Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

Sakykit, ar patikima pirkti Waito kortas iš skelbiu.lt ar pan.? Kur jūs jas perkate?
Atsakyti
QUOTE(Sublime @ 2010 07 12, 12:31)
Aš dar noriu sugrįžti prie futbolo rungtynių prognozių

bigsmile.gif Geras...

QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2010 07 12, 13:20)
Ir man taip buna, ir visiem. Tik vieni kreipia i tai demesi, kiti ne. vieni gal dirba toki darba, kad neturi laiko ziureti i laikrodi, o as pvz, sedziu su vaikais namie - -tai naturalu, kad labai daznai uzmetu aki i lakrodi, uztai naturalu, kad daznai matau sutampancius skaicius. kai skaiciai nesutampa, tai ir nekreipiame demesio, o kai sutampa - iskarto istringa, o ir vel...stai ir visa mistika smile.gif

Ne visiems schmoll.gif Irgi namie su vaikuciu sedziu,niekad skaiciukai nesikartoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deep pink @ 2010 07 12, 12:59)
bigsmile.gif Geras...
Ne visiems schmoll.gif Irgi namie su vaikuciu sedziu,niekad skaiciukai nesikartoja  mirksiukas.gif

Labai retai žiūriu į laikrodį, o jei ir žiūriu kažkaip neatkreipdavau dėmesio kokie skaičiukai. Bet va dabar galvoju pažiūrėsiu tai laikas 13.03 . biggrin.gif Turbūt daugumai taip.
Atsakyti
Ieškojau internetu Waito kortų. Kažkodėl susivedžiau googlėj "Pasaulio kortos", spaudžiu nuorodą, o man išmetė sex prekių katalogą lotuliukas.gif . Gal tai koks ženklas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 14:33)
Ieškojau internetu Waito kortų. Kažkodėl susivedžiau googlėj "Pasaulio kortos", spaudžiu nuorodą, o man išmetė sex prekių katalogą lotuliukas.gif . Gal tai koks ženklas? lotuliukas.gif

lotuliukas.gif idomi paieska ir dar idomesni rezultatai g.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 14:33)

Gal tuo momentu ką nors mąstei ta tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 12:58)
Sakykit, ar patikima pirkti Waito kortas iš skelbiu.lt ar pan.? Kur jūs jas perkate?

Kortas manau galima visur pirkti, svarbiausia, kad butu naujos. As pirkau Waito kalade Zodiako knygyne mirksiukas.gif Bet galima ir internetu: http://dupasauliai.m...k...11&vmcchk=1
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 12, 12:28)
Saunuole, - aukstas lygis....Ka cia bepridursi  mirksiukas.gif Istiesu taip ir reikia mokytis - nera geresnio budo....

Iki aukšto lygio man dar tikrai toli.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 14:38)
lotuliukas.gif  idomi paieska ir dar idomesni rezultatai  g.gif

Manau, paieškos žodžiai lyg ir normalūs, kažkur buvau mačiusi šį pavadinimą, tai ir susivedžiau, maniau, internetinė kortų parduotuvė blush2.gif . Pabandyk biggrin.gif

QUOTE(Sublime @ 2010 07 12, 14:40)
Gal tuo momentu ką nors mąstei ta tema  mirksiukas.gif

Nu ne blush2.gif

QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 14:41)
Kortas manau galima visur pirkti, svarbiausia, kad butu naujos. As pirkau Waito kalade Zodiako knygyne  mirksiukas.gif Bet galima ir internetu: http://dupasauliai.m...k...11&vmcchk=1

dėkui labai
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 13:33)

Tada pirk Manara kalade...Tau tokiai graziai ir seksualiai moteriai bus pats tas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 12, 15:09)
Tada pirk Manara kalade...Tau tokiai graziai ir seksualiai moteriai bus pats tas bigsmile.gif

blush2.gif tu rimtai, chiromante?
Jei rimtai, tai tada ieškau šių. Tik nejuokauk, nes minejau, kad neskaitau tarp eilučių smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 15:34)
blush2.gif  tu rimtai, chiromante?
Jei rimtai, tai tada ieškau šių. Tik nejuokauk, nes minejau, kad neskaitau tarp eilučių smile.gif  blush2.gif

Manara Taro - gali cia perziureti kaip atrodo sios kortos rolleyes.gif
Atsakyti