Įkraunama...
Įkraunama...

TARO IV - tęsiame toliau

QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 15:34)
blush2.gif  tu rimtai, chiromante?
Jei rimtai, tai tada ieškau šių. Tik nejuokauk, nes minejau, kad neskaitau tarp eilučių smile.gif  blush2.gif

Kai pirkau savo kalade, tai man ta tetute siule kortas (labai grazios) su erotiniais paveiksleliais, bet neemiau, nes pabijojau, kad gali labai toli buti nuo Waito kalades.
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2010 07 12, 15:52)
Manara Taro - gali cia perziureti kaip atrodo sios kortos  rolleyes.gif

Gražios wub.gif .

Žinokit, kas čia šiandien per diena man? unsure.gif Dar taip nėra buvę: komplimentai iš nepažįstamų vyriškių blush2.gif , gražūs žodžiai, pagyrimai, smagūs pokalbiai bigsmile.gif

Vyro namie nėra, tai leidžiu sau biggrin.gif . Bet, rimtai, kokia keista diena g.gif . Faina visai biggrin.gif
Atsakyti
As irgi paziurejau Manara kortas. Grazios ir aistringos, bet tokiu isvis nemokeciau interpretuoti doh.gif O MA tai isvis nesuprantami.

Sakykit, o jei pas mane nera baltos kortos? Tik tokia su mergina, kuri laiko zvake. Tai ir nenaudoti?
Atsakyti
Peržiūrėjau visas manara kortas iš arti wacko.gif . Šita....nu net nežinau. Vyrui tai gal patiks laugh.gif , ale, kaip aš jas prieš kaimynus, vaikus išsitrauksiu ph34r.gif
Na, bet gal tikrai tinka, mano vyriškis gal net leisis paburti tokiomis lotuliukas.gif . Bet, įtariu chiromantė čia man jouką užmetė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2010 07 12, 16:52)
Manara Taro - gali cia perziureti kaip atrodo sios kortos  rolleyes.gif

Nu kokios erotiskos wub.gif Bet naujokams jos tikrai netinka,manau,dar ne nuo to galo interpretacijas pradeciau daryt blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 16:57)
Gražios wub.gif .

Žinokit, kas čia šiandien per diena man? unsure.gif Dar taip nėra buvę: komplimentai iš nepažįstamų vyriškių blush2.gif , gražūs žodžiai, pagyrimai, smagūs pokalbiai bigsmile.gif

Vyro namie nėra, tai leidžiu sau biggrin.gif . Bet, rimtai, kokia keista diena g.gif . Faina visai biggrin.gif

Nu smagu! thumbup.gif Moteris tiesiog prazysta,kai gauna daug komplimentu wub.gif

Narsydama temutes radau nuoroda,platesnis reiksmiu aprasymas,gal kam ydomu 4u.gif http://www.angelpath...ors/hermit.html
Atsakyti
Visa diena rasiausi kortu reiksmes,mirkau internete.Vakare daviau vyrui istraukti korta.Jis paklause ar siandien atvaziuos draugas.Istrauke korta isimylejeliu unsure.gif frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula @ 2010 07 12, 15:10)
Peržiūrėjau visas manara kortas iš arti wacko.gif . Šita....nu net nežinau. Vyrui tai gal patiks laugh.gif , ale, kaip aš jas prieš kaimynus, vaikus išsitrauksiu ph34r.gif
Na, bet gal tikrai tinka, mano vyriškis gal net leisis paburti tokiomis lotuliukas.gif . Bet, įtariu chiromantė čia man jouką užmetė ax.gif

Tikrai ne - as gi zinau kaip tu atrodai, taigi tau jos tiktu idealiai...ir nebutinai prie kaimynu bigsmile.gif Jos gali buti TIK TAVO ir biski vyro ( nu ir padruzkems , kai reikes "ant miailes") bigsmile.gif O kaimynams - Waitas biggrin.gif
Atsakyti
Na,ka,paskutini karta uzduosiu klausima...

Pvz kvailio reiksmes radau 2,viena is ju:

Teisinga padėtimi. spontaniškumas, permainos, laisvė, nauja pradžia, neprisirišimas prie rezultatų, netikėtumai, rizika, gyvenimo džiaugsmas, entuziazmas, originalumas, kūrybingumas, pirmoji likusio gyvenimo diena.

Apversta korta. baimė, neryžtingumas, suvaržymai, nesugebėjimas paleisti ribojančių materialių dalykų, naivumas, pasidavimas spaudimui, neapgalvotas elgesys.

Antra versija:

Nera koncentracijos mintyse, susikaupimo. Emocijos pakyletos, o su fiziniu kunu elgiamasi neapdairiai. Reikia vengti avantiurizmo, tp vietu kur galima is aukstai kristi. Tai nera diagnoze, o reiskia kvailus poelgius. Reikia isjungti vejavaijkiskumair pasikliauti jausmais, isjausti.

Apversta korta.Jau gaunam ne kvailiuka, o beproti. Veiksmai kurie verti diagnozes. Atejimas i beprotybe. Reikia viska sustabdyti. Toliau taip negalima, nes veda i susinaikinima. Veikla netelpanti nei i logikos nei i intuicijos remus.

Kokia reiksme jus imterpretuojate?Man cia pakankamai skirtingi aprasymai...
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 12, 15:04)
Sakykit, o jei pas mane nera baltos kortos? Tik tokia su mergina, kuri laiko zvake. Tai ir nenaudoti?

Tai cia ir yra balta korta biggrin.gif Visose kaladese jos skirtingos ir retai kur buna tuscias baltas lapas....
Atsakyti
Na ką išsipakavau savo kortas, kokios jos didelės blink.gif Vos į rankas telpa lotuliukas.gif Ir visos rusiškais pavadinimais, na aišku juk rusiškas ir pirkau. Bet mąstau kad vien jų pavadinimus išsiverstii iš rusų kalbos man bus aukštasis pilotažas. biggrin.gif

O pas mane kažko 2 baltos yra, viena su tokia nuoga erotiška moterim, o kita su tokiu kaip Jėzum. g.gif Ir kokia tos baltos kortos reikšmė nerandu ? Tiek klausimų kai nieko nežinau. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singerita: 12 liepos 2010 - 18:23
QUOTE(Singerita @ 2010 07 12, 20:10)
Na ką išsipakavau savo kortas, kokios jos didelės  blink.gif  Vos į rankas telpa  lotuliukas.gif  Ir visos rusiškais pavadinimais, na aišku juk rusiškas ir pirkau. Bet mąstau kad vien jų pavadinimus išsiverstii iš rusų kalbos man bus aukštasis pilotažas.  biggrin.gif

O pas mane kažko 2 baltos yra, viena su tokia nuoga erotiška moterim, o kita su tokiu kaip Jėzum.  g.gif    Ir kokia tos baltos kortos reikšmė nerandu ? Tiek klausimų kai nieko nežinau.  doh.gif

Aga,man irgi buvo keista,kad jos tokios didziules biggrin.gif

O del baltu kortu,pacituosiu ka kazkada i toki klausima atsake Chiromante-Nesvarbu-buna juoda,buna balta,buna su kokiu nors paveiksliuku-pvz, degancios zvakes,buna raudona.....reiksme ta pati- kortos pasilieka sau teise neatsakyti,arba zmogui dabar nereikia tos informacijos....Balta korta yra jokia-nei pozityvi nei negatyvi.ji "uzdaro informacija" toliau,kortos tiesiog nebeinterpretuojamos...Jeigu balta korta iskrenta pati pirma,tokiu atveju dazniausiai isvis atsisveikinama su klijentu ir pasiuloma ateiti kita karta...Jei delioji sau-vadinasi susirenki kalade ir padedi i vieta iki sekancios dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deep pink: 12 liepos 2010 - 18:38
QUOTE(Chiromante @ 2010 07 12, 17:48)
Tikrai ne - as gi zinau kaip tu atrodai, taigi tau jos tiktu idealiai...ir nebutinai prie kaimynu  bigsmile.gif  Jos gali buti TIK TAVO ir biski vyro ( nu ir padruzkems , kai reikes "ant miailes") bigsmile.gif  O kaimynams - Waitas  biggrin.gif

Dėkui. Na, ir dienelė, net iš moterų komplimentai smile.gif . Vyrui parodžiau Manara, tai su entuziazmu sakė lėksim ryt į Zodiaką pirkti biggrin.gif . O jei be juokų, kaži ar aš sugebėsiu jas rimtai interpretuoti unsure.gif ( ir ar įmanoma?), nes nu tie paveiksliukai jau tokie tiesmuki, vyras sako: nu kaip kaip, kaip bursi, nu ką ištrauksiu, vadinasi taip ir bus doh.gif blush2.gif
Pirksiu ir Waito. Tik bijau labai, kad be pagalbos aš tikrai dar nesugebėsiu net sugalvoti prasmės verysad.gif , o klausinėti čia ir trukdyti, tikrai nepatogu, nes mano klausimai bus tundriški. Gal mano mieste yra kokia patikima tarologė? Kad pamokytų mane

Atsakyti