Gero poilsio
Lauksim pailsejusios, idegusios, vejo nugairintos...
Oi kokia gražuolė
O sparniukai iš ko?
QUOTE(jurginelis @ 2010 07 18, 20:27)
Ačiū!
Esu labai patenkinta
Sveikinu Pudrą ir Im-bear
saullute-fainuolė meškytė
Šiandien tik grįžau iš kaimuko, tai nespėjau dar visko perskaityti, todėl apie meškas rytoj, o šiandien-Sveikinu Auksarankę
Saullute, labai svelni tavo meskute
O jau suknia, o jau suknia...
Jau šiandien prisėdau atidžiau peržiūrėti naujų meškučių, kuriuos sukūrėt, kol aš neturėjau priėjimo prie interneto.
Pudra- tavo Adomas tiesiog nepakartojamas
Nepaprastas!!! Šiuo metu jis man pats pačiausias iš visų tavo sukurtų-nuotaika, idėja, spalvos, proporcijos, detalės. Viskas tiesiog super
Zhuvycia- nerandu tavęs Bear pile
Jau laukiu tavo naujojo meškiuko
Pudra- tavo Adomas tiesiog nepakartojamas
Zhuvycia- nerandu tavęs Bear pile
Ievushka, ačiū kad priminei, aš jau ten
Sveikinu Ievushka, Im-bear, ir Pudra
Šaunuolės mergaitės
Ačiū, mergaitės
Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų Ievuschkai ir Im-bear
Mano akimis ten daugiau lietuvaičių nugalėtojų turėjo būt
Labai mergaitiška Saullutės Milda
Ar man čia vienai taip atrodo, ar iš tikrųjų labai ryškėja Saullutės stilius?
Mane sudomino dėžutė. Saullute, išduok paslaptį, kuo ji aptraukta
, nes kažkodėl atrodo, kad turėtų būti laaabai minkšta
O jau koks gyvas Arbatėlės Žirnelis
- čia jau autorės taip pat su niekuo nesupainiosi
. Ir be to kiek darbo įdėta
. Kažin kaip tie šilko dažai su moherio kailiuku sureaguotų?
Neseniai mano namuose apsigyveno pirmasis ne mano meškis, todėl labai norėčiau padiskutuoti su jumis, meškiniautojos, kolekcionavimo tema. Mes jau matėm vienos mūsų mergaičių kolekciją, tačiau gal yra ir daugiau meškiniautojų, įsigijusių kitų autorių darbų? Man smalsu, ką jaučia kolekcionierius, įsigydamas meškutį, ko siekia ir į ką gavęs jį labiausiai atkreipia dėmesį?
Kaip manote, lepečkojų mylėtojos?
Labai mergaitiška Saullutės Milda
O jau koks gyvas Arbatėlės Žirnelis
Neseniai mano namuose apsigyveno pirmasis ne mano meškis, todėl labai norėčiau padiskutuoti su jumis, meškiniautojos, kolekcionavimo tema. Mes jau matėm vienos mūsų mergaičių kolekciją, tačiau gal yra ir daugiau meškiniautojų, įsigijusių kitų autorių darbų? Man smalsu, ką jaučia kolekcionierius, įsigydamas meškutį, ko siekia ir į ką gavęs jį labiausiai atkreipia dėmesį?
Dėkui Pudra, už gražius žodžius
Darbelio tikrai nemažai buvo
Šilko dažai nedažo mohero, na nebent pabadyti drėkinant, kaitinant su actu....manau neverta.
Aš teturiu Inos meškiuką kolekcijoje
Šilko dažai nedažo mohero, na nebent pabadyti drėkinant, kaitinant su actu....manau neverta.
Aš teturiu Inos meškiuką kolekcijoje
Arbatele, labai mielas tavo meskutis
As neturiu nei vieno ne savo meskiuko . Bet kartais net keliai ima virpeti
, kai kokios nors kurejos gyvunelis krenta i aki ir sirdi...taip norisi ji tureti. Kadangi neturejau galimybes prisijungti ir prie jusu susibegimu, tai nesu net ciupinejusi kitu autoriu meskiuku. Todel isivaizduoju, kad jei toki tureciau, tai pirmiausia visa isciupineciau. Man tai dar butu galimybe istaisyti ir savo galbut daromas klaidas. Bet svarbiausia, man atrodo, tai jausmas...
Pudra, o kaip tau dabar jau turint viena nauja gyventoja?
As neturiu nei vieno ne savo meskiuko . Bet kartais net keliai ima virpeti
Pudra, o kaip tau dabar jau turint viena nauja gyventoja?