Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Gero poilsio 4u.gif Lauksim pailsejusios, idegusios, vejo nugairintos... vacation4.gif biggrin.gif
Atsakyti
Im-bear, gero oro bigsmile.gif
Nu va, rodausi iskankinta deze, nu ir zinoma meska... smile.gif
user posted image
Dar kelios nuotraukytės cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullute: 19 liepos 2010 - 17:38
Oi kokia gražuolė wub.gif wub.gif wub.gif O sparniukai iš ko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginelis @ 2010 07 18, 20:27)
Ikisau nosi i TBAAF ax.gif
Pudra, ievuschka, Im-bear - SVEIKINU !!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū!
Esu labai patenkinta biggrin.gif Tai pirmasis mano įvertinimas ax.gif

Sveikinu Pudrą ir Im-bear 4u.gif 4u.gif 4u.gif

saullute-fainuolė meškytė thumbup.gif

Šiandien tik grįžau iš kaimuko, tai nespėjau dar visko perskaityti, todėl apie meškas rytoj, o šiandien-Sveikinu Auksarankę 4u.gif Labai labai džiaugiuosi! Lauksiu vardo paskelbimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Saullute, labai svelni tavo meskute wub.gif O jau suknia, o jau suknia... wub.gif
Atsakyti
Jau šiandien prisėdau atidžiau peržiūrėti naujų meškučių, kuriuos sukūrėt, kol aš neturėjau priėjimo prie interneto.

Pudra- tavo Adomas tiesiog nepakartojamas wub.gif wub.gif wub.gif Nepaprastas!!! Šiuo metu jis man pats pačiausias iš visų tavo sukurtų-nuotaika, idėja, spalvos, proporcijos, detalės. Viskas tiesiog super thumbup.gif

Zhuvycia- nerandu tavęs Bear pile g.gif Jau laukiu tavo naujojo meškiuko mirksiukas.gif

Atsakyti
Ievushka, ačiū kad priminei, aš jau ten thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinu Ievushka, Im-bear, ir Pudra 4u.gif 4u.gif 4u.gif Šaunuolės mergaitės wub.gif
Atsakyti
Pristatau naujieną smile.gif

Žirnelis (Sweet Pea)
Pasiūtas iš Zweigart lino, siuvinėtas kryželiu, bei karoliukais. Saugios akys, 5 sujungimai. Kimštas sinteponu ir stiklo granulėmis. Kaspinėliai, kaip ir meškiuko padai, bei ausys, dažyti šlko dažais. Ūgis 28 cm.

user posted image

user posted image.user posted image
Atsakyti
Ačiū, mergaitės 4u.gif Aš taip pat prisidedu prie sveikinimų Ievuschkai ir Im-bear drinks_cheers.gif Mano akimis ten daugiau lietuvaičių nugalėtojų turėjo būt ax.gif

Labai mergaitiška Saullutės Milda bigsmile.gif Ar man čia vienai taip atrodo, ar iš tikrųjų labai ryškėja Saullutės stilius? mirksiukas.gif Mane sudomino dėžutė. Saullute, išduok paslaptį, kuo ji aptraukta ax.gif , nes kažkodėl atrodo, kad turėtų būti laaabai minkšta bigsmile.gif

O jau koks gyvas Arbatėlės Žirnelis thumbup.gif - čia jau autorės taip pat su niekuo nesupainiosi smile.gif . Ir be to kiek darbo įdėta doh.gif . Kažin kaip tie šilko dažai su moherio kailiuku sureaguotų? g.gif

Neseniai mano namuose apsigyveno pirmasis ne mano meškis, todėl labai norėčiau padiskutuoti su jumis, meškiniautojos, kolekcionavimo tema. Mes jau matėm vienos mūsų mergaičių kolekciją, tačiau gal yra ir daugiau meškiniautojų, įsigijusių kitų autorių darbų? Man smalsu, ką jaučia kolekcionierius, įsigydamas meškutį, ko siekia ir į ką gavęs jį labiausiai atkreipia dėmesį? bigsmile.gif Kaip manote, lepečkojų mylėtojos? smile.gif g.gif
Atsakyti
Dėkui Pudra, už gražius žodžius aciuks.gif Darbelio tikrai nemažai buvo ax.gif
Šilko dažai nedažo mohero, na nebent pabadyti drėkinant, kaitinant su actu....manau neverta.
Aš teturiu Inos meškiuką kolekcijoje ax.gif
Atsakyti
Arbatele, labai mielas tavo meskutis thumbup.gif

As neturiu nei vieno ne savo meskiuko . Bet kartais net keliai ima virpeti unsure.gif hihihi.gif , kai kokios nors kurejos gyvunelis krenta i aki ir sirdi...taip norisi ji tureti. Kadangi neturejau galimybes prisijungti ir prie jusu susibegimu, tai nesu net ciupinejusi kitu autoriu meskiuku. Todel isivaizduoju, kad jei toki tureciau, tai pirmiausia visa isciupineciau. Man tai dar butu galimybe istaisyti ir savo galbut daromas klaidas. Bet svarbiausia, man atrodo, tai jausmas... rolleyes.gif
Pudra, o kaip tau dabar jau turint viena nauja gyventoja?
Atsakyti