Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios pašalpos UK

[quote=trylika,2010 07 24, 21:59]
Niekas nesinadojot,nes man sako kad Lt ji negalioja g.gif
[/quote]
as ja jau pasinaudojau : birzelio menesi buvom prancuzijoje ir vaikui pakilo auksta temperatura-viesbuts iskviete privatu gydytoja,kuris po apziuros israse keliu rusiu vaistus,kuriuos viesbutis uzsake deliveriu firmai,kuri juos mum pristate...zodziu daug islaidu buvo ir va po menesiu nhs mum pilnai viska apmokejo,atsiunte ceki mirksiukas.gif
[/quote]
Idomu kaip Lietuvoj? O kaip jus praneset NHS ,kad turejot islaidu?

Atsakyti
ir kazi ar ji veikia su keliones draudimu, ar kaip kortele tik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2010 07 25, 12:32)
O kaip jus praneset NHS ,kad turejot islaidu?

gryzus is prancuzijos paskambinau i nhs,papasakojau situacija,jie uzsirase adresa ir po keliu dienu gavau laiska su application form'a,ja uzpildziau,sudejau visus receptus (prancuzai viska israse kaip priklauso),cekius ir issiunciau.Kazkur po menesio nhs atsiunte ceki pilnai kompensuojanti visas islaidas.Tikrai nesitikejau,maniau,kad tik kazkoki procenta apmokes,o cia visi 100% ax.gif

QUOTE(shipra @ 2010 07 25, 19:45)
ir kazi ar ji veikia su keliones draudimu, ar kaip kortele tik? g.gif

keliones draudimo neturejom
Atsakyti
labas 4u.gif
nemaciau,kad reiks cia klaust patarimo,bet niekada nesakyk niekada doh.gif
b isejo is darbo siandien ir idomu,gal kas zinot kiek laiko uztrunka susitvarkyt jobseeker allowance,income support ir housing benefit?nes nemanau,kad labai greitai jis nauja darba atras,bent jau kazkiek pinigeliu is benefitu bus ax.gif
busiu dekinga uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 07 27, 11:14)
labas 4u.gif
nemaciau,kad reiks cia klaust patarimo,bet niekada nesakyk niekada  doh.gif
b isejo is darbo siandien ir idomu,gal kas zinot kiek laiko uztrunka susitvarkyt jobseeker allowance,income support ir housing benefit?nes nemanau,kad labai greitai jis nauja darba atras,bent jau kazkiek pinigeliu is benefitu bus ax.gif
busiu dekinga uz atsakymus  4u.gif

na galiu pasakyt tik abie housing benefitus. pvz mes uzpildem fforma online, atejo email kad atsius pastu popierius kad pasirasyt, taciau jie neatejo. tai pati nuejau(tai jus galit po poros dienu nueit), pasakiau jog uzpildziau forma ir nieks neatsiunte pasirasyt. atsviete jie man lapus, pasirasem . kita diena atejom su visais reikalingais dokumentais pas juos ir ta pacia diena israse lapus po kiek mes gausim.jai pastu tvarkysites tai tikrai ilgai uztruks,greiciau paciam nueit ir viska susitvarkyt.mes susitvarkem per men laiko, del to kad laukiau tu lapu belenkiek laiko (nors vistiek pradeda moket nuo formos issiuntimo dienos) o butu buve galima ir per pora dienu susitvarkyt
Atsakyti
QUOTE(redusis @ 2010 07 27, 13:22)
na galiu pasakyt tik abie housing benefitus. pvz mes uzpildem fforma online, atejo email kad atsius pastu popierius kad pasirasyt, taciau jie neatejo. tai pati nuejau(tai jus galit po poros dienu nueit), pasakiau jog uzpildziau forma ir nieks neatsiunte pasirasyt. atsviete jie man lapus, pasirasem . kita diena atejom su visais reikalingais dokumentais pas juos ir ta pacia diena israse lapus po kiek mes gausim.jai pastu tvarkysites tai tikrai ilgai uztruks,greiciau paciam nueit ir viska susitvarkyt.mes susitvarkem per men laiko, del to kad laukiau tu lapu belenkiek laiko (nors vistiek pradeda moket nuo formos issiuntimo dienos) o butu buve galima ir per pora dienu susitvarkyt

aciu 4u.gif
o kokius popierius reikia prieduot ax.gif jei musu dabartinius banko statementus pamatys,tainieko negausym doh.gif gal pirma reik susitvarkyt jobseeker,kad bent butu irodymas?as pati dirbu,bet part time doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 07 27, 12:14)
labas 4u.gif
nemaciau,kad reiks cia klaust patarimo,bet niekada nesakyk niekada  doh.gif
busiu dekinga uz atsakymus  4u.gif

turbut nuo council priklauso,vienur greiciau kitur ilgiau trunka,bet housingas mazdaug apie dvi savaites, na o income support ...kazi kazi ar aplamai gausit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jojoskia @ 2010 07 27, 11:27)
aciu  4u.gif
o kokius popierius reikia prieduot  ax.gif jei musu dabartinius banko statementus pamatys,tainieko negausym  doh.gif gal pirma reik susitvarkyt jobseeker,kad bent butu irodymas?as pati dirbu,bet part time doh.gif

banko steitmentu reikia paskutiniu 3men, dirbancio asmens payslipu kiek uzdirbi, visu benefitu kuriuos gaunat laiskus, buto sutarti. zodziu visas pinigelius ka jus gaunat reikia parodyt jiems
Atsakyti
QUOTE(redusis @ 2010 07 27, 14:58)
banko steitmentu reikia paskutiniu 3men, dirbancio asmens payslipu kiek uzdirbi, visu benefitu kuriuos gaunat laiskus, buto sutarti. zodziu visas pinigelius ka jus gaunat reikia parodyt jiems

o mums tbanko steitmentu nereikejo schmoll.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia pataikiua, bet tikiuosi gauti atsakyma. Zodziu mano vyras dirba (gyvena biggrin.gif ) UK ir man is jo reikia, kad parasytu igaliojima man (reikia parduoti masina, kuri registruota jo vardu). Sakykite kur jam reiketu kreiptis, kad toki igaliojima gauti. Jis gyvena Leeds'e. Gal kaz zino ar tai brangiai kainuoja? Labai aciu atsakiusiems.
Atsakyti
QUOTE(jolax @ 2010 07 29, 07:18)
Nezinau ar cia pataikiua, bet tikiuosi gauti atsakyma. Zodziu mano vyras dirba (gyvena  biggrin.gif ) UK ir man is jo reikia, kad parasytu igaliojima man (reikia parduoti masina, kuri registruota jo vardu). Sakykite kur jam reiketu kreiptis, kad toki igaliojima gauti. Jis gyvena Leeds'e. Gal kaz zino ar tai brangiai kainuoja? Labai aciu atsakiusiems.

mums kai reikejo tai igaliojima pasidarem ambasadoj 4u.gif o kainuoja tai dabar tiksliai nepasakysiu,nes jau senai buvo g.gif bet kazkur iki 40sv 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Edgolė @ 2010 07 29, 07:50)
mums kai reikejo tai igaliojima pasidarem ambasadoj 4u.gif o kainuoja tai dabar tiksliai nepasakysiu,nes jau senai buvo g.gif bet kazkur iki 40sv 4u.gif

Dabar man atrodo jau ir apie 90 svaru kainuoja doh.gif Bet galiu ir klysti, sorry jei suklaidinsiu blush2.gif
Atsakyti