Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(Laimucka @ 2010 07 23, 15:14)
teisingai kazkada KASTANKA rase , jog rastu rasyti ir kopija sau pasilikti unsure.gif

butent, as taip ir darau. Gal ilgiau uztrunka, bet jei ka, turesiu irodyma,kad tikrai siunciau thumbup.gif
Atsakyti
As manau kad mazu pasigailes musu ir perziures ta mano apel.laiska normaliai, kazkaip abidna kai jie paskaiciavo musu dvigubai pajamas uzdirbtas doh.gif jei reiktu is musu pinigelius paimti tada jie manau greit sutvarkytu, oa kai dabar jie turetu mums per metus susikaupusias jau nemaza suma grazinti manau jau tikrai nenores grazinti vaiku pinigeliu doh.gif na laikas partodys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2010 07 23, 15:14)
pavyko jiems prisiskambinti, aiskina man kad dar ir ziurimas mano apeliacinis laiskas, bet kazkaip keistai sako na tas laiska rodo kad neiko pakeist negalima, bet kita minute sako jusu laiskas ir ziurimas, tad laukite arba vel rasykite viska,kas ir kaip, viskas yra del to kad lapkriti mes kraustemes i nauja nama, ir mes vieno laisko is ju negavome ta savaite, i kuri reikejo atsakyti per savaite, tad jei viska nusprende be musu, aisku i ju nauda, ir dabar kariaujam su vejo malunais..........na laukiam, kaip visada kol, jau tikrai bus per velu......

p.s. ai tiesa kai pasakaiu kad gal galite perklausiyti pokalbio vasario 8 d. , tai jis sako neiko tai nenulems, o geriausia rasykite rastu, telefoninis pokalbis nieko nelemia.....tai vat kaip iseina......teisingai kazkada KASTANKA rase , jog rastu rasyti ir kopija sau pasilikti unsure.gif

Mano skundo laiska pradejo perziurinet tik po 4 metu jie,bet dabar vel tyla,nesuprasi nei kaip nei kas ten dirba.O kopijas visada visko reik pasilikt ar skundo,ar formos ar dar kokiu doku.
Atsakyti
QUOTE(Laimucka @ 2010 07 23, 17:14)
p.s. ai tiesa kai pasakaiu kad gal galite perklausiyti pokalbio vasario 8 d. , tai jis sako neiko tai nenulems, o geriausia rasykite rastu, telefoninis pokalbis nieko nelemia.....tai vat kaip iseina......teisingai kazkada KASTANKA rase , jog rastu rasyti ir kopija sau pasilikti unsure.gif

Siaip, pokalbius tikrai perklauso. Neismeta juos schmoll.gif Tik, pateikit prasyma rastu, kad norint gauti kopija pokalbiu mirksiukas.gif
Atsakyti
As vel su tokiu klausimu. Mano brolis dirba 2sav per agentura. Siandien netiketai gavo laiska su P45 forma ir ten parasyta leaving date.. tai kaip cia dabar suprasti? Kad ji ismete is darbo? Ar kaip? g.gif Darbe niekas nezino kas cia atsitiko, agentura jau nedirba, kad kazka issiaiskinti unsure.gif
Atsakyti
g.gif nu geras, dar ir taip buna? pasiskambink kokiam supervaizeriui, vistiek turi buti kazkas online g.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 07 23, 19:07)
g.gif nu geras, dar ir taip buna? pasiskambink kokiam supervaizeriui, vistiek turi buti kazkas online  g.gif

pasiklausinejom pazystamu, ka jie apie tai mano - kol kas manom,kad isivele klaida verysad.gif reiks laukti pirmadienio, tada zinosim konkreciau doh.gif
Atsakyti
[quote=laurinute,2010 07 22, 11:05]
<!--QuoteBegin-Daumox+2010 07 12,
P.S. cia nuorodele tiems, kas vazineja daug uz UK ribu, kad
pasidarytu kortele, kuri beje galioja ir LT... ir gali drasiai susirge ir LT
nueiti pas gydytojus...
[url=https://www.ehic.org.uk/Internet/home.do--><div class='quotetop'>QUOTE(Daumox @ 2010 07 12,
P.S. cia nuorodele tiems, kas vazineja daug uz UK ribu, kad
pasidarytu kortele, kuri beje galioja ir LT... ir gali drasiai susirge ir LT
nueiti pas gydytojus...
[url=https://www.ehic.org.uk/Internet/home.do)</div><div class='quotemain'><!--QuoteEBegin-->https://www.ehic.org.uk/Internet/home.do[/url]
[/quote]
O galit kas nors trumpai parasyti ka si kortele gali,kokiu atveju ji naudojama?
Aciu
[/quote]
Niekas nesinadojot,nes man sako kad Lt ji negalioja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 07 23, 18:34)
As vel su tokiu klausimu. Mano brolis dirba 2sav per agentura. Siandien netiketai gavo laiska su P45 forma ir ten parasyta leaving date.. tai kaip cia dabar suprasti? Kad ji ismete is darbo? Ar kaip? g.gif Darbe niekas nezino kas cia atsitiko, agentura jau nedirba, kad kazka issiaiskinti  unsure.gif

klaida, nes neperspeje atleisti is darbo negali. tiksliau gali,bet istatymuose numatyta kad butu perspejimas.nebent jis to nesuprato
Atsakyti
[quote=laurinute,2010 07 23, 23:06]
[/quote]
[/quote]
as ja turiu, bet dar neteko pasinaudoti. Kiek zinau, ji suteikia pirmaja pagalba ES sakyse, tame tape ir Lietuvoje.

[quote=Kaštanka,2010 07 24, 08:43]
klaida, nes neperspeje atleisti is darbo negali. tiksliau gali,bet istatymuose numatyta kad butu perspejimas.nebent jis to nesuprato
[/quote]
tikiuosi, kad klaida blush2.gif
Atsakyti
Sveiki
labai daug info paraset, o laiko skaityti visai neturiu.Tiesiog noriu paklausti, ir labai busiu dekinga jei atsakysit:
su vyru esam issiskyre.Jis dirba UK, as Lietuvoje gyvenu dirbu ir auginu 2 metu vaika. Ar mano ex vyra gali gauti kokia vaiko pasalpa?Nes jei taip pranesciau jam ir pasakyciau, kad sutvarkytu dokumentus. Jis ten 2 menesius, bet dirba tik 2 savaites.Aciu uz atsakyma, tiesio tikrai nera laiko skaityti. blush2.gif
Atsakyti
[quote=laurinute,2010 07 24, 01:06]
O galit kas nors trumpai parasyti ka si kortele gali,kokiu atveju ji naudojama?
Aciu
[/quote]
[/quote]
as ja jau pasinaudojau : birzelio menesi buvom prancuzijoje ir vaikui pakilo auksta temperatura-viesbuts iskviete privatu gydytoja,kuris po apziuros israse keliu rusiu vaistus,kuriuos viesbutis uzsake deliveriu firmai,kuri juos mum pristate...zodziu daug islaidu buvo ir va po menesiu nhs mum pilnai viska apmokejo,atsiunte ceki mirksiukas.gif
Atsakyti