Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 11:07)
Sublime man atsiunte i pastuka idomiu knygu, tad vienoje is ju kaip tik apie skaicius rasoma.

Apie ketverta:

Число 4— сугубо земное число, поэтому все тетрады присущи именно земному существованию. Четверка— это мир геометрических (стереометрических) фигур. Это трехмерное эвклидово пространство. Вот примеры четверичных схем. В древней Индии жизнь человека разделялась на четыре части: первая —детство, чело¬век растет; вторая— юность, человек учится; третья— зрелость, человек получает жену, творит, исполняет социальный ритуал и выполняет свой долг перед обществом; четвертая — старость, человек передает все дела своему сыну и уходит в лес отшельничать. Схема, конечно, явно тяготеющая к идеализации. Мы уже говорили о четырех первоначалах. А как вам такие тетрады: четыре стороны .света, четыре евангелиста, четыре ветра и т. д. Особо остановимся на четырех варнах. По сути, четыре варны есть 3 плюс 1: три варны «дваждырожденных» (старая душа—душа, прошедшая много воплощений), последняя же варна шудр — молодая душа, не прошедшая надлежа¬щего количества постижений в предыдущих инкарнациях.

Kaip smagu del to netiketo pasiulymo  thumbup.gif  O kaip jus surado? Manau, kad verta pabandyti, juk ne kasdien taip nutinka. O gal atrasi save. Jei ne, tai visada yra galimybe grizti ten, kur viskas buvo palikta  mirksiukas.gif

Vėl ta telepatija biggrin.gif paminėjai mane tuo momentu kai susiruošiau parašyt biggrin.gif

Gyvenime viskas duodama ne veltui ir tai, ko tuo momentu reikia labiausiai, tik ne visuomet mes norim visom duotybėm pasinaudoti, ir kartais kai duodami išbandymai ne iš karto suvokiame tame pamoką...Visuomet yra daug baimių prieš užverčiant seną puslapį...

Aš dar noriu sugrįžti prie futbolo rungtynių prognozių: vakar prieš finalą traukiau po korta tiek ispanam, tiek olandam.
Ispanam iškrito Šventikas, o Olandam Taurių karalius... Iš pradžių interpretavau, kad Ispanai protingai pasinaudos varžovų klaidom, bet taurė bus Olandų, tačiau po rungtynių viskas susidėliojo į vietas: iš tikro savo auksinį įvartį Ispanai įmušo po teisėjo klaidos, pasinaudoję situacija,o mano Klimto taurių karalius laiko rankoje ne auksinę taurę, o sidabrinę... va, kaip reikia pastebėt viska doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 12, 11:31)
Vėl ta telepatija  biggrin.gif paminėjai mane tuo momentu kai susiruošiau parašyt  biggrin.gif

Gyvenime viskas duodama ne veltui ir tai, ko tuo momentu reikia labiausiai, tik ne visuomet mes norim visom duotybėm pasinaudoti, ir kartais kai duodami išbandymai ne iš karto suvokiame tame pamoką...Visuomet yra daug baimių prieš užverčiant seną puslapį...

Aš dar noriu sugrįžti prie futbolo rungtynių prognozių: vakar prieš finalą traukiau po korta tiek ispanam, tiek olandam.
Ispanam iškrito Šventikas, o Olandam Taurių karalius... Iš pradžių interpretavau, kad Ispanai protingai pasinaudos varžovų klaidom, bet taurė bus Olandų, tačiau po rungtynių viskas susidėliojo į vietas: iš tikro savo auksinį įvartį Ispanai įmušo po teisėjo klaidos, pasinaudoję situacija,o mano Klimto taurių karalius laiko rankoje ne auksinę taurę, o sidabrinę... va, kaip reikia pastebėt viska  doh.gif

Na taip, as irgi pastebejau, kad istikruju ant kortos parasyta (nupiesta) visa informacija, tik reikia pastebeti kiekviena detale ir suprasti jos prasme. Na bet tai ateityje.

O kiek laiko jus jau bendraujate su kortomis?

Na, o del pasikartojanciu skaiciu bandysiu rasti ta knyga 'Как жить большой жизнью на маленькой планете'. Man kazkaip patikimiau remtis knygos informacija, nei forumo dalyves 'Burejos'. Nors labai gali buti, kad ji teisi, bet vistiek norisi dar patvirtinimo. Bet kiek dabar ziurejau, tai tos knygos nete nera, ko gero teks ieskoti knygyne. Nes manau, kad tie skaiciai gali buti svarbi informacija, nes labai jau daznai viskas vyksta.

As va ka radau apie pasikartojamcius skaicius: http://1111spiritguardians.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 12 liepos 2010 - 10:52
QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 11:40)
Na taip, as irgi pastebejau, kad istikruju ant kortos parasyta (nupiesta) visa informacija, tik reikia pastebeti kiekviena detale ir suprasti jos prasme. Na bet tai ateityje.

Na, o del pasikartojanciu skaiciu bandysiu rasti ta knyga 'Как жить большой жизнью на маленькой планете'. Man kazkaip patikimiau remtis knygos informacija, nei forumo dalyves 'Burejos'. Nors labai gali buti, kad ji teisi, bet vistiek norisi dar patvirtinimo. Bet kiek dabar ziurejau, tai tos knygos nete nera, ko gero teks ieskoti knygyne. Nes manau, kad tie skaiciai gali buti svarbi informacija, nes labai jau daznai viskas vyksta.

Na, skaičiuose užkoduota visa įmanoma info...

Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 11:40)

Aš pirkau Zodiako knygyne prieš metus. Ten labai daug įdomių dalykų ir paaiškinimų.Aš tiesiog santraukos neturiu kada rašyt, tik jūsų postus vis perskaitau smile.gif
Tiesiog baltai pavydžiu, kad jūs tiek laisvo laiko turit smile.gif Na, aš jau užbaiginėju savo darbus ir toliau tęsiu atostogas tongue.gif
Atsakyti
Wikipedia raso:

'Numerologists believe that events linked to the time 11:11 appear more often than chance or coincidence. This belief is related to the concept of synchronicity. Other authors believe it is an auspicious sign, and others that it signals a spirit presence. The belief that it has mystical powers has been adopted by believers in New Age philosophies. However, skeptics say that Uri Geller's examples of 11:11 phenomenon in world events are examples of post-hoc reasoning and confirmation bias'.

Cia man pasirode labai rimtos mintys apie skaicius:

http://www.crystalin...chronicity.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 12 liepos 2010 - 11:12
Dėl futbolo. Aš intuityviai buvau garantuota, kad laimės ispanai. O kadangi žaidimas vakar buvo nuobodokas, net ne visą žiūrėjau smile.gif . Ir šeimai sakiau iš anksto, kad laimės ispanai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 11:58)
Wikipedia raso:

'Numerologists believe that events linked to the time 11:11 appear more often than chance or coincidence. This belief is related to the concept of synchronicity. Other authors believe it is an auspicious sign, and others that it signals a spirit presence. The belief that it has mystical powers has been adopted by believers in New Age philosophies. However, skeptics say that Uri Geller's examples of 11:11 phenomenon in world events are examples of post-hoc reasoning and confirmation bias'.

apie 22.22 kažkodėl nerandu niekur blush2.gif
Dabar pas mane 12. 02 val. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 12:00)
Dėl futbolo. Aš intuityviai buvau garantuota, kad laimės ispanai. O kadangi žaidimas vakar buvo nuobodokas, net ne visą žiūrėjau smile.gif . Ir šeimai sakiau iš anksto, kad laimės ispanai smile.gif

Ir aš už juos sirgau nuo pat pradžių, ir intuicija tą patį sakė (tik ne visi akli mato doh.gif ) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Reik mauti nuo kompo doh.gif , 12.12 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 09:26)
blink.gif  man būna. Aš jau net nujaučiu prieš žvilgterdama į laikrodį, kad bus va tie pasikartojantys skaičiai blink.gif . Ypač spėju pažiūrėti 22.22 unsure.gif . Žinok, maniau, kad čia man vienai ir tiesiog sutapimas. Kartais net nejauku palieka, vis tas pasikartojančių skaičių derinys g.gif  g.gif

Ir man taip buna, ir visiem. Tik vieni kreipia i tai demesi, kiti ne. vieni gal dirba toki darba, kad neturi laiko ziureti i laikrodi, o as pvz, sedziu su vaikais namie - -tai naturalu, kad labai daznai uzmetu aki i lakrodi, uztai naturalu, kad daznai matau sutampancius skaicius. kai skaiciai nesutampa, tai ir nekreipiame demesio, o kai sutampa - iskarto istringa, o ir vel...stai ir visa mistika smile.gif
Atsakyti
Pagalvojau dar kaip mudu skiriamės su vyru. Aš jam tą vokiečių aštuonkojį priminiau, sakau: matai, nuspėjo? O jis: eik, eik, skanesnio maisto pridėjo ispanų dėžutėje, tai ir atidarė kur skaniau kvepėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 12, 10:31)

Ispanam iškrito Šventikas, o Olandam Taurių karalius... Iš pradžių interpretavau, kad Ispanai protingai pasinaudos varžovų klaidom, bet taurė bus Olandų, tačiau po rungtynių viskas susidėliojo į vietas: iš tikro savo auksinį įvartį Ispanai įmušo po teisėjo klaidos, pasinaudoję situacija,o mano Klimto taurių karalius laiko rankoje ne auksinę taurę, o sidabrinę... va, kaip reikia pastebėt viska  doh.gif

Saunuole, - aukstas lygis....Ka cia bepridursi mirksiukas.gif Istiesu taip ir reikia mokytis - nera geresnio budo....
Atsakyti
Ar tikrai perkant maiseli kortoms, reikia pasirinkti tinkama diena?
Atsakyti