Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

QUOTE(Edgolė @ 2010 07 29, 07:50)
mums kai reikejo tai igaliojima pasidarem ambasadoj 4u.gif o kainuoja tai dabar tiksliai nepasakysiu,nes jau senai buvo g.gif bet kazkur iki 40sv 4u.gif

Kaip ,tik vakar is ambasados gavau laiska,nes klausiau ,kai kuriu detaliu del igaliojimo.Parase,kad £73
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 29 liepos 2010 - 19:50
QUOTE(mazuliux @ 2010 07 29, 11:25)
Dabar man atrodo jau ir apie 90 svaru kainuoja  doh.gif Bet galiu ir klysti, sorry jei suklaidinsiu  blush2.gif

tai dar reikia vaziuoti i ambasada is to miestuko, tai nepigiau butu surasti pigius bilietus i LT ir atskristi? tuo paciu namie pabutu smile.gif

na ok, turiu klausimeli ir as. jei jau susitvarkiau as tuos WTC, tai galiu pildyti del tos vienkartines pasalpos 500 svaru, maternity grant... cia is job centro, tai as jau gausiu ar ne? nes ten isvardina begales tu pasalpu jei gauni, o as is ju nei vienos negaunu, ten yra punktas WTC with disability, bet as negaunu disability, as gaunu tik WTC, tai kazi as jei atsakysiu i visus ne, tai gausiu ar ne? ten galima pildyti ta forma iki gimdymo kai lieka 11 savaiciu, kazkas gal pilde ir gavo ir gali issamiau paaiskinti? aciu Jums labai 4u.gif
Atsakyti
redusis boze moi kokiam cia pasaku councile ejai ? doh.gif dar tokio stebuklo negirdejau doh.gif as jau 4 menesiai tampausi su housingu vis jie turi man veiklos visokios- tai to truksta tai ano,tai stampelio tai shudelio taip ir tempia guma shudziai doh.gif

Gal kas zinot kur kreiptis kad apskusti councila kad jie tinginiauja ir tempia guma nedaro decision`o ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shipra @ 2010 07 29, 20:35)

na ok, turiu klausimeli ir as. jei jau susitvarkiau as tuos WTC, tai galiu pildyti del tos vienkartines pasalpos 500 svaru, maternity grant... cia is job centro, tai as jau gausiu ar ne? nes ten isvardina begales tu pasalpu jei gauni, o as is ju nei vienos negaunu, ten yra punktas WTC with disability, bet as negaunu disability, as gaunu tik WTC, tai kazi as jei atsakysiu i visus ne, tai gausiu ar ne? ten galima pildyti ta forma iki gimdymo kai lieka 11 savaiciu, kazkas gal pilde ir gavo ir gali issamiau paaiskinti? aciu Jums labai  4u.gif

jei laukies pirmagimio, tada pildyti formas gali tik gimus jam. Bet cia tik mano zinios, tiek esu girdejus is aplinkiniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skujiene @ 2010 07 30, 02:08)
redusis boze moi kokiam cia pasaku councile ejai ? doh.gif dar tokio stebuklo negirdejau doh.gif as jau 4 menesiai tampausi su housingu vis jie turi man veiklos visokios- tai to truksta tai ano,tai stampelio tai shudelio taip ir tempia guma shudziai doh.gif
Gal kas zinot kur kreiptis kad apskusti councila kad jie tinginiauja ir tempia guma nedaro decision`o ? g.gif

vistiek atgaline data gausi pinigelius, nuo formos uzpildymo (tik aisku nervu gadinimas). na as visus popierius reikalingus buvau pasiruosus, viskas buvo tvarkoj. tai nuejau viena kart ,truko del darbo popieriu, tai dave apoimenta kita diena nuejau ir fsio. as ejau i direct shop tvarkytis (yra pagrindinis konsulas musu rajone ir dar maza istaigele direct shop) jie ten tvarko taip pat visus consulinius klausimus.
Atsakyti
...sveikos..gal žinote saitą kur visos UK mokyklos?...dėkui 4u.gif
Atsakyti
Ne i tema bet noriu paklausti,gal kuri daret keliones dokumentus vaikams su lydinciu asmeniu ar butina advokato uzdeta anspauda siusti legalizavimui?(cia kai dokumentas tvirtinamas ne ambasadoj)
Papildyta:
Kazkuri mamyte buvo idejusi tel.nr.,kuriuo butu galima is mobilaus skambinti i reveniu del pasalpu? Aciu is anksto uz pakartojima.
Atsakyti
laba diena mergaites, turiu labai dideli prasyma, gal kas gales padeti , gyvenu uzsienyje nemazai meteliu,, bet va, lietuvoj numire mama,,,, ir liko mano sesuo ten 19metu , o pasirodo ,ji liko nescia ir vienisa, nezinau ka daryti, ten vykti gyventi negaliu, jai jau 5menesiai nestumo, prasau patarkite, as zadu ja atsisiusti rugsejo menesi pas save ,, nes ji nieko neturi ten, ar man reiks moketi uz gimdyma, ar reikes moketi uz daktaro konsultacija,,, aciu ,, jei suteiksite info
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2010 07 31, 11:53)
laba diena mergaites, turiu labai dideli prasyma, gal kas gales padeti , gyvenu uzsienyje nemazai meteliu,, bet va, lietuvoj numire mama,,,, ir liko mano sesuo ten 19metu , o pasirodo ,ji liko nescia ir vienisa, nezinau ka daryti, ten vykti gyventi negaliu, jai jau 5menesiai nestumo, prasau patarkite,  as zadu ja atsisiusti rugsejo menesi pas save ,, nes ji nieko neturi ten, ar man reiks moketi uz gimdyma, ar reikes moketi uz daktaro konsultacija,,, aciu ,, jei suteiksite info

nepavydetina situacija. mano manymu nereikes moketi, jei ji susitvarkys dokumentus, bet tik as taip manau, o kaip yra is tikruju - pasakys kitos merginos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijolija @ 2010 07 31, 12:53)
laba diena mergaites, turiu labai dideli prasyma, gal kas gales padeti , gyvenu uzsienyje nemazai meteliu,, bet va, lietuvoj numire mama,,,, ir liko mano sesuo ten 19metu , o pasirodo ,ji liko nescia ir vienisa, nezinau ka daryti, ten vykti gyventi negaliu, jai jau 5menesiai nestumo, prasau patarkite,  as zadu ja atsisiusti rugsejo menesi pas save ,, nes ji nieko neturi ten, ar man reiks moketi uz gimdyma, ar reikes moketi uz daktaro konsultacija,,, aciu ,, jei suteiksite info

atvaziavus jai reiks iskart uzsiregistruot pas GP . pasakyt gydytojai kad laukiesi, ji sutvarkys lapus kad turitu jusu sesuo midwife kuri priziures visa nestuma. uz nieka cia moket nereikia, nei uz gimdyma, nei uz gydytojo konsultacija. atvaziavus sesuo tegul atsidaro self employda atgaline data kad dirba full time, pasidaro NIN. tada gaus dekretines kai pasigimdys. sekmes jums!!!
Atsakyti
QUOTE(redusis @ 2010 07 31, 13:13)
atvaziavus jai reiks  iskart uzsiregistruot pas GP . pasakyt gydytojai kad laukiesi, ji sutvarkys lapus kad turitu jusu sesuo midwife kuri priziures visa nestuma. uz nieka cia moket nereikia, nei uz gimdyma, nei uz gydytojo konsultacija. atvaziavus sesuo tegul atsidaro self employda atgaline data kad dirba full time, pasidaro NIN. tada gaus dekretines kai pasigimdys. sekmes jums!!!

abejoju ar taip paprastai dabar daro self employd g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2010 07 31, 15:00)
abejoju ar taip paprastai dabar daro self employd  g.gif

mano vyras mazdaug pries puse metu atsidare self employda su atgaline data pusei metu, labai viskas buvo paprasta, nieks nieko nesikabino ir net baudos negavo mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti