Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

Aš tai neturiu dar irgi kitos autorės meškiuko, kažkaip ir pinigų gaila blush2.gif , bet labiau dėl to , kad neturiu dar kur gražiai pasidėti, kad nei vaikai nepasiektų, bet ir svečiai matytų. Bet šiaip esu jau pačiupinėjusi lietuvių mūsų siuvėjų daug meškiukų - nepakartojamas jausmas čiupinėti ne savo meškiuką. Kažkaip man (gal kvaila, aišku) labiausiai visada krenta į akis ir svarbu yra, kaip meškiukas prikimštas, koks jo svoris. Man kolekciniai meškiukai labai tuo ir patrauklūs, kad jie sunkūs, jauti, kad kažką turi rankoje smile.gif na, paskui labai žiūriu į akytes, nes jos - sielos veidrodis biggrin.gif Dar jeigu yra aksesuarai ar drabužėliai, žiūriu ir jų kokybę, kad nebūtų nuterlioti, "plastmasiniai" ar pan. Va, o daugiau man nėra labai svarbu nei siūlės begalinis lygumas, nei kailiuko kryptis ar pan. Nes manau, kad rankų darbas tuo ir patraukia, kad jis yra palyginus su mašinos drbu kreivas, vingiuotas ir pan. Taigi -svarbu kad nebūtų suterliota, išplyšę kas nors ar išlindę kas neturėtų būti išlindę. Bet tai čia mano tokia nuomonė, mano kriterijai. Manau greit greit ir aš jau įsigysiu kokį meškiuką, baisiai noriu, o jau ir lentynas esu susigalvojus, kokių noriu, kur galėsiu susisodinti viską, ką turiu gražaus.
Atsakyti
Pudra-baisiai smalsu kokį meškiuką tu įsigijai ax.gif Kas jo autorius g.gif Gal palepinsi mus nuotraukytėmis?

Aš irgi krts nuo karto pamąstau, kad būtų tikrai smagu turėt tikrą kolekcinį meškiuką, kurtą kito autoriaus, o ypač-kokio jau daugiau-mažiau žinomo, pripažinto (nors nebūtinai).Bet kolkas neturiu tam galimybių. Kartais taip traukia koks pamatytas meškutis, prilimpa tiesiog, atrodo-niurkyčiau myluočiau, iš rankų nepaleisčiau.
Na, bet gal kada nors...
Atsakyti
Dažant moherą gerai išsilaiko dažai šilkui, kurie yra fiksuojami garinant tongue.gif
Atsakyti
Jaučiu, kad Arbatėlė kažką naujoviško išbandė biggrin.gif . Ačiū už informaciją, lauksim naujo darbelio 4u.gif

Oi, mergaitės, mano meškutis taip pat iš vietinio, bet mano labai mylimo autoriaus smile.gif ax.gif . Kai tas mažas sutvėrimas atsikraustė į mano namus, tikrai nemeluoju, pajaučiau Kalėdas vasarą biggrin.gif - žiauriai geras jausmas ir teigiama energija. Todėl ir susimąsčiau, kažin ką turėtų kaskart jausti meškučius kolekcionuojantis žmogus? g.gif
Atsakyti
Dažiau tik mažus gabaliukus. Bandymas buvo smile.gif

O dabar - Sara
Tai maža mergaitė mėgstanti žaisti. Ir jai ganėtinai karšta su tokiais minkštais kailinukais.
Pasiūta iš alpakos, padukai suedine; Akys - stiklinės; nosis siuvinėta, vaškuota. Penki sujungimai (judina kojas ir rankas); Tonuota tekstiliniais dažais. Kimšta sinteponu ir stikliniu granuliatu. Kvepia čiobreliais. Ūgis 25 cm.

user posted image

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 25 liepos 2010 - 11:22
Arbatėle-na tu šaunuolė! Sparčiai čia per karščius darbuojiesi thumbup.gif
Nuotaikinga tavo Sara! Neįžiūriu, o labai jau smalsu-kaip ten akys padarytos, t.y. kas aplink akis?

Dėl čiobrelių ir kitokių kvepiančių žolelių.
Mano avelė Doroti kvepėjo levandom. Kai įkėliau ją į Bera pile aprašyme parašiau apie tai. Viena meškiniautoja man parašė e-mailą, kur draugiškai perspėjo, kad pvz. Australija neįsileidžia jokių gyvybės formų iš kitų šalių, todėl jei pamatys/sužinos apie levandas viduje, gali sunaikinti jas, o tai reiškia ir pačią avelę. Todėl daugelis kolekcionierių dėl šios priežasties gali nepirkti tokių žaislų, bijodami pasekmių. Todėl patarė geriausia nedėti jokių žolių arba bent nerašyti pase.
Bent man taip jos kvepia....Kaip, beje, ir čiobreliai.
Dėkui Dievui, mano avelė iškeliavo ne į Australiją biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas. Ievushka, dėkui.
Apie akis, tiksliau viršutinis vokas, padarytas iš odinės virvelės, plonos.
Atsakyti
Arbatele, labai svelni, mergaitiska tavo meskute, pilna gero upo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Labai nedrasiai ateinu pas jus blush2.gif Noriu pasirodyti su savo pirmuoju naujagimiu blush2.gif Prisipazinsiu - temu neskaiciau blush2.gif tik grozejausi jusu nuostabiais darbais .Vienintele mano mokytoja deimushka smile.gif Aciu ,tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pamokeles buvo kelios ir trumpos ,prie arbatos puodelio ,tuo pat metu kalbant apie dekupaza , skanestu gamyba ,ora ....ir dar zujant 4 vaikams aplink biggrin.gif Kita info gaudavau telefonu biggrin.gif Ir kailiuko ji dave 4u.gif Zodziu ,pati matau savo klaidas ,nematomas irgi zinau ( galvos vistiek neprikisau labai kietai blush2.gif ).
Taigi stai mano meskute LIEPA (bet norisi sakyti Liepute ) ax.gif
Laukiu jusu nuomoniu ir zinoma sveikos kritikos mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Aš - dviejų Liepučių mama, todėl turiu teisę sakyti, jog ši Lieputė labai miela wub.gif Turinti savąjį charakterį.
Sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 27 liepos 2010 - 21:19
Labai silta, vasariska ir tuo paciu tokia motiniska Liepa. Prie jos, taip ir isivaizduoju, kaip pribega vaikuciai-meskuciai prisiglausti, papasakoti savo nuotykiu ir rupesciu...Saunuole thumbup.gif Ir sveika prisijungusi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos , meškiniautojos. Prasibudau ir aš smile.gif Nuo karščio visai galima sutirpti:)
Štai mano naujoji meškutė Pegė (angl. Peggy labai panašu į piggy biggrin.gif)
Siūta specialiai mergaitei , kuri dievina paršelius:)
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti