Įkraunama...
Įkraunama...

Teddy meškiukai ir jų draugai - XII-ta tema

saullute,kokia mielybe bigsmile.gif
Pedingtonas,aaaa kokia faina!!!man tokie kostiumai begalo patinka!Puikus darbas! bigsmile.gif
Atsakyti
as karts nuo karto paskaitau, pasigroziu meskucias, bet nedristu pasisakyt, o va dabar turiu proga pasigirt...ir jus tuo paciu pagirt:)))

labai grazus arbateles zirniukas.. 4u.gif
ir kiek darbo ideta, siules tokia medziagytei iskart pasimato jei negerai..jetus koks man jis isciupinetas:))(ta prasme kad darbo labai daug ideta)
ir sara labai labai grazi...minkstute kaip snaige...
bet man visvien taviskiai siuvineti labiai patinka blush2.gif

pedingtono kaip visada meskutes fantastiskos:))
ir pege turi pedingtiskumo:)) matosi kas siuvo:)
man labai grazu kai meskuciai turi autoriaus braiza, toks jausmas kad tai autoriaus bruozai, na kaip vaikai kazkuo i tevus panasus, taip ir meskuciai matosi kieno siuti:))

888888 labai meskiska meskute:)) tikra meska grazuole, o jau akytes...ech kaip as tokias noreciau moket...

na pristatau ir as savo meskute..pagaliau pabaigta. pradejau siut ja kovo pradzioj, siandien kombinezoniukui paskutines sagas isiuvau...nelipo man labai ilgai kailiukas, smagiau buvo siut velta medziagyte.
tad maniske moherinio kailiuko, stikliniu akyciu, penkiu sujungimu, kimsta sinteponu..
ROŽYTĖ
user posted image
user posted image
dar nespejau graziai nufotografuoti, bet labai norejau pasigirti...
na taip siules kreivos, viska rankom dariau..o juk as siut nelabai moku...
akytes butinai eisiu pas ka nors mokintis (gal kuri pamokinsit?) nes labai sunkiai vokai formavosi, nelabai patenkinta savimi..dar tiek mokytis reikia..ir tonuoti ir snukuti formuot..
ir drabuzelius siut..oi kiek vargo kol iskarpas pasidariau, naktim sapnuodavau kaip ka reikes issprest...bet pirmas kalnas nuvestas, dabar mini noreciau pabandyt:)))
Atsakyti
Corrie, labai įdomi tavoji meškytė. Ir snukutis toks savitas thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
Pedingtonai, kiauliameškis labai fainas, nuotaikingas thumbup.gif O kokio ilgio kailio plaukas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 28 liepos 2010 - 22:13
Sugalvokit norą - mano naujasis Make-a-wish

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Zhuvycia, NEREALIAI! wub.gif Garbės žodis swoon.gif

P.S. Akytės baigėsi? biggrin.gif
Atsakyti
Zhuvycia,puikus darbas! bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
nerealus, labai grazius meskius:))) ir jo auksine zuvyte:))
Atsakyti
Ačū mergaitės, labai labai. Pudra, nu žvengiau - nea, akytės nesibaigė, kažkur nukišau per kraustymąsi jų didžiulę adatą, xi xi xi
Atsakyti
N-E-R-E-A-L-U-S meškius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
šios nuotraukos dar geresnės ir labai jau išraiška gerai pagauta pas tavo meškių.
Na, man labai , labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Corrie, idomus tavo meskutis, idomios proporcijos. Guvi mergyte 4u.gif
Zhuvycia, jau kokia lengvute, plazdanti zuvytes uodegele thumbup.gif
Atsakyti
Ū-ū-ū-ū-ū-ū-ū!!!!
Atsakyti
Pedingtonai, ar miške esi? biggrin.gif
Atsakyti