QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 10:26)
Nelisk i pogrindi, cia merginos padeda labai, jei kas neaisku, tai geriau cia mokytis
Na, o del dejimo pagalve, tai neskubek, pirma paklausk, kortu, koks tarp jusu rysys, ir jei geras, tada paklausk kas nutiktu, jei pasidetum kalade nakciai po pagalve. Nes savo kailiu pajauciau, kad tai stipru...
Na,mano interpretacija pakomentavo tik 1 mamyte,kuriai db beda,tad as nzn ar bent kiek teisingai masciau.Ieskau info seniausiose Taro temose db...
Sakai,paklausk,paklausiu ir nzn ka jos sako,bet nepergyvenu,visu pradzios nelengvos.Tik,as buvau uzklaususi man svarbiu klausimu,ir i juos negavusi atsakymo nzn kai toliau elgtis.Pvz ar galima ta pati klausima kita diena klausti ir pan?..O tu kaip darei-paklausei 1k ar jos draugaus su tavimi,kt karta to nebeklausei?Man knoeti paklausti,nes kiek supratau is mamytes,kad su manim jos draugauti nenori,tai ir ydomu,ar kad per greitai paklausiau ar kaip?..
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 10:59)
Bet tikrai, kaži kur tuo pasidomėti?
SM yra apie skaiciukus,tai angelo zenklas,ar kaip ten?..Yveskit i google pasikartojanciai skaiciai ar pan
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 11:48)
Įdomiausia, kad vakar gavau labai rimtą pasiūlymą ir....keistą, visai netikėtą

. Net bijau, nedrįstu dar apie tai galvoti, nes gyvenimas keistųsi kardinaliai. Apsispręsti turiu per ~ 10 dienų ir duoti atsakymą. O įdomiausia tai tas, kad pasiūlymas smarkiai susijęs su chiromantės pamatyta mano galia gydyti, slaugyti, padėti ( nors aš vis dar smarkiai abejoju, jog tai galiu

). Turėčiau toli išvykti, palikti šeimą ir nežinia kuriam laikui. Keista, nes tas pasiūlymas labai netikėtas ir mano atveju net neįtikėtinas

. Na, net sapnavusi nebūčiau, o čia- bac. Vis atidėlioju net galvoti apie tai
Manau,tau reikia sutikti.Nzn kodel,jauciu,kad tau bus labai gerai.Ir pati ta jauti,bet bijai priimti.Kazkodel taip manau