QUOTE(Gusha @ 2010 07 11, 17:51)
Kazkaip nekaip miegojosi, keisti sapnai. Tai kai 3 nakties pabudau, isemiau is po pagalves. Gal kazko pasamoningai bijojau ir del to taip neramiai miegojau
Nors kai paklausiau kortu del to sapno, tai iskrito XVII Zvaigzde. Tai kaip ir gera sapno prasme. Is esmes Chiromantes prognoziu tasa

Tai gal reikia nebijoti ir vel pasideti nakciai pas save
Del sapnu - esu tikra, kad Taro itaka...pati po siai dienai miegu su jom - priklausomai nuo kalades ir sapnai

Del Sapnu ir XVII....Labai nedviprasmiska....

Tau sako, kad buk siame momente - kiekvienos akimirkos pojutis - kazkas nepakartojamo ir vienkartinio...dvasine savianalize, kosmoso tobulumo suvokimas, atsinaujinimas ir atgimimas...TACIAU, tai ir perspejimas, kad yra pasamoninis noras (gal net ne noras - sunku parinkti zodi) uzsiliuliuoti euforijoj (labai naturalu, kai pradedi suvokti, kad gali siek tiek daugiau nei aplinkiniai

) Be to, nepamirsk, kad pries XVII eina XVI (Bokstas).....Vadinasi tu jau issivadavai is savo baimiu bei nerimo kalejimo...Taciau tai periodas, kada esi ant ribos...17 -vilties skaicius.Pagal menulio cikla, tai pirma diena (po triju jaunaties dienu), kada danguje pasirodo plonyte menulio linija....Kalbam ne apie buitini lygmeni, todel labai daug ka reikia skaityti sirdimi...Tu save zinai geriau, todel is to, ka parasiau, turbut pasidarysi tikslesnes interpretacijas
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2010 07 11, 18:33)
Vis norėjau tikėti, kad tie paukščiai nieko nereiškia, bet visgi greičiausiai buvo kitaip....
Norėčiau užduoti tau klausimą, bet suprantu, kad ir be mano smalsumo tu turi ką veikti. Tad rašau čia, jei sudomins, žinau- atsiliepsi.
Artimam žmogui šiąnakt nutiko nelaimė. Aplinkybės labai miglotos, dabar jis reanimacijoje tarp gyvybės ir mirties.
Zvaigzdeta, kas gi cia gali pasakyti - reiskia ar nereiskia...As pati tom dienom balkone radau negyva geni, o po to ta pacia diena gavau dar kelis panasius "zenklus"...Nepatinka man tai, bet ka gali zinoti - guodiesi, kas sutapimas ir tiek...Siandien suzinojau, kad joks ne sutapimas - tiesiog kai jau zinai, kas ivyko, labai paprasta suprasti zenklus

Atsitiko ne man, o labai artimai draugei - visiskas sudas istiesu, bet dabar kaip galvoju - pranesimas buvo daugiau negu aiskus....bet kaip ta suprasti?
Papildyta:
QUOTE(tobula @ 2010 07 11, 19:47)
Jetus, gundausi

. Gal kas galite pakomentuoti
čigoniškas taro? Ar jos labai sudėtingos, kažin ar tiktų man?
Mano nuomone - susilaikyk...Isigyk klasikines Waito - pamatysi kaip puikiai susikalbesite