is esmes Chiromantes prognoziu tasa ax.gif Tai gal reikia nebijoti ir vel pasideti nakciai pas save g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 11 liepos 2010 - 18:14
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 10, 21:04)
Taigi - jokiu az - sudomins - parasysiu, nesudomins....sory....

Vis norėjau tikėti, kad tie paukščiai nieko nereiškia, bet visgi greičiausiai buvo kitaip....
Norėčiau užduoti tau klausimą, bet suprantu, kad ir be mano smalsumo tu turi ką veikti. Tad rašau čia, jei sudomins, žinau- atsiliepsi.
Artimam žmogui šiąnakt nutiko nelaimė. Aplinkybės labai miglotos, dabar jis reanimacijoje tarp gyvybės ir mirties.
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 11, 19:33)
Vis norėjau tikėti, kad tie paukščiai nieko nereiškia, bet visgi greičiausiai buvo kitaip....
Norėčiau užduoti tau klausimą, bet suprantu, kad ir be mano smalsumo tu turi ką veikti. Tad rašau čia, jei sudomins, žinau- atsiliepsi.
Artimam žmogui šiąnakt nutiko nelaimė. Aplinkybės labai miglotos, dabar jis reanimacijoje tarp gyvybės ir mirties.

Labai gaila, bet tikiuosi, kad viskas bus gerai ir tas zmogus issikapstys. Stiprybes.
Atsakyti
QUOTE(Vi-Vian @ 2010 07 11, 18:40)
atsiprasau, kad isiterpsiu. turiu kalade Cigonisku taro, visiskai nauja. kadangi turiu ir Klasikiniu taro kalade ir supratau, kad jos ne man ("draugauju" su Lenormand), tad prie sios kalades pirstu nekisau.

Jetus, gundausi unsure.gif . Gal kas galite pakomentuoti čigoniškas taro? Ar jos labai sudėtingos, kažin ar tiktų man? unsure.gif

Linkiu jums stiprybės ir tikėjimo geriausiu
Atsakyti
Sveikos merginos, o kitiems nekeliat kortu? Labai idomu pasidare, niekada to nedariau, tai baisiai idomu isbandyti...... as vilniete, tai jai kuri sutiktumete, buciau labai patenkinta. I burimo salonus nenoriu, geriau jau svamoksles, bet pasakojancios ta ka kortos rodo, o ne ka pacios sugalvoja. Saunuoles Jus, as irgi noreciau ismokti.............. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 11, 17:51)
Kazkaip nekaip miegojosi, keisti sapnai. Tai kai 3 nakties pabudau, isemiau is po pagalves. Gal kazko pasamoningai bijojau ir del to taip neramiai miegojau  g.gif

Nors kai paklausiau kortu del to sapno, tai iskrito XVII Zvaigzde. Tai kaip ir gera sapno prasme. Is esmes Chiromantes prognoziu tasa  ax.gif  Tai gal reikia nebijoti ir vel pasideti nakciai pas save  g.gif

Del sapnu - esu tikra, kad Taro itaka...pati po siai dienai miegu su jom - priklausomai nuo kalades ir sapnai bigsmile.gif Del Sapnu ir XVII....Labai nedviprasmiska.... g.gif Tau sako, kad buk siame momente - kiekvienos akimirkos pojutis - kazkas nepakartojamo ir vienkartinio...dvasine savianalize, kosmoso tobulumo suvokimas, atsinaujinimas ir atgimimas...TACIAU, tai ir perspejimas, kad yra pasamoninis noras (gal net ne noras - sunku parinkti zodi) uzsiliuliuoti euforijoj (labai naturalu, kai pradedi suvokti, kad gali siek tiek daugiau nei aplinkiniai bigsmile.gif ) Be to, nepamirsk, kad pries XVII eina XVI (Bokstas).....Vadinasi tu jau issivadavai is savo baimiu bei nerimo kalejimo...Taciau tai periodas, kada esi ant ribos...17 -vilties skaicius.Pagal menulio cikla, tai pirma diena (po triju jaunaties dienu), kada danguje pasirodo plonyte menulio linija....Kalbam ne apie buitini lygmeni, todel labai daug ka reikia skaityti sirdimi...Tu save zinai geriau, todel is to, ka parasiau, turbut pasidarysi tikslesnes interpretacijas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 11, 18:33)

Zvaigzdeta, kas gi cia gali pasakyti - reiskia ar nereiskia...As pati tom dienom balkone radau negyva geni, o po to ta pacia diena gavau dar kelis panasius "zenklus"...Nepatinka man tai, bet ka gali zinoti - guodiesi, kas sutapimas ir tiek...Siandien suzinojau, kad joks ne sutapimas - tiesiog kai jau zinai, kas ivyko, labai paprasta suprasti zenklus biggrin.gif Atsitiko ne man, o labai artimai draugei - visiskas sudas istiesu, bet dabar kaip galvoju - pranesimas buvo daugiau negu aiskus....bet kaip ta suprasti?
Papildyta:
QUOTE(tobula @ 2010 07 11, 19:47)
Jetus, gundausi unsure.gif . Gal kas galite pakomentuoti čigoniškas taro? Ar jos labai sudėtingos, kažin ar tiktų man? unsure.gif

Mano nuomone - susilaikyk...Isigyk klasikines Waito - pamatysi kaip puikiai susikalbesite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 12, 00:58)
Mano nuomone - susilaikyk...Isigyk klasikines Waito - pamatysi kaip puikiai susikalbesite mirksiukas.gif

Dėkui. Visgi dar esu abejonėse blush2.gif ar tikrai puikiai susikalbėsiu...Einu googlinti kaip atrodo Waito kortos, gal išsigąsiu lotuliukas.gif
Papildyta:
visiskas sudas istiesu, bet dabar kaip galvoju - pranesimas buvo daugiau negu aiskus....bet kaip ta suprasti?

prieš mano a.a. tėčio ligos diagnozę į langą ( žiemą) snapeliu kaleno paukštis, praskleidžiau užuolaidas pažiūrėti, jis nulėkė. Po to sužinojome tėčio diagnozę verysad.gif . Tiesą sakant, tik dabar prisiminiau, negalvojau, jog tai ženklas buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 12 liepos 2010 - 00:06
QUOTE(Gusha @ 2010 07 11, 19:25)
Nera uz ka  4u.gif

Mes dabar kartu eisim pazinimo keliu. Daug smagiau bus kai busim abi zalios  mirksiukas.gif  Bet visko po truputi ismoksim, svrbiausia tiketi ir to siekti  umn.gif  Noreciau kada nors ismokti kortas matyti kaip filma  bigsmile.gif

Manau,lysiu i pogrindi mokytis...O tau dar tikrai parasysiu paklausti kaip sekasi,bus labai ydomu suzinoti bigsmile.gif

QUOTE(Gusha @ 2010 07 11, 19:51)
Kazkaip nekaip miegojosi, keisti sapnai. Tai kai 3 nakties pabudau, isemiau is po pagalves. Gal kazko pasamoningai bijojau ir del to taip neramiai miegojau  g.gif

Geras...Net nebuciau pagalvojusi apie tokius dalykus ax.gif Reiks gal ir man pasideti sianakt rolleyes.gif Nors,man ir taip dar prastos naktys,gal nerizikuosiu dar labiau nedamigus pabusti smile.gif

QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 11, 20:33)
Artimam žmogui šiąnakt nutiko nelaimė.

4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(tobula @ 2010 07 11, 21:47)
Jetus, gundausi

lotuliukas.gif thumbup.gif Saunuole,ateik pas mus,i ziopliukiu bureli mirksiukas.gif

QUOTE(Apus @ 2010 07 12, 00:49)
Sveikos merginos, o kitiems nekeliat kortu?

Tokia kaip as tai nenorek,kad ismestu,nes sau dar mest nesuprantam normaliai kaip,o profesionalai del ydomumo niekam nemeta,tad,stok ir tu i musu buri biggrin.gif
Atsakyti
Del sapnu - esu tikra, kad Taro itaka...pati po siai dienai miegu su jom - priklausomai nuo kalades ir sapnai  bigsmile.gif  Del Sapnu ir XVII....Labai nedviprasmiska.... g.gif Tau sako, kad buk siame momente - kiekvienos akimirkos pojutis - kazkas nepakartojamo ir vienkartinio...dvasine savianalize, kosmoso tobulumo suvokimas, atsinaujinimas ir atgimimas...TACIAU, tai ir perspejimas, kad yra pasamoninis noras (gal net ne noras - sunku parinkti zodi) uzsiliuliuoti euforijoj (labai naturalu, kai pradedi suvokti, kad gali siek tiek daugiau nei aplinkiniai bigsmile.gif ) Be to, nepamirsk, kad pries XVII eina XVI (Bokstas).....Vadinasi tu jau issivadavai is savo baimiu bei nerimo kalejimo...Taciau tai periodas, kada esi ant ribos...17 -vilties skaicius.Pagal menulio cikla, tai pirma diena (po triju jaunaties dienu), kada danguje pasirodo plonyte menulio linija....Kalbam ne apie buitini lygmeni, todel labai daug ka reikia skaityti sirdimi...Tu save zinai geriau, todel is to, ka parasiau, turbut pasidarysi tikslesnes interpretacijas mirksiukas.gif
Papildyta:

Zvaigzdeta, kas gi cia gali pasakyti - reiskia ar nereiskia...As pati tom dienom balkone radau negyva geni, o po to ta pacia diena gavau dar kelis panasius "zenklus"...Nepatinka man tai, bet ka gali zinoti - guodiesi, kas sutapimas ir tiek...Siandien suzinojau, kad joks ne sutapimas - tiesiog kai jau zinai, kas ivyko, labai paprasta suprasti zenklus biggrin.gif Atsitiko ne man, o labai artimai draugei - visiskas sudas istiesu, bet dabar kaip galvoju - pranesimas buvo daugiau negu aiskus....bet kaip ta suprasti?
Papildyta:

Man dar tas labai labai ilgai negres mirksiukas.gif Stengsiuosi mokytis ir tobuleti toliau, o cia kaip taisykle, ir ziniu bus daugiau, bet itariu paskui prades dygti tie medziai, kai ieisiu giliau i miska ax.gif

Na del tu pauksciuku tai jau man visai neramu darosi ir liudna. Mano mama dabar su klaustuku del sveikatos... O i musu langus labai megsta atsitrenkti pauksciukai ir deja... ne visi paskui vel pakyla blink.gif Net siurpas ima mane.

O jums nebuna, kad kiek paziurite i laikrodi, tai vis rodo: 12:12, 13:13, 22:22 ir panasiai? Na paskutiniu metu tai jau labai labai daznai toki laika matau. Ir ne tik, o ir vyras mano taip pat.

Dar noriu paklausti, kaip turi buti sudeliota kalade, kad deti ja po pagalve? Ar jus dedate pilna kalade ar tik DA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 12 liepos 2010 - 08:01
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 11, 23:58)

Tai va, ir aš matau, kad pranešimas buvo daugiau negu aiškus.
Bet suprasti taip ir nesugebėjau.
Vakar pabandžiau virtualias Taro. Jam į ateitį meta Keturis kalavijus, jo žmonai tą patį į artimiausius įvykius, į ateitį- Griūvantis bokštas.
Norėtųsi žinoti ar yra tam kaltininkas? Ir ar bus jis nubaustas? To jau aš negaliu perprasti.
Beje, suabejojau tikslumu. Man į ateitį iš trijų kortų iškrito dvi dešimt kalavijų unsure.gif Čia kažkas klausė, ar galima virtualiomis tikėti unsure.gif
Atsakyti
Na ką jungsiuos ir aš į tų besimokančių būrelį, šiandien jau kortas pasiėmiau. ax.gif Bet gal dar šiandien nieko jų neklausiu, reikia gal pirma prisijaukinti. O taip jau nekantru. biggrin.gif
Papildyta:

Užjaučiu, tikiuosi viskas susitvarkys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 12, 08:07)
Manau,lysiu i pogrindi mokytis...O tau dar tikrai parasysiu paklausti kaip sekasi,bus labai ydomu suzinoti bigsmile.gif
Geras...Net nebuciau pagalvojusi apie tokius dalykus ax.gif Reiks gal ir man pasideti sianakt rolleyes.gif Nors,man ir taip dar prastos naktys,gal nerizikuosiu dar labiau nedamigus pabusti smile.gif

Nelisk i pogrindi, cia merginos padeda labai, jei kas neaisku, tai geriau cia mokytis 4u.gif

Na, o del dejimo pagalve, tai neskubek, pirma paklausk, kortu, koks tarp jusu rysys, ir jei geras, tada paklausk kas nutiktu, jei pasidetum kalade nakciai po pagalve. Nes savo kailiu pajauciau, kad tai stipru...
Atsakyti