Sakykit, ar patikima pirkti Waito kortas iš skelbiu.lt ar pan.? Kur jūs jas perkate?
QUOTE(Sublime @ 2010 07 12, 12:31)
Aš dar noriu sugrįžti prie futbolo rungtynių prognozių

QUOTE(rūtelė.ramunėlė @ 2010 07 12, 13:20)
Ir man taip buna, ir visiem. Tik vieni kreipia i tai demesi, kiti ne. vieni gal dirba toki darba, kad neturi laiko ziureti i laikrodi, o as pvz, sedziu su vaikais namie - -tai naturalu, kad labai daznai uzmetu aki i lakrodi, uztai naturalu, kad daznai matau sutampancius skaicius. kai skaiciai nesutampa, tai ir nekreipiame demesio, o kai sutampa - iskarto istringa, o ir vel...stai ir visa mistika 

Ne visiems

QUOTE(Deep pink @ 2010 07 12, 12:59)
Labai retai žiūriu į laikrodį, o jei ir žiūriu kažkaip neatkreipdavau dėmesio kokie skaičiukai. Bet va dabar galvoju pažiūrėsiu tai laikas 13.03 .

Ieškojau internetu Waito kortų. Kažkodėl susivedžiau googlėj "Pasaulio kortos", spaudžiu nuorodą, o man išmetė sex prekių katalogą
. Gal tai koks ženklas?

QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 14:33)
Ieškojau internetu Waito kortų. Kažkodėl susivedžiau googlėj "Pasaulio kortos", spaudžiu nuorodą, o man išmetė sex prekių katalogą
. Gal tai koks ženklas? 

QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 14:33)
. Gal tai koks ženklas? 

Gal tuo momentu ką nors mąstei ta tema

QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 12:58)
Sakykit, ar patikima pirkti Waito kortas iš skelbiu.lt ar pan.? Kur jūs jas perkate?
Kortas manau galima visur pirkti, svarbiausia, kad butu naujos. As pirkau Waito kalade Zodiako knygyne

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 12, 12:28)
Saunuole, - aukstas lygis....Ka cia bepridursi
Istiesu taip ir reikia mokytis - nera geresnio budo....

Iki aukšto lygio man dar tikrai toli....

QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 14:38)
Manau, paieškos žodžiai lyg ir normalūs, kažkur buvau mačiusi šį pavadinimą, tai ir susivedžiau, maniau, internetinė kortų parduotuvė

QUOTE(Sublime @ 2010 07 12, 14:40)
Nu ne

QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 14:41)
Kortas manau galima visur pirkti, svarbiausia, kad butu naujos. As pirkau Waito kalade Zodiako knygyne
Bet galima ir internetu: http://dupasauliai.m...k...11&vmcchk=1

dėkui labai
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 13:33)
. Gal tai koks ženklas? 

Tada pirk Manara kalade...Tau tokiai graziai ir seksualiai moteriai bus pats tas

QUOTE(Chiromante @ 2010 07 12, 15:09)

Jei rimtai, tai tada ieškau šių. Tik nejuokauk, nes minejau, kad neskaitau tarp eilučių

QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 15:34)

Jei rimtai, tai tada ieškau šių. Tik nejuokauk, nes minejau, kad neskaitau tarp eilučių

Manara Taro - gali cia perziureti kaip atrodo sios kortos