Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Niekas nepyksta irnesakyk.gif
Im - bear, Irisas ne gėlė schmoll.gif , jis saldainis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Labai grazus meskinai ir ju draugai thumbup.gif Atsiprasau, sikart apie kiekviena atskirai nerasysiu, bet laibai dziaugiuosi jusu naujais kuriniais drinks_cheers.gif
Aciu labai uz sveikinimus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas.
Norėjau parodyti kaip pasidaryti paprastą, nelabai prabangią dėželę meškos kelionei smile.gif Tiksliau kaip panaudoti seną, kartotinę batų dėžę hihihi.gif

user posted image

user posted image.user posted image.user posted image

user posted image.user posted image.user posted image

Atsakyti
Oi, Arbatele, bigsmile.gif aciu uz tokia gera pamokele thumbup.gif O gal dar ir siek tiek aprasymo galetum? blush2.gif Nes as ,pvz., tai nemoku dekupazint tongue.gif Is paveiksliuko nuotraukos nelabai suprantu, ka ten reikia daryt. Ar nudazyt su ta kempinele, uzklijuot popieriu ir juostele pervert?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurginelis: 15 liepos 2010 - 09:34
Trumpai eiga:
Gruntuojama (kempine, plonai), kad dažo mažiau reiktų;
Dažoma šviesiai;
Klijuojamas popierius, servetėlės, medžiaga - na ką sugalvojat.
Ir daromos 4 įpjovos kaspinėliams. Kaspinėlis vidinėje pusėje tiesiog po dangčiu gaunasi.
Paprasta ir greitai.
Atsakyti
Aciu, dabar man aiskiau 4u.gif
Atsakyti
Arbatėle, ačiū, kad pasidalinai 4u.gif Labai miela dėželė wub.gif
Atsakyti
Aha, geras ir greitas variantas... As vakar su deze kokias 6 val. sedejau, nu ir vargas... Bet ko tik del meskos nepadarysi...
Atsakyti
Bet man tai fainai - įtariu, kad Lietuvos meškos turės išskirtinį bruožą, kuris dar labiau padidins jų populiarumą pasaulyje - nuostabios dėžutės biggrin.gif Reiks ir man jau matyt pabandyti, negaliu gi atsilikti nuo chebros. Ačiū visoms, kurios mokinat mus daryti dėželes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ikisau nosi i TBAAF ax.gif
Pudra, ievuschka, Im-bear - SVEIKINU !!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jurgineli, 4u.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie sveikinimu ievuschkai ir pudrai!!! Ir dekui, Jurgineli smile.gif 4u.gif

P.S. Isvaziuoju i Palanga po keliu valandu - nepameskit manes biggrin.gif
Atsakyti