Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 08:57)
O jums nebuna, kad kiek paziurite i laikrodi, tai vis rodo: 12:12, 13:13, 22:22 ir panasiai? Na paskutiniu metu tai jau labai labai daznai toki laika matau.

blink.gif man būna. Aš jau net nujaučiu prieš žvilgterdama į laikrodį, kad bus va tie pasikartojantys skaičiai blink.gif . Ypač spėju pažiūrėti 22.22 unsure.gif . Žinok, maniau, kad čia man vienai ir tiesiog sutapimas. Kartais net nejauku palieka, vis tas pasikartojančių skaičių derinys g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula: 12 liepos 2010 - 08:27
QUOTE(Singerita @ 2010 07 12, 09:06)
Na ką jungsiuos ir aš į tų besimokančių būrelį, šiandien jau kortas pasiėmiau.  ax.gif  Bet gal dar šiandien nieko jų neklausiu, reikia gal pirma prisijaukinti. O taip jau nekantru.  biggrin.gif
Papildyta:

Sveika papildziusi 'zaliuokiu' gretas 4u.gif Bus smagiau mokytis visoms kartu ir dalintis ziniomis. Nes vistiek ir literatura skirtinga skaitysim, tad vienos suzinos viska truputi vienaip, kitos - kitaip.

Na, o pratinimasis manau ir vyksta, kai kortos rankose geria seimininko energija ir kai pradedama kalbeti. Tad manau gali klausti ir matysi, ka jos tau sako. Tada ir nuspresi ar jau jos bendrauja su tavimi ar dar ne 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 09:26)
blink.gif  man būna. Aš jau net nujaučiu prieš žvilgterdama į laikrodį, kad bus va tie pasikartojantys skaičiai blink.gif . Ypač spėju pažiūrėti 22.22 unsure.gif . Žinok, maniau, kad čia man vienai ir tiesiog sutapimas. Kartais net nejauku palieka, vis tas pasikartojančių skaičių derinys g.gif  g.gif

Labai idomu... Na mums pries kelis metus su vyru taip budavo, tad tada is esmes ivyko dideles permainos musu gyvenime (buitines), o dabar vel tas pats, ir jau seniai, bet kol kas jokiu permainu nenusimato. Jei matyciau tik as, tai galvociau, kad gal tos permainos - susidomejimas Taro, bet ir vyras mato g.gif

As tai praktiskai kasdien matau 10:10, 11:11, 12:12, 14:14, 20:20, 22:22, 23:23.
Gal cia reiketu kokia numerologija pasidometi g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 12 liepos 2010 - 08:39
QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 09:37)

As tai praktiskai kasdien matau 10:10, 11:11, 12:12, 14:14, 20:20, 22:22, 23:23.
Gal cia reiketu kokia numerologija pasidometi  g.gif ?

Bet tikrai, kaži kur tuo pasidomėti? Ar tikrai tai numerologija. Mane tai truputį nervina tas dažnas 22.22 val. pastebėjimas, aš nei vyrui nerodau, nes kažkaip nejaukiai pasijuntu cool.gif . Pagal feng shui ( o gal ir kitas teorijas) ketvertas, apskritai, nėra nuostabiausias skaičius. Įdomiausia, kad mano dabartinis periodas ( apie 10 metų) labai susijęs su dvejetu, ketvertu. Pradedant vaikų gimimo valandomis, net svoriu smile.gif , gimimo data, adresu doh.gif . Dabar labai smalsu pasidarė kur tuo pasidomėti. Nes tik tu , Gusha, parašei, jog irgi dažnai pataikai pasižiūrėti laiką, kuomet skaičiai kartojasi. Sakau, keistai pasijusdavau, bet stengiausi nemistifikuoti.... O dabar jau labai smalsu. Vadinasi ne man vienai taip....
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 09:59)
Bet tikrai, kaži kur tuo pasidomėti? Ar tikrai tai numerologija. Mane tai truputį nervina tas dažnas 22.22 val. pastebėjimas, aš nei vyrui nerodau, nes kažkaip nejaukiai pasijuntu cool.gif . Pagal feng shui ( o gal ir kitas teorijas) ketvertas, apskritai, nėra nuostabiausias skaičius. Įdomiausia, kad mano dabartinis periodas ( apie 10 metų) labai susijęs su dvejetu, ketvertu. Pradedant vaikų gimimo valandomis, net svoriu smile.gif , gimimo data, adresu doh.gif . Dabar labai smalsu pasidarė kur tuo pasidomėti. Nes tik tu , Gusha, parašei, jog irgi dažnai pataikai pasižiūrėti laiką, kuomet skaičiai kartojasi. Sakau, keistai pasijusdavau, bet stengiausi nemistifikuoti.... O dabar jau labai smalsu. Vadinasi ne man vienai taip....

Na manau yra ir daug daugiau tokiu, bet gal dauguma tai laiko sutapimu tiesiog?

Stai ka radau apie dvejetus:

На низком уровне двойка обычно реализуется как непримиримая борьба. На высоком как крайне тесный союз. Число «два» оказывается часто очень значимым в любви. Страх уничтожения своего «я», потери себя (переход на высшую двойку) часто заставляет людей расходиться или вступать друг с другом в единоборство (низкая двойка). Мы видим столкновение двух сильных личностей, которые любят друг друга и вынуждены постоянно расходиться.

O jei sudeti visus dvejetus, bus 8. O apie 8 stai ka sako:

Восьмерка— попытка выхода за пределы гармонии, задаваемой семеркой. Может быть, это поиск некой сверхгармонии. Может быть, это выход в другую реальность, в другую семерку. В лучшем случае мы попадаем на уровень Скорпиона, причем, высшего Скорпиона— Мага, свободно перемещающегося между реальностями. Это отказ от гармонии во имя чего-то другого, высшего. Это отказ от индивидуальности (индивидуальность заканчивается на уровне семи). Это Бодхисатва, либо Змееносец. Это Орел, человек, пережегший свою суть и вышедший к невиданным доселе высям.

Gal tai susije su tavo duotybe gydyti?

Na, bet as matau ivairiu skaiciu, tai nezinau net...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 12 liepos 2010 - 09:23
QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 10:16)
Na manau yra ir daug daugiau tokiu, bet gal dauguma tai laiko sutapimu tiesiog?

Stai ka radau apie dvejetus:

O jei sudeti visus dvejetus, bus 8. O apie 8 stai ka sako:

Dėkui. O kur tu radai tą informaciją, man apie ketvertą reikia blush2.gif , nes jų daugiau mano gyvenime unsure.gif
Papildyta:
Įdomiausia, kad vakar gavau labai rimtą pasiūlymą ir....keistą, visai netikėtą g.gif . Net bijau, nedrįstu dar apie tai galvoti, nes gyvenimas keistųsi kardinaliai. Apsispręsti turiu per ~ 10 dienų ir duoti atsakymą. O įdomiausia tai tas, kad pasiūlymas smarkiai susijęs su chiromantės pamatyta mano galia gydyti, slaugyti, padėti ( nors aš vis dar smarkiai abejoju, jog tai galiu blush2.gif ). Turėčiau toli išvykti, palikti šeimą ir nežinia kuriam laikui. Keista, nes tas pasiūlymas labai netikėtas ir mano atveju net neįtikėtinas unsure.gif . Na, net sapnavusi nebūčiau, o čia- bac. Vis atidėlioju net galvoti apie tai
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 09:59)

Yra knyga Solara "Kak žit bolšoi žiznju na malenkom planete", pyteboditel po Nezrimomu. (neturiu rusiško raidyno kompe, tai atleiskit, jei kam nepatinka, kad taip parašiau smile.gif )Ten apie tai rašoma.

Chiromante, o jūs gal ir krištolinį rutulį naudojat bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lorette: 12 liepos 2010 - 10:02
QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 10:26)
Nelisk i pogrindi, cia merginos padeda labai, jei kas neaisku, tai geriau cia mokytis  4u.gif

Na, o del dejimo pagalve, tai neskubek, pirma paklausk, kortu, koks tarp jusu rysys, ir jei geras, tada paklausk kas nutiktu, jei pasidetum kalade nakciai po pagalve. Nes savo kailiu pajauciau, kad tai stipru...

Na,mano interpretacija pakomentavo tik 1 mamyte,kuriai db beda,tad as nzn ar bent kiek teisingai masciau.Ieskau info seniausiose Taro temose db...
Sakai,paklausk,paklausiu ir nzn ka jos sako,bet nepergyvenu,visu pradzios nelengvos.Tik,as buvau uzklaususi man svarbiu klausimu,ir i juos negavusi atsakymo nzn kai toliau elgtis.Pvz ar galima ta pati klausima kita diena klausti ir pan?..O tu kaip darei-paklausei 1k ar jos draugaus su tavimi,kt karta to nebeklausei?Man knoeti paklausti,nes kiek supratau is mamytes,kad su manim jos draugauti nenori,tai ir ydomu,ar kad per greitai paklausiau ar kaip?..

QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 10:59)
Bet tikrai, kaži kur tuo pasidomėti?

SM yra apie skaiciukus,tai angelo zenklas,ar kaip ten?..Yveskit i google pasikartojanciai skaiciai ar pan mirksiukas.gif

QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 11:48)
Įdomiausia, kad vakar gavau labai rimtą pasiūlymą ir....keistą, visai netikėtą g.gif . Net bijau, nedrįstu dar apie tai galvoti, nes gyvenimas keistųsi kardinaliai. Apsispręsti turiu per ~ 10 dienų ir duoti atsakymą. O įdomiausia tai tas, kad pasiūlymas smarkiai susijęs su chiromantės pamatyta mano galia gydyti, slaugyti, padėti ( nors aš vis dar smarkiai abejoju, jog tai galiu blush2.gif ). Turėčiau toli išvykti, palikti šeimą ir nežinia kuriam laikui. Keista, nes tas pasiūlymas labai netikėtas ir mano atveju net neįtikėtinas unsure.gif . Na, net sapnavusi nebūčiau, o čia- bac. Vis atidėlioju net galvoti apie tai

Manau,tau reikia sutikti.Nzn kodel,jauciu,kad tau bus labai gerai.Ir pati ta jauti,bet bijai priimti.Kazkodel taip manau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 10:48)
Dėkui. O kur tu radai tą informaciją, man apie ketvertą reikia blush2.gif , nes jų daugiau mano gyvenime unsure.gif
Papildyta:

Sublime man atsiunte i pastuka idomiu knygu, tad vienoje is ju kaip tik apie skaicius rasoma.

Apie ketverta:

Число 4— сугубо земное число, поэтому все тетрады присущи именно земному существованию. Четверка— это мир геометрических (стереометрических) фигур. Это трехмерное эвклидово пространство. Вот примеры четверичных схем. В древней Индии жизнь человека разделялась на четыре части: первая —детство, чело¬век растет; вторая— юность, человек учится; третья— зрелость, человек получает жену, творит, исполняет социальный ритуал и выполняет свой долг перед обществом; четвертая — старость, человек передает все дела своему сыну и уходит в лес отшельничать. Схема, конечно, явно тяготеющая к идеализации. Мы уже говорили о четырех первоначалах. А как вам такие тетрады: четыре стороны .света, четыре евангелиста, четыре ветра и т. д. Особо остановимся на четырех варнах. По сути, четыре варны есть 3 плюс 1: три варны «дваждырожденных» (старая душа—душа, прошедшая много воплощений), последняя же варна шудр — молодая душа, не прошедшая надлежа¬щего количества постижений в предыдущих инкарнациях.

Kaip smagu del to netiketo pasiulymo thumbup.gif O kaip jus surado? Manau, kad verta pabandyti, juk ne kasdien taip nutinka. O gal atrasi save. Jei ne, tai visada yra galimybe grizti ten, kur viskas buvo palikta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 12, 11:00)

1. SM yra apie skaiciukus,tai angelo zenklas,ar kaip ten?..Yveskit i google pasikartojanciai skaiciai ar pan mirksiukas.gif

2. Manau,tau reikia sutikti.Nzn kodel,jauciu,kad tau bus labai gerai.Ir pati ta jauti,bet bijai priimti.Kazkodel taip manau blush2.gif

1. Bijau doh.gif lotuliukas.gif

2. Iš tiesų jau pradėjau daryti veiksmus ( nesąmoningus), pati negalvodama apie tą pasiūlymą, tačiau juk dariau kai ką būtent ta linkme vakar, iškart po pasiūlymo smile.gif . Oi, sudėtingas žmogus aš net pati sau doh.gif . Pati savęs niekaip neperprantu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 11:07)
1. четвертая — старость, человек передает все дела своему сыну и уходит в лес отшельничать1

2. Kaip smagu del to netiketo pasiulymo  thumbup.gif  O kaip jus surado? Manau, kad verta pabandyti, juk ne kasdien taip nutinka. O gal atrasi save. Jei ne, tai visada yra galimybe grizti ten, kur viskas buvo palikta  mirksiukas.gif

1. nagi nagi, štai ir pasitvirtino ką apie savo būdą minėjau doh.gif . Būtent šis sakinys man įstrigo biggrin.gif

2. Pasiūlymą gavau iš artimiausio žmogaus, labai netikėtomis aplinkybėmis. Žodžiu, išvis tai kažkokia mistika unsure.gif . Niekas manęs neieškojo, tiesiog besikalbant TAI buvo paminėta kaip nereikšminga ir staiga- bambt- mums abiems toptelėjo, jog aš galėčiau, turėčiau tai daryti.
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 12:16)
2. Iš tiesų jau pradėjau daryti veiksmus ( nesąmoningus), pati negalvodama apie tą pasiūlymą, tačiau juk dariau kai ką būtent ta linkme vakar, iškart po pasiūlymo smile.gif  . Oi, sudėtingas žmogus aš net pati sau doh.gif . Pati savęs niekaip neperprantu smile.gif

Labai del jusu dziaugiuosi wub.gif Noreciau db tokio jauduliuko sirdy,kaip,kad pas jus yra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep pink: 12 liepos 2010 - 10:21
Gusha, kai ką radau būtent apie besikartojančius skaičius stebint laikrodį unsure.gif

http://www.likimas.l...ijusius-49.html
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 11:16)
Žodžiu, išvis tai kažkokia mistika unsure.gif ... bambt- mums abiems toptelėjo, jog aš galėčiau, turėčiau tai daryti.

Tokie toptelejimai, bent jau man, ir buna teisingiausios mintys. Kita vertus, save gyvenime atrasti yra labai sunku (bent jau man), tad manau su Chiromantes palaiminimu reikia bandyti. Na o pasaulis mazas, pas seima galesi grizineti kiek imanoma dazniau. Gal laikui begant jie pas tave visi atvaziuos gyventi...
Atsakyti